PACKNING INFÖR SOL, BAD OCH VÄRME

2011-02-25


Hej på er!

Håller på med packningen. Vi åker ju till MAROCKO IMORRN!! :D Åh h-e vad kul det ska bli!! Att bara få vara i värmen med familjen och en bästa kompis, koppla bort allt som bl.a. har med skolan att göra, få en snygg bränna, bada och klä sig i sommarkläder igen (sommaren känns ju annars himla långt bort..). En hel vecka! Vendela sa idag: "Du får inte bli brun!" Haha, hon tycker själv att hon är blek men det förstår jag inte varför - hon är naturligt brun och när hon åker bort på solsemester blir hon brun som en pepparkaka (bokstavligt talat). När hon var på Bali i höstas var hon brunare än en pepparkaka, jag kände knappt igen henne! :P

           

Matteprovet gick bra idag i alla fall! Och min svenskalärare tyckte min novell var jättebra, inklusive min klasskamrater. Blev jätteglad, det var härligt att få så bra kritik precis innan lovet. Dock var den ganska sorglig... handlade om en kille i typ 11-12-årsåldern som blev mobbad och misshandlad. Han hatade livet för att mobbarna var på honom hela tiden. I slutet blev han misshandlad - och nerkastad för ett stup! Så han dog - och han var lättad! Haha, alla mina historier brukar bli såhär dystra (men kanske inte SÅHÄR dystra, haha).

SHOPPINGEN FRÅN I ONSDAGS

2011-02-25




En fin vit topp från Ginatricot som jag velat ha ett tag. Den ser väldigt konstig ut på bilden, men den är lite som en ponscho-topp! Ni får se när jag använder den, blir så fin till våren med mina sandfärgade/beiga byxor och mina beiga-vita Converse :)
149 :-



En vit-och blårandig herrskjorta från Cubus, 199 kr! Skulle vara jättefint att matcha med skira, romantiska shorts, men jag hittar inte ett par på H&M som dom hade förut! Kan dom vara slut? Hoppas inte det!
Kenza sa på din blogg att hon skulle matcha med skinnbyxor ochdet skulle ju vara riktigt snyggt! Ska nog prova det :)

                

Såh'r ser den ut på nära håll, min kamera kunde inte fånga upp det riktigt på första bilden...

"SÄKERT!"

2011-02-25


Godmorgon hörrni!

Äntligen är det slut på alla studier (för den här gången..)!! Har arbetat som en galning denna vecka (dels mitt eget fel eftersom jag har legat efter) och hoppat över båda mina träningar. Önska mig lycka till på matteprovet idag.. ska lämna in min engelska-uppsats idag också. Sedan är det SPORTLOV!!! :D

Vet ni vem jag lyssnar på nu? "Säkert!" Hade aldrig hört henne förut sedan igår när jag tryckte på "related artists" på Spotify (kommer inte ihåg till vem) och hittade henne. Visste inte att det var hon som gjorde duon med Petter i låten "Logiskt". Hon har väldigt skön musik faktiskt! Någon som lyssnar på henne?

Nu ska jag gå snart. Det jag shoppade kommer upp idag vid 13.00! Puss & kram :) ♥

                           

Idag pryder Markus Krunegård min mage (hahahha, det där lät inte så jättesnyggt!) ;)

PLUGG... IGEN

2011-02-24


Hej allihopa!

jag  vet att det inte har blivit så mycket bloggning den här veckan, men vi har så taskigt många läxor och prov, så jag måste ägna tiden åt att plugga. Måste sätta igång med matten och engelskan nu... vill verkligen blogga, men det går inteså bra när vi har så mycket. Sedan åker jag ju bort en vecka så det blir inget då heller... Men EFTER, då så! :D ;)

Shoppade i alla fall lite igår och jag visar det imorrn tror jag! Två plagg jag velat ha ett tag.. Ni får se som sagt!

Hoppas ni har det bra och inte lika mycket plugg som jag... puss! ♥

SKINNBYXOR + ROMANTISKT

2011-02-23



Igår invigde jag mina nya skinnbyxor från Bikbok! Dom var riktigt sköna och jag fick några komplimanger :)

Matchade skinnbyxorna med ett fint linne, som jag köpte i en liten butik i somras. Pappa älskar det! Blommigt, lite spets däruppe, en härlig färg och man får en känsla av lite... romantiskt nästan.
För att det inte skulle bli för bart tog jag på mig min fina svarta jeansjacka, som jag köpte i USA inne på Urban Outfitters. Det är himla snyggt att matcha svarta plagg i olika nyanser och material.

Hade min svarta fransväska från Lindex till också!




JA, VI VET ATT DET ÄR NÅGRA DAGAR KVAR AV VINTERN, VI HAR FATTAT DET NU. OKEJ?

2011-02-23




Nu tycker jag att det räcker med minusgrader. Det här är ju katastrof! Det är vår om... 6 dagar! Skulle vara jättekul om det var mindre än -10 i alla fall... Varför kom inte vintern lite tidigare istället?!

Aja, godmorgon!

Förlåt för att det inte blev någon bloggning igår, men som sagt så repeterade jag mig inför min engelskaredovisning idag.. Blir alltid så himla nerväs, men jag tror att det kommer gå den här gången!

Vi åker ju till Marocko på lördag... och herregud vad jag längtar!! Bara kunna allt som har med skola att göra och bara koppla av. Underbartt ska det bli och jag längtar ihjäl mig till värmen.

Sticker till skolan nu, puss! ♥


PLUGG PLUGG PLUGG OCH ÅTERIGEN PLUGG

2011-02-21


Hej! Har varit hos Vendela efter skolan med Vendela och Hannah... Hinner tyvärr inte skriva något nu, måste plugga som en galning hela denna vecka. Engelska-redovisning på onsdag och jag har inte ens börjat med min powerpoint.. måste hinna träna in allt också, om jag inte kan det kommer jag knappt att kunna prata för att jag blir så nervös..

Har också spanskaläxa till på onsdag, två SO-läxor till på torsdag, svenskaläxa till fredag och då har jag också matteprov. PLUS att en engelska-uppsats ska lämnas in på fredag. Späckat schema?! :P

Kaaaanske visar dagens outfit sedan, men förmodligen inte. Den kommer upp imorrn i så fall.

Hoppas ni haft en bra dag i alla fall och inte så mycket studier som jag. Puss! ♥




Haha, bild från i början av läsåret...

HEMMA IGEN

2011-02-20


Hemma från Boda Borg! Gud vad kul det var :D Även om vi kom tredje sist så tyckte jag ändå att det gick hyfsat bra för oss. Men det kändes som om vi höll på med "Spökbanan" (asså inte frukten "banan", haha) i minst en timme totalt, men vi klarade den aldrig!
Så var det förra gången vi åkte till Boda Borg med klassen - mitt lag höll på nästan halva tiden med den näst svåraste banan, men när vi hade kommit till andra rummet (det fanns tre olika rum på den banan) så var någonting trasigt så vi fick inte inga poäng... irriterande va?






Usch, h-e att det är skola imorrn. Har så himla mycket grejer nu innan lovet, plus att jag måste packa den här veckan. Vi sticker ju till Marocko på sportlovet med Annas familj!! :) Längtar verkligen, ska bli så himla skönt att komma till värmen..





SKINNBYXOR

2011-02-20



Jag hittade skinnbyxorna igår!! :D Vi var på två ställen, på det ena hade dom bara storlek M och L, så vi åkte till ett annat centrum och där fanns dom! Funderade jättelänge mellan S och XS.. XS satt verkligen helt prfekt, men dom kändes ganska tighta och man vill ju ha dom ett tag.. så det fick bli S.

Ni får se dom på när jag använder dom. Förmodligen på måndag!





Såhär ser dom alltså ut - visst är dom snygga? ;) Dom ska sitta ganska högt i midjan, så vi får se lite vad jag har till...

Bikbok, 299 :-


BODA BORG

2011-02-20


Godmorgon på er!

Måste börja med att säga tack för alla kommentarer! Kul att ni gillar min stil, jag blir jätteglad :)

Förlåt för att jag inte bloggade efter träningen igår. Kom hem vid halv 6 och precis när jag duschat var det middag (kött och potatis i ugn med bearnaise, mums!) och sedan kollade hela familjen utom brorsan på "Letters to Juliet". Och den var ju bara för fin! Det hade stått i recensionen att den skulle vara "sockersöt", "romantisk" m.m. Och det var precis vad den var! En riktig mysfilm helt enkelt :)

Varför jag är uppe så tidigt är för att idag ska jag och hela mitt nya fotbollslag ska åka till Boda Borg!! Ska bli så sjukt kul! :D Vi är tillbaka kanske 5-halv 6, men det kommer upp ett tidsinställt inlägg under tiden.

Nu ska jag gå och klä på mig och äta frukost. Hoppas ni får en rolig söndag!


                            

                                                              Just nu. Har min supermysiga OnePiece på mig :)

VÅREN 2011

2011-02-19


Mitt intresse för mode har växt på senaste tiden och det finns några trender som jag tycker är extra fina!

Romantiskt:

Pastell-färger
är något jag fastnat för...

                         

...och jag vill gärna hitta ett par skira shorts. Fanns på H&M förut och det skulle vara riktigt snyggt att matcha dom med en herrskjorta!
                      


Maskulint
är ju också en av trenderna i vår och just att matcha det feminina med det maskulina skulle bli en finfin outfit!

Mönstrat fortsätter vara trendigt. Helst med mycket färg! Har som sagt ingen mönstrad nederdel, så det ska jag försöka investera. Min kavaj som jag hade idag blir fin med mitt leopardmönstrade linne och en mönstrad byxa. 


                                                         


Lågklackat och ballerinas är en trend och en mönstrad sko är himla fint! Har ett par knallrosa och ska köpa leopardmönstrade som jag bloggat om förut. 

                                                              Ballerina


Skinnplagg kan jag inte vara utan. Måste investera i ett par skinnshorts och skinnbyxor! 

                                                  

                                                                                                         

Färgklickar avslutar jag detta inlägg med. Det är självklart många andra trender som jag inspireras av, men dessa är några favoriter!
Färgglada kläder är ju alltid kul. Har några bra plagg i min garderob, men jag måste hitta ett par byxor i en utstickande färg bara!




Vilka trender inspieras ni av?

STICKER IVÄG NU...

2011-02-19



Nu sticker vi iväg! Vet inte om jag kommer hem emellan min träning, vi kanske åker direkt till träningen från Centrum... vi hörs i alla fall efter min träning som slutar halv 5 tror jag. medan jag är borta kommer ett tidsinstllt inlägg upp :)

Hoppas att jag hittar skinnbyxorna nu... Hej så länge!






Slängde bara på mig något...



Haha, här ramlade jag när jag skulle ta bilden :P



SHOPPING IDAG!

2011-02-19


Godmorgon!

Har precis ätit frukost och kollat på Biggest Looser. Sitter i soffan nu och lyssnar på Katy Perrys senaste album och ska börja jobba med min engelskaredovisning snart.

Idag har jag träning vid halv fyra, men innan ska jag och mamma till centrum och shoppa lite! Jag ska haffa skinnbyxorna från Bikbok har jag bestämt mig för. Om dom inte finns i butiken blir jag galen, haha... Om jag får tag i dom ska jag matcha dom nästa vecka med mitt neongula linne med fint tryck... ni får se då! ;)

Och förresten, herregud vad kallt det är ute! Härligt att solen skiner, men man vill ju knappt gå ut för kylan... Tror det var ca -17 när jag vaknade.. våren känns ganska långt borta.. det känns hemskt! Vill skippa den tjocka vinterjackan snart och ta på mig min oanvända mockajacka!


             

                       Tog den här bilden för ngåra veckor sedan när termomtern var i sol... när blir detta verklighet?

MÖNSTER

2011-02-18



Har inte visat vad jag haft på mig idag kom jag på!

Satsade på mönster idag, en utav vinterns och vårens trender. Har inga mönstrade byxor (måste köpa!) så det blev en mönstrad kavaj med en mönstrad topp under. Rättare sagt såhär:





BROBYGGE

2011-02-18



Hej! Har varit hemma ett tag, druckit smoothie och bara tagit det lugnt. Är så himla trött så jag orkade inte göra något med någon idag. Så ikväll blir det TV-kväll och mys. Härligt, behöver det.. Har match imorrn på morgonen så jag måste vila upp mig. Är sjuukt trött...

Idag var det bro-utställning i Aulan! Har inte berättat det, men på NO: n (teknik) så bygger vi broar! Nu är alla klara och vi hade en utställning som alla i skolan kan komma och titta på. Sedan ska dom som tittar rösta i fyra kategorier:

- finaste bron
- bästa tekniska bron
- galnaste bron
- mest realistiska bron

Vår bro var väldigt... simpel, haha :P Alla broar var utsmyckade med fina färger och andra dekorationer, våran var en enkel svart fackverksbro med olika färger splatade på den.


            

                                                                                                      Under brobygget

                               

                                                                                                                In action!

              


SNART LOV...

2011-02-18


Godmorgon!

Sovmorgon idag, såå skönt! Börjar 20 över 9, så jag ska börja gå snart. Äntligen är det fredag.. en vecka kvar i skolan! :D Sedan är det sportlov, ska bli så otroligt skönt...

Aja, vi hörs i eftermiddag! ♥


                             

                                                                    Kör på mönstrat idag! Visar hela outfiten ikväll.

METALLIC-SKIMMER & SILVER

2011-02-17



Idag försökte jag vara lite trendig; Tog på mig en lite sportigare tjocktröja och matchade med svarta, glansiga/metallicskimrande leggings och silvriga smycken! Det superstora halsbandet och dom andra smyckena bröt av slappstilen lite.. En bild säger mer än 1000 ord brukar man säga, så jag visar!








Håret satte jag upp i en knut med hjälp av en fin klämma :)


Utkast: Feb. 17, 2011

2011-02-17


Hej! Har pecis kommit hem och ska snart äta innan min träning.

Vi slutade 12 idag (halvdag) (sköönt!), så jag och några andra åt först på pizzeria innan vi stack till centrum. Först var det bara jag och Elsa som åkte, men i centrum träffade vi en massa från vår klass! Så vi var där ett tag och bara pratade och skrattade :) En av tjejerna hade köpt sanning och konsekvens "elak", så vi körde det lite på skoj, vi var inte riktigt seriösa.. i alla fall, jag skrattade så mycket att jag började få verk i mungiporna..

Men påväg hem var det INTE lika kul! Bussen skulle kommit 5 över halv 4, men vi fick vänta en halvtimme tills den kom! Och jag tog mina "höstiga" skor idag, inte mina Uggs.. smarta Sara framme igen. Jag frös ihjäl! ...nästan. Var så sur, hatar att frysa? Och visst är det värre att vara för varm än för kall? Eller?

Slapp dag alltså! Lägger upp dagens outfit snart, puss!


                               

                                                                                        Precis när jag kom hem...  KALL!

OUTFIT X2

2011-02-16


Här kommer dagens och gårdagens outfit! Sedan går jag och lägger mig tror jag...


IDAG:



Topp - Köpt i Grekland (vitt linne under)
Jeans - Ginatricot
Armband - fått av mamma och Thomas Sabo
Ringar - Guldfynd by Kenza och Thomas Sabo



Byxor - Bikbok
Stickad tröja - Zara (köpt i Barcelona)
Halsband- Glitter tror jag..
Klocka - farfars gamla

SKINNSHORTS?

2011-02-16


Skinndetaljer är något jag ska satsa på i vår och jag hade tänkt köpa ett par skinnshorts. Men jag hittar typ inga! Har kollat runt på nätet och jag har bara hittat ett par på Vila.. Har ni något tips? Vilka har fina skinnshorts?


                                             
                                     Dessa kostar typ 400 spänn på Vila... liiite kortare kanske? :)

VÄGGEN

2011-02-16


Vi åkte ju till Sälen som sagt i helgen och då gjorde jag något som jag aldrig gjort förut...

Jag åkte i Sveriges näst brantaste backe (typ..)! "Väggen". Det var faktiskt inte så jätteläskigt som jag trodde, men jag hade verkligen bestämt mig för att åka så det skulle inte spela någon roll hur rädd jag än varit.
Jag åkte den två gånger. Första gången tog jag det ganska lugnt, det var is här och där så jag vågade inte ta ut svängarna helt. Så jag bestämde mig föratt åka den en gång till och då gick det mycket bättre! :)








                         

                           

Känns skönt och kul att äntligen ha åkt den!

Utkast: Feb. 16, 2011

2011-02-16


(Här skulle det funnits en låt, men det funkar ju inte att ladda upp? Har dom gjort om på något sätt? Någon som ve hur man gör nu?)


Hej, är hemma igen! Vanlig dag i skolan, bara som vanligt... Vi slutade en timme tidigare idag, men jag kom hem vid samma tid som jag brukar ändå.. jag stannade kvar i skolan kanske 20 minuter (eller rättare sagt, var tvungen att stanna, eftersom två i min klass tog mina grejer och vägrade lämna ifrån sig dom, hehe) och jag och August var ganska sega på väg hem. Vi stannade på Gateau lite snabbt.. eller nej, det tog skitlång tid att bestämma sig! Men det blev till slut en vaniljbulle som jag ska äta nu :)

Sedan när jag nästan var hemma, gick jag tillbaka till Gateau igen och köpte en liten påse med praliner i form av hjärtan. Sedan gick jag hem tíll Hanna och gav ett hjärta till henne. Hon är sjuk, så jag tänkte att hon borde piggas upp lite! Hon blev jätteglad ;)

Har hoppat i min äälskade OnePiece och lagt mig i soffan, med en kopp hemmagjord varm choklad och en smoothie. Nu ska jag börja med läxorna...


              

MYSDRESS

2011-02-15


Hemma från skolan. Ligger i skolan med mjukiskläder och ska snart åka iväg till träningen. Är inte alls sugen på att träna, men det är i alla fall inomhus.. annars skulle det vara liiiite jobbigt, hehe :P

Okej, nu ska jag visa vad jag skulle visat igår... det jag myser runt i just nu är...


EN ONEPIECE!!
:D


                               
                               
                                
                               

Fick den av mamma när vi var i fjällen! Jag har ju barnbidrag och måste betala allt själv, så jag ville först inte lägga 1 500 :- på den (vill shoppa för dom istället!). Men då sa mamma "men jag vill ge dig den här, som ett minne! kan inte jag få göra det?? Vill du ha den?" Jag ba: .. eh, såklart jag vill ha en OnePiece! :) Så fick jag den..
När jag berätta för Hanna sa hon "amen gud vad du är jobbig som har en så generös mamma ;) :D " Haha..

Och jag älskar den! Den är så otroligt skön, är helt kär i den! Så mysig och det är så skönt att ha mjukisbyxor och tjocktröja i ett. Underbart, absolut värt pengarna.

Vad tycks?


BILDE FRÅN FJÄLLEN

2011-02-15



Här kommer lite bilder från fjällen! Och förresten, vi åkte till Sälen, glömde säga det.
Vi hade verkligen tur med vädret! Sol varje dag och det var inte så mycket blåst heller. Grymt!











Vi åkte bland annat i älskade Trollskogen! :D ;)


GLAD ALLA HJÄRTANS DAG (I EFTERSKOTT)!

2011-02-15


Godmorgon! En ny dag med ny snö... det är iofs varmare (mindre kallt) än igår, men det räknas fortfarande som kallt för min smak.

Glömde ju säga glad alla hjärtans dag igår! Jag och familjen firade faktiskt alla hjärtans dag (glad alla hjärtans dag förresten!) med en lite finare middag - till förrätt, pilgrimsmussla (såå gott!), till förrätt - flundra fylld med pesto och tomtater med potatis och sås (såå gott!) och ett litet chokladhjärta till efterrätt :) Mamma hade köpt små röda ljus i form av hjärtan till mig, brorsan och pappa. Ska ställa det i mitt fönster, kommer passa perfekt där.. Blev jätteglad! :)

Sedan hade mamma hyrt The Last Song... Åh herregud vilken BRA film!! En av dom bästa jag sett. Helt seriöst. Det var längesedan jag såg en så bra film, det var längesedan jag såg en film som framkallade så otroligt mycket känslor (och tårar). Miley Cyrus var helt strålande, helt fantastisk duktig skådespelerska (och sångare!!). Har inte varit så jätteintresserad av henne innan, tyckt att hon haft några bra låtar och verkade ha en skön stil, men att hon kunde vara så djup och... helt tagen blev hela familjen.  

GÅ OCH SE DEN!! THE LAST SONG, GRYM FILM!

Nej, nu ska jag snart ge mig av till skolan. Puss på er, förlåt att det inte blev så mycket bloggning igårkväll, men filmen tog upp mycket av tiden. Det kommer upp två tidsinställda inlägg under dagen istället! ;) Puss & kram ♥



                                  
                                  

                                                                           Ljuset som mamma köpt, visst var det sött? :)

                           

Utkast: Feb. 14, 2011

2011-02-14


Hej allihopa!

Hemma igen från fjällen! Har varit i skolan idag och fy satan vad kallt det är! I fjällen var det väl max -15 grader, men när jag vaknade upp imorse visade min termometer -20... Var det många som var drabbade av snöovädret torsdagkväll? Vi åkte då och det var lite småläskigt, snön bara yrde!

Så idag var det leggings under jeansen och en stor, stickad kofta som gällde som outfit (dels för att det var himla skönt också :) , var så trött efter resan, så jag orkade inte fixa till en supersnygg outfit klockan 7 imorse...).
Nu har jag myst till det lite med varm saft och smothie och ligger i soffan. Ska tillbringa hela kvällen här tror jag ;) Nejmen jag mste ta itu med skolarbetet och sedan läsa lite i den senaste SOLO-tidningen jag köpte igår.

Skönt att vara hemma igen och så! Vi har haft jättekul och jag berättar mer om en stund. Puss & kram! //Sara :)






Ligger och myser i min... svaret får ni reda på i nästa nummer!!
Skoja, berättar mer om en stund!

LEOPARD-BALLERINAS

2011-02-12


Hanna och jag var juoch shoppade i helgen. Var jättejättejättenära på att köpa ett par supersnygga ballerinaskor med leopardmönster! Dom kostar bara 199 :- och jag har varit sugen på dom ett tag nu... blir ju ett perfekt köp till våren. Vill ha flera ballerinas och när dom är såhär fina (och billiga!) går det ju nästan inte att låta bli dom. Det är ju också mode i vår med lågklackat och ballerinas, särskilt dom med mönster eller mer detaljerade! 

Dinsko är det som säljer dessa finfina skor :)  




RUMP-STOL

2011-02-11


När jag och några andra var i centrum förra fredagen var vi inne i en butik där dom säljer massa möbler (för att lägga oss i deras fat-boy, haha. Så sköönt!). Då provade vi en assnygg stol:


           

                                                                                  Härlig modell va?! :)

VÅR-OUTFIT

2011-02-10




En av vårens snyggaste trender, enligt mig, är pastellfärger. Så snyggt at matcha en underdel och topp i samma nyans. Typ som på bilden härnere, med mina nya plagg tillsammans! Lägger jag till lite guldiga smycken och mina svarta kilklackar blir det ju perfekt.. Längtar till i vår då jag kan bära denna outfit.

Vad tycker ni?





Haha, snyggt att prislapparna sitter kvar :P


NU BÄR DET AV TILL... FJÄLLEN!

2011-02-10


Hej! Hemma nu en kort stund innan vi sticker till fjälleeeeeeeeeeeeeeeeen!! :D

Jag kommer hem på söndagkväll, så mer bloggning blir det väl på måndag.. aktuell bloggnin då! kommer lägga upp lite tidsinstälda inlägg under tiden jag är borta.

Nu måste jag packa det sista!


Juste, innan jag stack hem var hela klassen och åkte skridskor på idrotten! Jag förvandlades plöstligt till Bambi. Är så dålig på att åka skridskor! Men det var kul i alla fall, om man inte tittade på en kille i vår klass... asså jag menar inte att han var ful eller någonting, haha, men han åkte så sjukt bra... han går ju iofs på ishockey, men ändå..

Och vi gjorde nog världens  roligaste video! Måste lära mig videoblogga (är det svårt btw? Hur funkar det att blogga med Videofy.me eller vad det nu heter?), men jag tror ändå inte jag får visa den för dom andra. Får väl skratta åt den själv istället :)


              

                          

                                                                                        Blivande isprinsessa?

DAGENS OUTFIT

2011-02-10



Idag har jag på mig mina nya byxor! Matchar med motsatsen till färg med ett svart linne med en snygg detalj + silversmycken.




Byxor - Bikbok
Linne - Monki (vanligt svart linne under)
Ringar - Thomas Sabo och Guldfynd by Kenza
Armband - Thomas Sabo och ett har jag fått av mamma
Örhängen (som inte syns) - Guldfynd by Kenza


-

2011-02-10


Nu sticker jag till skolan! Puss på er ♥

GODNATT!

2011-02-09


Nu säger jag Godnatt!! Puss och sov gott ♥

LAGAT MIDDAG

2011-02-09


Har lagat middag helt själv till hela familjen idag + diskat allting! Okej... jag gjorde det bara för att jag vill tjäna pengar, hehe.. Får 50 spänn per gång, eftersom "ungdomar oftast får 50 kr i timmen när dom sommarjobbar, så då ska du också ha det" sa pappa. Och det tar typ en halvtimme att laga maten (vi har Linas matkasse) och typ en halvtimme att diska allting. Så det blir typ en timme! Perfa, även om jag har barnbidrag vill jag tjäna mer pengar.. hehe.

Det blev dock en förenkling av rätten. Vi skulle göra potatis-och purjolökssoppa, men vi hade inte fått med någon purjolök! Dåligt va? Så jag gjorde bara korv med potatis och så lite sallad :) Men gott blev det!


             

              

PLUGGA PLUGGA PLUGGA!

2011-02-09


Hej! Kom hem från skolan för ett tag sedan. Måste sätta igång med engelskan, har ju prov imorrn! Sedan har jag SO till imorrn också... så nu måste jag plugga! Snart ska jag bbörja laga middag också. Måste gå nu, hörs om ett tag!


             

                                                             Jag just nu... dagens outfit kommer upp sedan!

TRÄNING

2011-02-08


Hemma igen. Hanna och jag tog en smoothie på Naked Juice Bar och satt och pluggade lite engelska. Kom på att provet är i övermorrn (!) och jag hade inte ens börjat plugga!

Nu blir det träning i alla fall. Vi hörs imorrn! ♥

ÄNTLIGEN ÄR DOM MINA!

2011-02-08



Shoppade som sagt idag och detta var vad jag fick med mig hem! Hanna hade kollt upp om det fanns någon Bikbok i Gallerian och det stod att det inte fanns. Så vi funderade på att åka till ett annat centrum närmare oss och besöka den Bikbok:en.. MEN när Hanna var inne på Carlings som ligger vid Gallerian, såg jag en stor skylt där det stod "BIKBOK". Jag ba: "HANNA, BIKBOOOOK!!!!" :)

Där hittade jag dom beiga byxorna jag velat ha så länge. 299 spänn kostade dom.. kommer verkligen använda dom mycket i vår, tänk er vad snyggt att matcha med en topp i en liknande pastellfärg! Och mina kilklackar till det...



Jag har verkligen blivit fast vid trenden "pasteller" våren 2011. Så därför vill jag ha lite sådana toppar och inne på Ginatricot har dom två stycken jag har velat ha ett tag. Köpte en av dom idag, en i en härlig färg:



Det var det!





UT I SOLEN

2011-02-08


Hanna och jag ska ut i det härliga vädret nu. Tänkte sätta oss vid centrum med en smoothie (vi får aldrig nog, det är så gott!) från Naked Juice Bar och... plugga engelska. Prov på torsdag, måste börja nu. Tyvärr.

Under dagen kommer ett tidsinställt inlägg upp, där jag visar vad jag shoppade igår. Hare bäst, puss! ♥


                     

Har på mig min mysiga, stickade tröja från Bikbok

STUDIEDAG IDAG!

2011-02-08


Godmorgon!

Hanna är här, vi tittar på TV ch njuter av vår studiedag. Så otroligt skönt, snart slutar ju liksom dom andra skolan och vi har inte ens borstat tänderna än.

HAHA, nu hände typ världens sjukaste grej. Medan Hanna och jag tittar på TV kmmer min brorsas kompis in. Helt random. Vi ba: "..eehh.. okej?". Sedan kommer två till in! Vi ba: "...va fan?!" Är Adam (min brorsa) ens här?!" Vi visste inte att Adam var hemma, så vi började fundera på om dom hade fått en egen nyckel eller nånting... Men sedan kom Adam in, vi ba "PUUH!!"
Hahaha, annars hade det bara varit allmänt konstigt :P

Vi måste ut sedan! Solen skiner som bara den och man känner verkligen att det är varmt (varmare än vanligt) ute. Så vi ska nog borsta tänderna snart och göra oss iordning!

                           

                                                                 Smoothie till frukost! :)

IDAG HAR JAG HAFT PÅ MIG...

2011-02-07



Jacka Urban Outfitters (köpt i USA), linne Monki, jeans Ginatricot



Väldigt enkelt, eftersom jag fick stressa ihjäl mig imorse slängde jag bara på mig något.

Hanna kommer snart hit, hon ska sova över :) Visar vad jag shoppat imorrn som ett tidsinställt inlägg under dagen. Puss & godnatt! ♥


JÄÄTTENYYYTTIG LUNCH.. ELLER?

2011-02-07


Hej!

Har varit på stan idag och shoppat med Hanna! :) Jag hittade lite grejer som jag har varit sugen på ett tag, men det visar jag sedan.

Hann inte blogga imorse. Jag vaknade som vanligt mycket senare än Hanna, så det är alltid jag som måste skynda mig ;) Stressade som fan, hade mindre än en halvtimme på mig att äta frukost, klä på mig och göra mig iordning. Så jag slängde bara på mig något... vilket ni också får se sedan. 

Tänkte lägga in detta inlägg precis när jag kom hem, men jag glömde bort att publicera det! Har ätit middag och så och nu ska jag, pappa och brorsan se på solsidan på TV4 Play som vi missade igår.

                         

                         

Btw, här är bilder på våran jääättenyttiga lunch: After Eight-muffin med glass från American Cookies! :D Så himla onyttigt, så himla gott, så himla värt pengarna (39 spänn).
Dom hade massa goda muffins, så vi hade jättesvårt att bestämma oss, tog säkert 10 minuter. Hon i kassan blev nog lite uttråkad, haha. Hanna tog t.ex. en med dumle-kola och choklad, mums?

                           

                                                                         Glada jag med min goda muffin :)

FÖRÄNDRING

2011-02-06


Har berättat det många gånger, men förut var jag en riktig fotbollsnörd och satte upp varenda liten bild som hade något med fotboll på väggarna (hade t.o.m. tre bilder från en tidning på fotbollsspelare där bilden var typ 3x1 cm, haha). Känner att den tiden är lite förbi nu, även om jag fortfarande tycker fotboll är riktigt kul! Vill inte sluta på ett bra tag :)

Därför har jag tagit ner lite bilder på väggarna. Har självklart kvar en massa affischer (dom som betyder mest + någr till). Men ni måste bara se skillnaden, det är helt sjukt!


DÅ:



NU:



DÅ:


 

NU:



Det känns  lite sorgligt
nu när jag ser skillnaden... jag var verkligen nörd! Vilken kärlek jag hade till den sporten...

Någon som känner igen sig?

STÄDARE I KLACKSKOR

2011-02-06


Äntligen klar! Har rengjort speglarna på min garderob + min i badrummet, städat (okej, plockat undan mer), fixat lite med mina affischer på väggarna och lagt in alla nytvättade kläder i garderoben, samt bäddat sägen. Bra Sara att du fick lite saker gjorda!

Medan jag har fixat i mitt rum har jag övat på att gå i mina underbara kilklackar. Gör så, att jag går runt med klackarna i huset ibland, måste ju öva till i vår! Pinsamt om man inte kan gå i klackar, typ knäböjer.. blir ju väldigt lång, är lite ovan med det.. Kommer väl sticka upp typ ett huvud över mina kompisar, blir ca 172 cm i skorna, men va fen.. dom är ju så snygga och bekväma (för att vara ett par klackisar)! ;)



            

                                            Här snyggt matchat med marinblå mjukisbyxor, vilket är mode i vår!

                                                                                           Haha, skoja bara ;) 

Utkast: Feb. 6, 2011

2011-02-06


Godmorgon!

Har tagit en sköön sovmorgon och en låång frukost nu på morgonen. Borde kanske ha ått upp tidigare, men jag somnae typ 2 igår... 

Hade en jättemysig kväll igår med tjejkompisarna! Vi åt middag i ett centrum (sushi, så otroligt gott) och efter det blev det att hyra film + godis. Sedan hem till Hannah! Det blev "I rymden finns inga känslor". Den var riktigt bra, lite udda, men Simon var ju så gullig, haha! Mysig film, men när vi tittade på "borttagna scener" var det en sjukt rolig scen! Dåligt att dom inte tog med den, skrattade så jag kiknade..

Vill så gärna gå ut!
Solen skiner ju på som bara den, men det är bättre om jag gör färdigt min "att-göra-lista" så har jag dom sakerna gjorda. Hoppas solen stannar kvar många dagar till!


                         

Solen bar glittrarpå vår terass utanför mitt fönster... varför kan det inte vara vår eller sommar? Längtar ihjäl mig!! Någon som håller med? Eller är ni en vinter-lover som Hanna?

FILMKVÄLL!

2011-02-05


Det blev ingen bio och ingen Trassel, tyvärr :( Det var bara dåliga tider och platser och skit, så vi tar bion en annan dag.
Men vi skippar inte film för det! Först åker vi och käkar middag på ett centrum och sedan åker vi till centrumet närmast oss och hyr film där. Jag tar bussen snart, sedan efter att vi hyrt film åker vi hem till Petra och ser på film. Härlig kväll! :)

Det var faktiskt ganska skönt att ta en promenad, att få lite frisk luft och så. Men hörrni, vi hörs kaaaanske ikväll, kommer nog hem vid midnatt någon gång, så vi får se. Ha den bästa lördagskvällen, kram! ♥


           

                                                                                                      Idag på isen

PROMENAD

2011-02-05


Mamma och jag går ut på en promenad nu. Ikväll blir det bio med Vendela och Petra! Ska bli kul, vi ska se Trassel... haha! Härlikgt med en barnfilm, inte sant? ;)

Har gått igenom mina utgifter, mobilkostnader och rensat lite bland alla mina affischer på väggarna. Ska nog sätt upp tavlan ikväll... ni får se! 

                            

SAKER SOM MÅSTE GÖRAS

2011-02-05


Godmorgon!

Hade ni en mysig kväll igår? Jag var bara hemma som vanligt (lite skönt faktiskt) och kollade på Let´s dance med mamma. Skönt att Björn Ranelid åkte ut, tyckte han var så... tråkig! Jag vet inte, men jag gillade honom verkligen inte.. Vad tyckte ni om honom?

Nu ska jag ta itu med sådant som jag måste göra.. T.ex. tvätta speglarna på min garderb + den i badrummet, plocka in nytvättade kläder i garderoben, fixa med alla affischer på väggarna m.m. Men det första jag ska göra är att räkna ihop alla mina utgifter 2011.. vet inte hur jag har burit mig åt att göra av med så mycket pengar, så nu ska det kollas upp!

      

Bild från i somras... herregud vad jag saknar sommaren och värmen! Längtar så himla mycket till våren då man inte behöver världens fetaste jacka, mössa, halsduk och hela köret... 

DAGENS

2011-02-04



Slänger upp dagens outfit när jag ändå är inne på datorn!

Hade inte så mycket tid att planera outfiten igår, så jag slängdemig mest på något, men det blev ehlt ok ändå ;)





Tröja - Zebra (köpt i Schweiz)
Jeansleggings - Ginatricot
Broscher - fått av farfar
Örhängen - Guldfynd by Kenza

Hörrni, nu går jag snart och lägger mig. Vet inte vad jag ska hitta på imorrn, trodde att det var cup för mg imorrn, men det var tydligen på söndag... jahaja, då har man dagen ledig imorrn då!




PLANERING NÄSTA VECKA: MÅNDAG: LEDIG. TISDAG: LEDIG....

2011-02-04


Hej på er!

Har en liten myskväll här hemma med familjen. Jag och några kompisar hade tänkt sova över, men vi alla är så himla trötta (kan nog bero på skidresan igår), så vi tar det en annan dag!
Det är så otroligt skönt, för denna helg är längre än vanligt! Vi har studiedag måndag och tisdag!! :D Wohoo! Underbart! Jag och kompisarna ska nog på bio och jag är väldigt sugen på en liten shoppingtur... :) Måste köpa något av byxorna från Bikbok jag visade igår. 

Efter skolan stack jag, Hanna, Elsa och Lisa till centrum. Som vanligt blev det en smoothie på nakna juice baren, samt lite fönstershopping ;) Det suger att det inte finns en Bikbok i centrumet närmast oss där vi alltid åker typ. Mycket prat och skratt. Vi har börjat vara lite mer med Lisa och jag tycker det är så kul! Vi gick i samma klass 6-års till femman, men splittrades i 6: an. 
Jag och mitt kompisgäng planerar faktiskt på att åka till skidor på samma ställe där vi var igår igen! Kanske nästnästa helg eller nåt... vi får se när det blir av, men kul vore det! :)



SKIIIIDOR!

2011-02-04


Det var så kul att få komma ut i backen igår! Där vi var var det riktigt bra packar också, perfekt snö även om det regnade (!) lite i början. Och jag är lite stolt över mig själv: jag hoppade i hoppbacken! :D Hahaha, det var så kul frösta gången när vi kom där, åkandes mellan de stora för att hoppa på dom riktigt små, när ett riktigt skid-åkar-gäng också var i backen.. några av dom gjorde ju liksom backflips och sånt. Och så kom vi där och typ "ÄLGEN!!" ;)



Redo för backen!



Uppe i backen... redo för hoppbacken!



Jag och Vendela i liften



Jag i liften




TILL SKOLAN

2011-02-04


Godmorgon allihopa!

Förlåt att jag inte bloggade igår när jag kom hem, men jag var så slut! Hade gått upp kvart i 6 och kom hem mer än 13 timmar senare. Så efter middagen tappade jag upp ett vaaarmt bad. Där låg jag i nästan en timme med några engelskauppgifter jag var tvungen att göra klart. Så otroligt skönt! Tvättade håret och så, kände mig som en ny människa efteråt.

Vi hade i alla fall väldigt kul igår :) Berättar mer sedan, bilder kommer också upp då!



morgontrött ni vet...

DAGENS VILL-HA: VÅR

2011-02-03




Snart är våren här - om mindre än en månad rättare sagt! Är riktigt shoppingsugen och jag har börjat titta på lite grejer som vore perfekta till våren och som jag verkligen MÅSTE ha: 


BYXOR:


Ett par enkla men snygga byxor i en härlig pastellfärg. Perfekt till våren då pastellfärger är mode!



Ännu ett par pastellbyxor! Dessa är i en mer annorlunda men snygg modell och med ett litet skärp i midjan! Skärp är också något som syns mycket våren 2011, så dessa måste jag bara ha!



Något annat som är mode i vår är plagg i läder - jackor, byxor, shorts, you name it. Skinnbyxor är så himla snyggt och jag har sett det på många modebloggar. Något som jag är väldigt sugen på! Som dessa. Helt perfekta, enkla men snygga med dragkedjorna som en snygg bonus. 

Alla byxorna är från Bikbok och kostar 299 kr.

Ballerina


Ballerinas är faktiskt också mode i vår. Har bara ett par, knallrosa, så dessa med leopardmönster är perfekta! Från Dinsko, för bara 199 kr (billigt!).  


Mer pudriga pasteller! Dessa toppar blir himla snygga att ha instoppade i ett par byxor. Ett alternativ är att matcha dom med ett par byxor i samma nyans, som byxorna här uppe, det skulle vara himla fint... Längtar till alla härliga vår-outfits! :)
149 kr styck från Ginatricot.


Sist men inte minst: Mockashorts! Måste ha fler shorts i fler olika material och modeller. Dessa är inte lika några andra jag har och det blir så snyggt med min vita skjorta istoppad och smycken! Från Bikbok, 249 kr.


GÅRDAGENS OUTFIT

2011-02-03





Tröjan är egentligen en klänning, men jag vek upp + stoppade in den i jeansen så blev det en snygg topp!

Tröja/klänning Lindex Gamla jeans Halsband med kedjor Bikbok
Körde på mittbena och rakt hår som jag fixade med en plattång!



Ring Cocoo Armband med berlocker Thomas Sabo



Ringar Guldfynd by Kenza (ormringen) och Thomas Sabo (favvoringarna!) Armband Cocoo


GÅRDAGENS OUTFIT

2011-02-02


Ja, rubriken säger allt!




Kavaj H&M Tröja med mönster Monki Halsband H&M
Håret var uppsatt i en slarvig tofs för att det inte skulle bli för mycket med kläder och stoort halsband OCH utsläppt hår... fattar ni, hehe?



Leggings med runa nitar på sidorna Bikbok Färgglad väska (härlig färgklick!) Köpt i Italien Gamla örhängen

Nu går jag och lägger mig. Det jag hade på mig idag kommer upp imorrn, samt ett till inlägg medan jag är borta. Hoppas ni kommer sova gott! Det är något jag måste göra...
 
Pussar och kramar! //Sara ♥


SKIDRESA

2011-02-02


Hej på er!

Hemma från skolan. Hanna mutade mig för att jag skulle följa med till centrum och köpa godis. Hon mutade mig med en smoothie från Naked Juice Bar! :D Bästa mutningen!

Juste, har ju inte berättat (eller?)! Imorrn ska nästan hela skolan iväg på skidresa! Ska bli så himla kul! Gjorde det förra året också, bästa sättet att spendera en friluftsdag på. Annars hatar jag friluftsdagar (hatar att skiva själva ordet också!), tycker bara det är besvärligt och tråkigt. Men skidresa är ju något helt annat :)

I alla fall, det var därför Hanna och några andra skulle köpa godis, för att ha det på resan dit och hem imorrn. Det tar ca 2 timmar att åka dit.. Jag har ju däremot mitt eget lilla "halv"-godislöfte (får bara äta på fredagar och lördagar), men DÄREMOT har jag lite Toffifee hemma! Och det får jag faktiskt äta, det är ju mitt måbra-godis (ja, när jag är lite depp så blir det mycket bättre när jag äter Toffifee) ;)

Har haft en smått skitdag, känns bara som om allt jag gjort bara blir fel. Berättar mer sedan, nu ska jag bädda ner mig i min soffa med hemmagjord varm choklad och läsa senaste FRIDA-tidningen. Sköönt! Lägger upp gårdagens och dagens outfit snart!


                          

TRÖTTIS

2011-02-02


Godmorgon!

(Asså fan vad jag hatar morgonar. Det är så hemskt att ha sovit för lite, fast man vet att man måste tvinga sig upp ur sängen när man ser ut som ett miffo. Önskar att det fanns mer tid!)

Aja, nog om det. Hej på er! Träningen igår gick jättebra :) Tycker att jag gjorde bra ifrån mig och alla i det nya laget verkar snälla och roliga, så det kommer nog bli bra ändå det här!

Fast vår första träning blev kanske inte bästa starten i det nya laget... mammma skulle komma och hämta mig och Hanna, men när vi skulle träna gick vi en bit bort från själva parkeringen. Så jag och Hanna började gå tillbaka. Bara det att vägen bestod av is, slask och vatten överst + att vi hade fotbollsskor = gräsdobbar. Så det var ju omöjligt att gå! Dessutom råkade jag göra så att både jag och Hanna ramlar och Hanna kunde inte ta sig upp där hon låg på sin fjällis! Haha :) men jag är skyldig henne en bakelse på gateau nu...

Det ordnade sig i alla fall, efter att vi hae knackat på ett gym och frågat om telefon fast ingen hade, gått tillbaka igen och frågat en tränare om mobil. Det visade sig att mamma fått punka! Men hon ringde till en annan tjej i mitt lag så hon och hennes pappa kom och hämtade oss. Skönt!

Men kallt var det... mina fötter var helt vita när vi kom hem!

Måste gå nu, ha en bra dag! Puss ♥


GOD... JUL?

2011-02-01


Hemma från skolan nu. Vi slutade 4 idag och efter skolan gick jag, H & V till Gateau. Vendela ville bjuda mig på en bakelse, eftersom jag hade sprungit runt och letat efter hennes iPod i hela huset fast den bara hade legat i ett fack i hennes väska som hon hade glömt bort, haha! :P Det blev som en julklapp också, hon hade skuldkänslor bara för att jag gett henne en julklapp och inte hon gett mig. Det blev en prinsess-bakelse!

Gav henne en liten Body Butter från The body shop ("Love etc..." hette den), hon blev jätteglad! Det var lite kul när jagefter spanskan kom fram till henne och sa: "GOD JUL!! Här är din julklapp..!" Lite sen kanske? Nee, bara lite mer än en månad! ;)

Nej, nu ska jag byta om. Träning snart. Idag ska vi träna med vårt nya lag, vi ska ju slås ihop. Så det ska väl bli lite spännande! Vi har ett snabbt möte först innan träningen ang. det nya laget, så träningen håller på ända till 8... men jag ska föröka hinna med ett inlägg efter!



                            

                              

                                Min bakelse! Vendela lyxade också till det lite med en av deras goda vanliljbullar :)

FREDAGSOUTFIT

2011-02-01



Hann ju aldrig visa vad jag hade på mig i fredags! Okej, dom här bilderna suger, men det var dom ända jag hann ta. Dessutom ä inga smycken med, dom hade jag tagit av mig...




Rutig skjorta - Banana republic (köpt i USA)
Svarta shorts över ribbade strumpbyxor - H&M (asså shortsen)
 + Vita ringar i öronen
    Mina favoritringar frn Thomas Sabo och Guldfynd by Kenza
    Armband


NATURFOTON DEL 2

2011-02-01



Visar dom sista bilderna från min och Hannas promenad i lördags när solen sken (tack och lov att den gjorde det igår också! Hoppas vi får lika mycket idag :) ).







Hanna och jag, vi växte plötsligt och blev 3 meter långa... konstigt det där..





ÄH, DET ÄR BARA EN FÅG.. RÄV?!

2011-02-01


Godmorgon allihopa!

Kläderna och sminket är på, snart ska jag iväg för att träffa Hanna. Har förberett två tidsnställda inlägg under dagen, slutar 4 idag så... :( Fast hemkunskap är ju inte fel det heller ;)

Juste, måste berätta vad jag såg imorse. Jag sitter och äter frukost, tar det lite lugnt. Gissa vilket djur som nonchalant travar förbi (kan man säga så om andra djur än om hästar förresten?)? En räv! Har sett en räv i området där vi bor typ en gång tidigare! Helt sjukt. När jag berättade det för pappa utbrister han: "Va?! Men varför sa du inget?! *springer iväg för att försöka få en skymt av den* (som han misslyckas med, haha)"

Blev liksom lite rädd först, trodde det var en stor hund eller nåt, eller en gigantisk fågel, haha.

Aja, nog om det. Nu sticker jag iväg!


                        

                                                                                  Dagens outfit kommer upp ikväll!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus