NYÅRSAFTON

2010-12-31



Jaha, då var det dags... nyårsafton. Ska fira hos Anna med två andra kompisar. Så vi fyra tjejer har FF! ;) Men nej, vi ska inte dra dit massa killar eller sticka ut och festa. Vi ska äta god mat (trerätters!), stå och titta på fyrverkerierna och ha kul! Ska sova över där också. Så min nyårsaftonskväll kommer bli grym!

Ha en grym kväll och invig det nya året på bästa sätt!

Tills dess: GOTT NYTT ÅR!! :D




            

VI HÖRS 2011!


ÅRETS SISTA DAG

2010-12-31


Godmorgon! Hoppas ni mår bra. Eftersom jag sov så lite igårnatt så somnade jag ca 10 igårkväll, men vaknade 7 imorse för att jag hade så ont i huvudet. F*n vad ont det gjorde! Vaknade 3 timmar senare av samma anledning..

Men mamma väckte mig vid 12 (ganska synd eftersom min dröm var SJUKT spännande!), men det var ju lika bra det. Solen skiner! Och isen ligger! Ska bara göra mig iordning, sedan tänkte jag fråga Hanna om hon ville ta en promenad på isen. Nu när det är ljust för en gångs skull!

Ska iväg och klippa mig under dagen, innan jag sticker till Anna för att fira in det nya året, så vi hörs senare!


         

        Såhär ser det ut på isen just nu... Förresten - det är årets sista dag idag! Imorrn är det 2011. Helt sjukt ju!
          

GÄSTER SNART

2010-12-30


Hej på er :) Fick lite damp imorse, jag hade skrivit klart två inlägg (ett som jag skulle publicera direkt och ett tidsinställt) och väntade bara på att bilderna skulle laddas upp så skulle jag direkt till Anna sedan. Men jag skojar inte, jag satt i typ 10 minuter och väntade! Det brukar ladrig ta så lång tid.. Anna ringde och undra var jag var..

Kom precis hem och då sa mamma att våra gäster kommer om typ 10 minuter så jag berättar om dagen + visar bilder imorrn.

Jag har varit så himla trött idag, somnade halv 5 (!) igår så jag sov väl i typ 6 timmar. Så jag har tyvärr ingen lust alls att blogga idag.
Jag bloggar imorrn istället, då kommer jag va utvilad och glad! :) Sista dagen på 2010! Måste göra årets sista dag till en riktigt grym dag!

Så imorrn kan jag LOVA att det blir massa uppdatering (om inte bildjävlarna krånglar igen)! Ha en fin kväll ♥

ONSDAGSKVÄLLENS OUTFIT

2010-12-30


Hann ju inte visa...












Min nya kavaj från H&M
Vanligt vitt linne från Ginatricot
Leggings med dragkedja vid ankeln från Lindex
Halsband från Lindex
Gamla örhängen
Ringar
från Thomas Sabo, Cocoo, Guldfynd By Kenza och den lilla i vitgulld har jag fått av mamma.

PROMENAD

2010-12-30


Godmorgon (eller god dag)! Hoppas ni hade en fin kväll igår. Vår familj var ju som sagt hos Hannas och det var en rolig kväll vi hade. Vi barn spelade spel, bl.a. ett som dom hade köpt i USA när dom var där i höstas. Ganska likt Alfapet, fast man ska bygga ett korsord med 16 bokstäver och man får flytta om bokstäverna hur man vill. Ville man inte ha en bokstav fick man slänga den och ta upp tre nya (det ligger en hög med bokstäver på bordet, upp-och-nervända). När (om) man klarade att bygga ett korsord av alla sina bokstäver skulle man säga "split" och då fick alla iklusive en själv ta upp en bokstav.
När alla bokstäver i mitten var slut och man hade gjort ett korrekt korsord ropade man "banana split!" och då hade man vunnit.
Det var egentligen ganska kul, men Hanna vann HELA tiden, så vi andra blev mest sura, haha.

Nog om det. Ska iväg och träffa Anna nu, vi tänkte ta en liten promenad nu när det inte snöar och det är ljust ute.
Ikväll får vi gäster, bloggar innan det. Ett tidsinställt inlägg kommer upp under dagen!


Jävla **  * * * **** ** !!!! Det går fan inte att föra över bilder från kameran. Har fan suttit här i 10 minuter och väntat men det händer ju ingenting! Anna undrar säkert vart jag är.. Det brukar gå på seriöst en sekund..




MIDDAG HOS HANNA

2010-12-29


Har varit med Anna idag, hon provade på Kinect och vi har tittat på gamla bilder. Nu ska vi iväg till Hannas familj  på middag och ikväll inviger jag min nya kavaj.

                                               

Hinner inte ladda upp bilder på min outfit, men den här kavajen har jag på mig i alla fall, den som jag köpte igår på H&M, samt ett snyggt halsband, örhängen och ringar. Matchar med ett vanligt vitt linne och svarta leggings med dragkedja vid ankeln.
Bilder på outfiten kommer upp imorrn, nu måste jag skynda mig!


SHOPPINGEN

2010-12-29


Skulle ju visa vad jag shoppade igår, och här är det:




Två kavaj-liknande plagg från H&M, 199 kr styck. Har velat ha dom här kavajerna jättelänge, tycker dom är så snygga - gillar särskilt den khaki-gröna -, både i färgerna och modellen. Blev lite rädd när jag i förrgår gick in på H&M:s hemsida och såg att dom inte fanns kvar.. men jag hittade dom som tur var i butiken. Lär användas mycket, älskar dom!




En lusekofta! Från Bikbok, kostade 299 från början, men det var halva priset så jag fick den för bara 150 spänn.
Också ett plagg jag velat ha länge. En lusekofta är ju helt perfekt på vintern. Lagom varm, härligt mönster och superskön! Matchas snyggt till ett svart eller grått linne och ribbade svarta strumpbyxor.



Två linnen från Monki! Har tipsat om dom här i min förra blogg, men då hade jag inga pengar alls så jag bara suktades efter dom. Monkis linnen är ju lite annorlunda i modellen (okej, allt på Monki är väl annorlunda, men det är ju det som är så underbart!) så man får nog ha ett linne under. Men dessa är ju så galet snygga, särskilt det svarta. Piffar upp outfiten rejält!
Det svarta kostade egentligen 150, men det var halva priset där med, så 75 kr bara! Det vita var också billigt, 100 kr.

Och sist, men inte minst (eller jo, faktiskt):




Ringen i form av en orm från Kenzas smyckeskollektion! Äntligen är den min :) Äkta silver och kostade bara 259 :-, fast det var 25 % rea, så jag fick den för 199 kr.
Älskar mellandagsrea!! :D

JORDENS UNDERGÅNG

2010-12-29


Fy f*n vilken hemsk dröm jag hade inatt. Den var så verklig och... usch.
Jag drömde om att jorden skulle gå under, ungefär som i filmen 2012, pga miljöförstöring och global uppvärmning. Alla människor var helt deprimerade. Där vi bodde hade allting börjat förstöras, så jag och min familj hade flyttat till ett ställe där det inte hade börjat förstöras än. Vi levde i något varmt land vid en sandstrand. Plötsligt märker vi att marken börjar skaka och vi förstår att snart kommer den här platsen också förstöras. Så vi flyr med en båt och lämnar allt vi hade.
Samtidigt som den här katastrofen hade jag en jättefarlig sjukdom. Sjukdomen innebar att när som helst kunde jag få en attack så att jag var jättenära på att dö. Och mitt i all den här paniken med att jorden skulle gå under fick jag en sådan attack, jättekraftig. Så jag var plötsligt döende och en klocka i mitt huvud började räkna ner, 10, 9, 8 osv tills jag skulle dö. Jag tänkte tankar som "Jaha, jag levde tills jag var 9 (fast jag var typ 12 i drömmen.. bara konstigt) och alla mina kompisar kommer leva tills dom är typ 40 (då hade jag tydligen glömt att jorden skulle gå under om  några dagar)", "jag kommer aldrig få leva igen.. här tar det slut". MEN precis när klockan var på 3 sekunder, tänkte jag plöstligt: "NEJ!! Jag SKA INTE dö nu!" och på nåt sätt lyckades jag kämpa och klara mig ur attacken.
Sedan flyttade vi i alla fall till en annan "säker" plats, där man var riktigt snål med att inte använda för mycket el osv..

Sedan slutade drömmen, så som tur var jordens undergång inte med i min dröm. Det var en sådan lättnad när jag vaknade och förstod att ALLT bara var en dröm!

I alla fall. Anna och jag ska förmodligen hitta på nåt idag.. men hon och hennes pappa är på promenad så medan spelar jag lite Kinect.



Utkast: Dec. 29, 2010

2010-12-29

Visar inte shoppingen nu, det blev så himla sent så jag lägger upp det imorrn istället (lovar!!).

Pratade med Anna och hon blev överlyckig för min julklapp. Det var en ganska speciell julklapp: jag hade gjort ett collage med bilder från vår långa vänskap och ramat in det i en tavla. Det fanns bilder från när vi var typ 4 år i skridskor på isen till i somras när vi sitter på en brygga. Väldigt fina foton i alla fall och dom påminner en om alla minnen vi haft tillsammans. Kan tyvärr inte visa collaget (dels för att jag inte ens fotat det), Anna vill inte synas i min blogg. Men i mitten av tavlan fanns det en lapp där det stod: "10 år som vänner... ...och fler ska det bli!! Tack för att du kom fram till mig den där regniga dagen på dagis och frågade: "Ska vi leka?"

Anna är en sådan underbar vän för mig
. Vi har som sagt varit vänner i 10 år (helt stört vad snabbt tiden går) då vi gick på samma dagis. Och det är väl tack vare Anna som vi är vänner idag. Hade inte hon kommit fram till mig och frågat om vi kunde leka hade vi nog aldrig blivit vänner, i alla fall inte så bra som vi är idag. Jag var ganska blyg och ganska osocial när jag var liten, till skillnad från Anna. Hon var pratglad och var inte alls rädd för nya bekantskaper.
Sedan började vi i samma klass i 6-års och gjorde det till trean, då hon började i musikklasser och jag fortsatte i samma skola (jag sökte också men kom inte in). Jag kommer ihåg hur mycket vi grät över att inte gå i samma klass igen.. Men nu förstår vi att det bara var bra. Förmodligen hade vi tröttnat på varandra ganska mycket. Nu har vi vuxit som personer på olika ställen och skaffat egna kompisar, men vi lovade varandra att aldrig tappa kontakten. Och det har vi inte gjort heller, även om det kan dröja flera veckor innan vi ses. Men det är nu vi förstår hur mycket vi betyder för varandra, som Anna sagt.

Jag älskar dig så otroligt mycket som min bästa vän (Hanna och Vendela, ni är också mina bästa vänner ska ni veta!). Du har gjort mig till en bättre och självsäkrare människa och jag är så glad över våra minnen.

Och fler blir det! ♥

(Nu blev det värsta känslofyllda och långa inlägget här, var faktiskt inte meningen att berätta allt detta, hehe. Men jag bara började och kunde inte sluta..
Och Hanna och Vendela: Ni betyder lika mycket för mig! Älskar er så sjukt mycket, vänner som ni växer inte på träd ♥)


              

Utkast: Dec. 28, 2010

2010-12-28


Hemma igen (igen)! Jag kom iofs hem för ett tag sedan, men jag har varit uppe hos Anna och lämnat hennes (försenade) julklapp. Fick en Body butter Strawberry från The body shop av henne! Dock var det en likadan som jag fick av mamma och pappa på julafton.. Fast hon har kvar kvittot, så det är bara att byta!

Det var jättekul att bowla i alla fall. Och jag vann!! :D Eller.. tekniskt sätt, ja. Fast grejen var att jag fick köra en gång mer än alla andra. Hehe ;) Det stod mellan Petra och mig och hon ledde med typ en poäng (EN!!), men sedan vann hon mer och då förlora jag med typ 5 poäng elr nåt. Innan jag fick köra en extra gång, hihi.

Mitt under bowlingrundan skulle jag testa en ny teknik: att böja sig ner bredbent så man står med ryggen mot banan, och kasta mellan benen. Nu kanske ni tänker "Amen det gick ju bra!" Men det gjorde det faktiskt (om man bortser från dom sista gångerna)! Första och andra gången fick jag SPARE.. Hur bra är man? :)






I rännan, haha. Proffsig bild! (*host*)



Förlåt Vendela, det såg bara så kul ut :P Du var grym i mina ögon gullunge ♥



I rännan igen... försökte få till en proffsig bild men det gick väl sådär haha.


HEMMA IGEN

2010-12-28


Nu - bowling! Man kunde tydligen inte bowla där jag och Hanna var idag, så vi bowlar på ett annat ställe.. Men Hanna kan inte va med! :( Hennes mormor och mofar skulle komma till dom så..

Men kul var det idag i alla fall! Hittade en massa fint, som jag visar efter bowlingen. Det var ju så mycket rea! Överallt! Köpte ett linne för 75 spänn liksom, halva priset.
Köpte bara grejer som jag velat ha ganska länge, så jag är nöjd. Jag lyckades också behärska mig själv med att säga: "Nej, jag ska inte köpa mer grejer idag!". Hanna blev mycket stolt över mig, haha :)

Så nu sticker jag iväg och möter upp Vendela, Hannah och Petra för bowling! Må bäste man (tjej?) vinna ;)



Fick precis en försenad julklapp - ett doftljus! :) Hade faktiskt önskat mig det, haha.
På tal om julklappar: Idag träffa vi en tjej i vår parallellklass och böja småprata lite. Då frågade jag glatt "Fick du några bra julklappar då?"
"Eh... asså... *kollar på Hanna, sedan tillbaka på mig*... jag är ju muslim".
Dum man är ibland..

FASHION SPRING 2011

2010-12-28



Har ni funderat på vårens mode? Det hade inte jag heller gjort, innan jag fick sista numret av FRIDA för i år. Där listar dom vårens vikigaste trender.
Jag brukar inte gå efter modet så mycket, men det fanns lite snygga stilar som kommer i vår och här är något som jag kan tänka mig:




Prickigt



Lågklackat och ballerinas



Randigt



Massa mönster



Pudriga pasteller

Så... vad tycker ni om vårens trender? Någon favorit?




SHOPPING + BOWLING

2010-12-28



Godmorgon! Pigga? Jag är ändå hyfsat och är redo för en dag med shopping! :D Gud, det var så längesedan! Ska bli så kul att titta i butiker igen.
Men det är inte det ändå vi ska göra idag... Det var Hanna och jag som hade planerat shoppingen och igår skulle jag fråga Vendela och Hannah om dom ville med. Dom skulle vara med Petra, så dom kunde inte :(

MEN: på kvällen ska dom tre åka och bowla i samma centrum som oss. Så dom frågade om vi ville vara med DOM! Klart vi ville ;)
Så först shopping i några timmar och sedan bowling. Fy fen vilken rolig dag! 

Jag sticker iväg snart, ett tidsinställt inlägg kommer upp medan jag är borta. Hugs ♥


  


Eftersom både shopping och bowling står på schemat har jag valt riktigt bekväma kläder. Faktiskt inga smycken!
Jeansleggings från Ginatricot, grått linne från Gina det med och tjocktröja från Abercrombie & Fitch (köpt i USA).


ANNAS JULKLAPP

2010-12-27


Puh! Äntligen är man klar! Fast det har varit väldigt roligt..
Nu undrar ni säkert vad jag hållit på med och det ska jag berätta också: Annas julklapp! :) Vågar inte riktigt avslöja det här nu, men hon ska få den imorrn förmodligen och då ska jag berätta!

Eftersom jag sov så lite inatt så går jag och lägger mig nu, är ganska trött. Och imorrn är det ju shopping också och vi ska ta bussen kvart i 11! Så man får gå upp lite tidigare än vanligt, men man vill ju vara där ett tag ;)

Så godnatt! Hoppas ni sovit gott... wish me luck, haha ♥





Förra veckan på Skansen. Hanna är lycklig med sin stora klubba (hon ser lite läskig ut i ansiktet, helt svart! AAH!! Nej, men jag har censurerat ansiktet för hon vill inte synas med ansiktet i min blogg)!
Men visst är det en fin bild? :)

ARMBANDSUR OCH MINI-ELEFANT

2010-12-27


Kom hem lite senare än vad vi trodde, vi stannade kvar ett tag hemma hos farmor och bara pratade. Gravsättningen gick bra, ganska snabbt... Tycker det var lite jobbigt att dom inte kunde ta det samma dag som begravningen, menmen. Nu är det gjort i alla fall.
Efter en trevlig lunch med kusinerna, familjen och farmor på en mysig restaurang (fan vad jag hatar att skriva ordet '"restaurang"! Håller ni inte med?) åkte vi som sagt hem till farmor där båda familjerna fick ta hem lite av farfars gamla grejor. Han samlade på ganska mycket, t.ex. små små statyer av djur. Jag tog med mig en sån hem, på en liten elefant, jättesöt :) Han hade också tusentals olika armbandsur, så ett av dom tog jag också med mig. Älskar det, men jag måste lämna in det på en klockaffär så dom kan fixa till storleken, nu är den alldeles för stor.


       

                       Just nu. Och mobba inte mina gosedjur, dom ska ut ur rummet snart... faktiskt, haha. 

         

                      Hade på mig min nya kavaj idag som jag fick i julklapp :) Älskar den!

       

                 Armbandsuret. Visst är det fint? Gillar missmatchningen med guld och silver.. 

       
       
       

                                            Söt va?! :D

Nu är det middag. Hörs sen!

FARFAR

2010-12-27


Godmorgon! Sovit gott? Själv somnade jag ca halv 4 igår, kunde inte sova ett dugg. Konstigt att jag känner mig hyfsat pigg nu då... vilket betyder att jag förmodligen kommer få en trött-attack om några timmar, haha.

Idag ska vi på en grej ang. farfars begravning. Han har kremerats så nu ska dom sätta ner urnan i jorden, det är liksom nu han ska begravas. Efter det blir det lunch med alla släktingar, så vi kanske är hemma vid halv 5 nån gång.

Hoppas ni får en bra dag i alla fall ♥


TREES

2010-12-26









För några dagar sedan var ju jag och alla i 7:an på min skola på Skansen. Gud vad fina träd det finns! Haha, men faktiskt, fick iaf till några riktigt fina bilder på träden.


SHOPPING

2010-12-26


Kom hem för ett tag sedan. Jag och mamma stack iväg lite senare, hon åkte längdskidor lite längre och så..

Men vi hann till cocoo-butiken innan den stängde! Och jag fick med mig lite grejer :) Inte precis det jag hade tänkt mig, lite av grejerna jag sett på webben såg ganska annorlunda ut i butiken.. t.ex. det turkosa halsbandet. Jättefint på hemsidan, men inte alls likadant där.



Ett skitsnyggt och stort halsband! Har visat och tipsat om det här tidigare i bloggen. Det här halsbandet är verligen "perfekt", för det är så stort, långt och maffigt! Det händer liksom någonting både vid halsen och hela vägen ner till magen! Perfekt när man vill piffa upp en outfit. Det är väldigt tungt dock, men det gör ingenting alls!
Kostade 295 :-



Den turkosa ringen som jag suktat efter så länge! Visst är den fin? Älskar den. Finns inte så mycket mer att säga, bara att den kostade 125 kr.



Ett armband i samma turkosa färg som ringen! Tänkte ta ett annat först, men det var så himla stort i storleken, så det fick bli det här istället! Upptäckte också att det här var mycket finare än det jag tänkt köpa. 165 kr kostade det.

Mamma och jag gick in på Åhléns-varuhuset sedan också, och mamma blev sugen på att köpa ett par Acne Pistol Short :) Dom var ju assnygga! Kostar dock 3000.. menmen, kul i alla fall!



DAGENS OUTFIT

2010-12-26


Kör på en ganska enkel outfit idag. Orkar inte anstränga mig, är fortfarande lite förkyld så... här är den iaf:






- Tröja, Monki
- Gamla jeans
- Gammal svart kofta, H&M
- Halsband, köpt i Barcelona
- Min nya ring från Thomas Sabo (älskar!!)och den lilla har jag fått av mamma. 

Har också på mig ett par örhängen, men som syns inte på bilden.

IN TILL STAN

2010-12-26


Hej på er!

Vaknade upp vid 11 imorse trött som en... a jag vet inte vad. Ville bara ligga kvar och sova i flera timmar till..
Men jag gick upp iaf och har ätit frukost och duschat samt klätt på mig.

Idag ska hela familjen (förmodligen om Adam vill) in till stan! Vi hade faktiskt tänkt shoppa lite, jag och mamma ska åka till Cocoo-butiken och förmodligen ska jag köpa lite smycken där. Nu när jag äntligen fått pengar tänker jag unna mig lite smycken som jag suktat efter så länge. 
Om vi har tid ska jag nog också besöka en Guldfynd-butik. Måste bara ha en ring från Kenzas kollektion. Dom är ju i äkta silver, så det är ju jättebra. Samtidigt kostar den bara 259 kr, så det är ett smart köp!






Dom här grejerna kommer jag förmodligen hem med idag. Förhoppningsvis kanske är ett bättre ord, haha ;)

Vi hörs när jag kommer hem! Ha en bra dag ♥

VÅR FINA GRAN

2010-12-25





Visst blev vår gran fin i år? :) Fast det blir den varje år, hehe ;) Mamma klagar alltid först, men i slutet får hon ändå medge hur vacker den är... (ironi)


SVARTA KAVAJEN

2010-12-25


Har lekt lite med min svarta kavaj som jag fick i julklapp (älskar den!). Kom på att man kan använda den på ganska många olika sätt - dvs. bära den på olika sätt. T.ex. antingen till ett par mörkblå jeans och ett svart linne, eller till ett vitt linne, ljusa jeansshorts och mönstrade strumpbyxor!

Let me show you:

OUTFIT 1:





- Mörkblå jeans
- Svart linne
- Coolt "kort" halsband

OUTFIT 2:



Samma outfit, bara att nu har jag knäppt upp knappen på kavajen. Pga det passar det bättre med ett lite längre och enklare halsband.

OUTFIT 3:



Nu är det svarta linnet utbytt till ett vitt!
Det vita linnet ger en lite mer fräschare känsla, men är fortfarande lika snyggt som ett svart. Kavajen är knäppt, därför passar ett halvlångt enkelt halsband bra.

OUTFIT 4:



- Vitt linne
- jeansshorts (Bikbok)
- mönstrade strupbyxor (Ginatricot)
- kedjehalsband (Bikbok)

Kavajen är uppknäppt, ett bredare halsband blir då bra. Jag älskar svart kavaj till jeansshorts! Vet inte varför, men jag antar att färgerna passar ihop och den lite längre kavajen passar utmärkt till dom korta shortsen. Dom mönstrade strumpbyxorna piffar upp otroligt!

OUTFIT 5:



Samma som outfit 4, bara att kavajen är knäppt. Här är helt enkelt två alternativ man kan växla mellan.
Själv tycker jag att det är snyggare när kavajen är knäppt!




- Ljusa jeans (Ginatricot)
- Svart linne
- Halsband (gammalt)
- Stora örhängen (Ginatricot)

FAVORIT-OUTFITEN!! :D Så himla snyggt det här vaar! Den mörka kavajen till dom ljusa jeansen passar utmärkt (samma grej som med kavajen och jeansshortsen) och smyckena är som pricken över i. Halsbandet är mer till för att det ska hända någonting vid halsen och örhängena bara piffar upp rejält! Perfa :) 

Så... vilken var eran favoritoutfit? ;) Har ni något mer tips på hur man kan bära en svart kavaj?

THOMAS SABO

2010-12-25



Berättade ju i förra inlägget att jag fick Thomas Sabo-ringen som jag suktat efter ett tag. En av dom finaste ringar jag sett, så himla fina.

Igår när jag öppnade mitt näst sista paket hittade jag först en påse: 



Och sedan en till liten påse:



Och i DEN låg:









Förstår ni mig nu?

Haha det här följde också med i påsen:



Så gulligt :)


MINA JULKLAPPAR

2010-12-25


Tänkte visa er mina julklappar som jag fick igår! Mamma och pappa hade sagt innan att "det blir inte så många julklappar i år.. iaf inte om man jämför med förra året" så jag hade varit lite förberedd på det.

Visst, det kanske var någon julklapp färre, men herregud vilka fina saker! Dyra saker! Så det var inte ALLS lite om man säger så!




Smycket som jag önskade mig allra mest - ringen från Thomas Sabo!! Berättar mer om den sedan + visar bilder.



Blondinbellas bok "Egoboost!". Har börjat läsa den och den är verkligen en grym boost för självförtroendet. Någon som läst den?



Kanske världens godaste godis? Fick det här förra året också, hehe :)



Kajalpennvässare. Något som jag verkligen behövde, min kajalpennor behöver verkligen vässas... Snygg också!



Två flugor i en smäll - inomhusfotbollsskor och skorna från have2have.se som jag suktat efter så länge! Är så himla glad över kilklackrna :D





Boby butter från The body shop! Min tog slut för några dagar sedan, så jag behövde en ny. Och jordgubb luktar (doftar!) så himla gott.



En bild uppförstorad i en ram som jag kan sätta upp i mitt rum. Har tagit den där bilden själv och jag är så himla stolt över den, så himla fin. Så snart jag har rensat på väggarna med alla affischer ska den upp! Ni får se resultat då ;)




En skiiiitsnygg svart kavaj med markerade axlar! Från H&M. Precis vad jag behövde och ville ha! Ska köpa en massa kavajer i andra färger också, men en vanlig svart är ju ett måste i garderoben.

Och sist men (absolut) inte minst:



PENGAR!!! Närmare bestämt... 4700 kr. Så stört mycket pengar!! Fick 2500 av mamma och pappa, 2000 (!) av farmor och 200 av mormor.
SHOPPING!!!
Haha, nej men jag ska ju självklart shoppa nu! Som f*n! Inte allt på en gång dock har jag lovat mig själv, men en del. Massa smycken och kläder. Ska bli så hmla kul att gå och titta i butiker igen, har ju inte kunnat göra det på typ två månader för att jag varit helt pank.
Äntligen kan jag också betala alla jag är skyldiga, hehe.

Är i alla fall sjukt nöjd med årets julklappar. Är ni? 

LYCKAD JULAFTON

2010-12-25


Godmorgon!

Hoppas ni hade en grym julafton igår! Fick ni fina julklappar? Firade ni med era nära och kära?
Det fick/gjorde jag. Kusinerna och farmor kom hit vid två. Vi fikade, kollade på Kalle Anka (var det ens någon som missade det?), spelade rundpingis (jag vann TVÅ gånger!), åt god julmiddag så man blev alldels för mätt. Vi barn provade också att skjuta lite luftgevär (vi har det nere i källaren) och det gick faktiskt bra för mig. Jag har ju provat på skytte-träningar med Vendela, hon går på skytte (coolt va?). Då fick man dock sitta ner och gevären var mycket lättare. Då var jag faktiskt ganska bra och det sitter i!

I alla fall. Sedan var det ju julklapparna.. dom berättar jag mer om sedan. Efter att jag har ätit frukost och gjort mig iordning dvs. Idag ska jag nog vara hemma hela dagen eftersom min förkylning fortfarande är ganska besvärlig. Måste bli helt frisk nu!

Hörs snart! :)





JULFIX

2010-12-23



Känner mig mycket piggare! Känns verkligen som att jag är på bättringsvägen och förhoppningsvis är jag helt frisk till imorrn! Det varma badet hjälpte verkligen, satt där i typ en timme och läste tidningar. Tvättade också håret med inpackning, usch usch usch vad fett och äckligt det var. Det här är så himla äckligt, men senaste gången jag duschade förutom idag var i... söndags. och senaste gången jag tvättade håret var i måndags.
Så det var skönt med en rejäl rengöring!

Mamma och pappa håller på med julmaten, men snart är det dags för att klä granen! Vi gjorde det väldigt sent i år, pappa skulle bärt in den igår, men det orkade han inte, haha. När granen är klar ska jag slå in alla julklappar och ... rimma! :D Äntligen! Har ett grymt rim på gång till Adam (min storebrorsa)... ni får se det efter julafton, lovar! ;)

Nu ska jag ner till dom andra och hjälpa till lite. Ha en fortsatt bra dan-före-doppare-dan-kväll!  :D


                       

                                                                     Jag just nu. Så härligt med fräscht hår!


RINGAR

2010-12-23



Jag kommer förmodligen få pengar imorrn - och som ni vet vill jag lägga en del av pengarna på smycken - bl.a. ringar. Här är ringarna som är dom första jag ska köpa!








Mina absoluta favoriter. Men här är två som jag också skulle kunna tänka mig. Riktigt coola:



Har varit lite osäker på dubbelringar, det verkar lite jobbigt att ha på sig... men den (dom?) här var ju bara för snygg och häftig!



Hur söt?

Alla ringar är från Cocoo.se!


Utkast: Dec. 23, 2010

2010-12-23


Hej på er! Haft en bra dag hitills? Jag är fortfarande lite småsjuk. Sov till 11 ungefär och har ätit frukost samt druckit lite varmt. Den här... tjockheten i halsen vill inte lägga sig. Börjar bli lite nervös, imorrn är det julafton och då måste jag vara helt frisk. Så idag ska jag bara bara vila och dricka varmt. Ska ta ett varmt bad nu, hoppas att det hjälper mig på bättringsvägen! :)

Och idag är det ju dan före doppare-dan! Kan inte fatta att det är julafton imorrn... helt stört verkligen. Måste bara fixa Annas present, sedan är jag klar! Längtar så mycket till julklapparna, hehe ;) Men jag längtar också till ikväll då hela familjen ska sätta sig i vardagsrummet vid den klädda granen och rimma och lacka paket. Älskar verkligen det här med rimmen, kan ju bero på att jag är sjukt bra på det!

Haha, nej men jag är faktiskt ganska bra. Samtidigt som rimmen är ganska dåliga. Som förra året så jag gav mamma en ansiktskräm från Garnier och Pernilla Wahlgren var på framsidan av paketet. Då var rimmet typ såhär:

"När jag denna present köpte, jag Pernilla Wahlgren såg.
Hon log, men det var säkert bara båg.
Hon hade kanske ätit råg
på ett tåg.
Men det var det jag inte såg."

Hahahaha, jag dör!! Hanna tycker det här är mitt absolut bästa rim någonsin. Haha, ett år fick hon en julklapp av någon av sina mor eller farföräldrar, det var typ:

"Det här är inte ett staket
Det är ett ..."

Haha! Så klockrent :D

Nej, nu ska jag bada lite. Ha en fortsatt bra dag!




Vårt pepparkakshus förra julen, fint va?! :) Chamigt iaf!

ÖNSKELISTA JULEN 2010 DEL 3

2010-12-22


7. How I met your mother-box! Ett av min favoritprogram, så himla kul program. Så varför inte önska sig en box i julklapp?




8. Pengar till en mockajacka från Åhléns (799 kr)!
I en annan färg än den här dock, finns en jättefin i ljusbrunt! :D




9. Inomhusfotbollsskor. 
Ingen jätterolig julklapp, men jag har inga och vi ska spela inomhuscup efter nyår, så då måste man vara förberedd!






 

HALSBAND HALSBAND HALSBAND

2010-12-22

Gjorde ett liknande inlägg fast med armband igår. Har tittat runt lite på cocoo.se efter halsband och hittade såklart några riktigt snygga! Titta och njut:


























Där har ni mina favoriter! Bilderna som har en lite större storlek är dom som jag verkligen verkligen vill ha!
Det andra är  jag mest sugen på... helt perfekt. Skulle vara snyggt att matcha till ett par tighta jeans och kavaj!

Nej, nu ska jag baka pepparkakor :D





ÄNTLIGEN...

2010-12-22


...JUUULLOOOOV!!!!!

Så himla skönt! Som man har längtat! Kommer ihåg när vi räknade ner till avslutningen och ba "bara 40 dagar kvar!". Men nu är avslutningen över :D
Det firar jag med att ligga nedbäddad i min säng med varm mjölk och mellis, hehe. Är inte helt frisk, är lite tjock i halsen fortfarande och det känns som om febern är påväg... Så jag valde att inte följa med dom andra till centrum. Lite tråkigt, men hellre det än att vara sjuk på julafton. Var det typ förförra julen och då skulle vi fira jul med våra kusiner (som vi gör i år), men det blev inställt pga mig... deras familj är också ganska rädda för smittor och sånt. Eller inte "rädda", men ni fattar vad jag menar ;)

Juste: Ang. betygen...
vi får ju inte betyg än, utan vi får + och ++. + = nått målen (typ som G), ++ = överträffat målen (typ som VG). Om man skolkar kan man också få ett välförtjänt utropstecken, då har man inte nått målen och får förmodligen gå en slags extra-kurs (typ som IG).

Och jag fick... ++ i ALLA ämnen!! Är så himla glad och stolt över mig själv, men samtidigt överraskad: hur fen kunde jag få ++ i slöjd? Måste ha fjäskat ganska rejält. Bra Sara!
Dessutom har jag taggat ner ganska mycket med pluggandet. I 6:an pluggade jag ju som en galning, förstod inte hur jag hann med! Jag hade ju fotbollen och kompisar då också... men det var nog bara bra, för nu ser alla lärare mig som en duktig och ambitiös elev. Tjänade nog lite på det den här terminen.

Några mer som har slutat idag? Det verkar som om de flesta slutade idag eller igår. Men min kompis hade lyckan att sluta i fredags! Elakt?

Nej, nu ska jag fortsätta vila lite. Bloggar mer under dagen, ikväll blir det dock att klä granen och baka pepparkakor som vi inte hann med i lördags. Kram ♥




Elsa och Hanna igår på Skansen med sina älskade klubbor... jag menar det verkligen bokstavligen. Dom slickade s mycket på dom att dom började blöda på tungan!! Men dom sket i det och fortsatte... Sockerberoende eller vad? Hahaha :P

En timme kvar till frihet!!! :D

2010-12-22

dsc06194 (MMS)

En timme kvar till frihet!!! :D


ARMBAND ARMBAND ARMBAND

2010-12-21



Har skrivit och tipsat om några riktigt snygga armband i min förra blogg (http://saaaaaras.blogg.se/category/dagens-vill-ha.html), men sökandet slutar aldrig... har nyligen letat upp dessa snyggingar!






Dessa är från stylebytyra.se! Himla snygga, är just nu ute efter armband i guld som jag inte har... så dessa är perfa!









Alla dessa är från cocoo.se! Cocoo har nog blivit min nya favoritsmyckesbutik, dom har så himla snygga grejer! Längtar tills jag får pengar igen så jag får spendera dom på lite smycken...

Nej hörni, nu är jag så trött att jag låg och blundade medan bilderna laddades upp, haha. Ville bara göra klart det här inlägget.
Godnatt på er och sov jättegott! Det ska jag göra iaf...


ÖNSKELISTA JULEN 2010 DEL 2

2010-12-21


Ja, som rubriken säger: här kommer fortsättningen på min önskelista:

4. Ring från Thomas Sabo. Finns inga ord för hur mycket jag vill ha denna ring. Kanske den snyggaste jag har sett.. kostar strax under 2000 spänn, men jag tror faktiskt att jag kommer få den :) Hoppas i alla fall!
                                               TR1772-051-18
5. Ringar från Guldfynd by Kenza och cocoo.se. Ännu mer snygga ringar.. gå in och kika på hemsidorna, det finns en massa snygga grejer!

     

6. Isabella "Blondinbella" Löwengrips bok "Egoboost!". Även om jag inte lider av dåligt självförtroende så kan man ju fortfarande förbättra det! Därför önskar jag mig denna, många tjejer har sagt att boken har hjälpt dom och att den är väldigt bra. Dessutom tycker jag att Isabella är en grym förebild, hon verkar så himla söt och snäll!


SKANSEN

2010-12-21


Hej på er! Ligger i sängen med varm mjölk och lussebullar klädd i myskläder. Hade nämligen lite ont i halsen imorse och eftersom det var ca -15 idag så har den bättrat på min lilla förkylning. Härligt! Kanske inte kan räknas som sjuk dock... eller det FÅR jag inte göra! Imorrn är det ju avslutning (wohoo!) och det vill jag faktiskt vara med på. Vi ska ändå bara titta på film, fika, äta lunch, få våra omdömen. Är lite nervös faktiskt.. Men det har nog gått bra :)

Som sagt så åkte vi på utflykt idag. Vi åkte till seriöst världens roligaste place liksooomm!!!!
DET VAR... skansen.

Jaaaaa, vad roligt. Tror att jag såg ett djur och det var en kråka, haha. Det var -15 så alla låg väl i ide eller hade gått in och lagt sig. Smarta djur. Smartare än alla åk 7-elever som fick gå omkring och frysa fast man hade en stor halsduk, mössa, vantar och tjock vinterjacka. Djuren måste ha tyckt att vi var helt dumma i huvet :P
Men vi hade kul ändå! Vi var vårt lilla gäng och så var Lisa med också (gick i samma klass som henne från 6-års till 5:an) och alla var på glatt humör, så det blev mycket skratt och lite bilder också. 




Vi hittade en väldigt söt och charmig liten tomtenisse ;)



Jag med den fina utsikten i bakgrunden. Jag sov med flätor inatt för att håret skulle bli lite krusigt så att jag kunde sätta upp det i en hög tofs (skitsnyggt!), men det ser ju helt sjukt ut med mössa och mössan kunde jag inte skippa annars skulle nog mina öron falla av... så jag fick släppa ut allt ändå och ha mössa. Smart att planera den frisyren just idag...



Jag skrämde Hanna, Emma och Elsa rejält i eftermiddags, men dom kunde inte gömma sig för mig... mohaha!!



Sedan gick jag in och åt upp dom... det är därför deras ben inte syns.



Mätt och belåten :)



Man fick kolla när dom tillverkade glas. Det var faktiskt riktigt coolt, dom gjorde ju så snygga grejer!



Vi gick in och värmde oss i en restaurang och åt lite lunch. Fin utsikt var det...



Min fina vän Lisa :)



Lisa igen. Det var meningen att jag skulle ta på Emma, men Lisa kastade sig in i sista sekund, haha.
Men jag älskar verligen den här bilden! Den är så fin med solen i bakgrunden och hela bilden utstrålar... lycka. Jag känner mig lycklig bara jag tittar på den. Finns det bättre bilder?

AVSLUTNING IDAAAAAG!!

2010-12-21
vi får ju inte betyg än, utan vi får + och ++. + = nått målen (typ som G), ++ = överträffat målen (typ som VG). Om man skolkar kan man få ett välförtjänt utropstecken också, då har man inte nått målen och får förmodligen gå en slags extra-kurs.

UTFLYKT

2010-12-21


Skrev ett inlägg men internet stängdes ner bara sådär. Kuk, vad arg man blir.. haha :) 
Idag blir det iaf utflykt med alla 7: or. Vet inte varför men jag har alltid haft något emot utflykter, ända sedan lågstadiet.. Ska bli skönt att skippa skolan för en gångs skull iaf..
Ville önska er en bra dag! Puss :)



DAGENS ENKLA

2010-12-20





Körde på en ganska enkel outfit idag. Bara slängde på mig nåt imorse eftersom jag inte han planera igårkväll.

Gamla jeans
Linne - Chocorée (köpt i Schweiz)
Sjal - Cubus
Svart kofta - gammal från H&M
Miniväska - Åhléns
 + hade ett par örhängen från Grekland också
    stor vinterjackan och Uggs

Nu går jag och lägger mig! Puss ♥


SNÖBILDER

2010-12-20



Hemma igen. Lyssnar på musik och tar det chill. Är så himla trött eftersom det blev alldeles för lite sömn, så jag ska lägga mig snart.

Vi hittade i alla fall lite julklappar! Jag hittade en till farmor, så nu är det bara Annas kvar. Vad feen ska jag köpa till henne? Köpte ett par örhängen till farmor. Var 30 % så dom kostade bara 90 spänn, grymt!
Innan, när jag och Hanna väntade på bussen tog vi lite coola bilder: vi sparkade upp bilder i snön och tog kort. Blev riktigt snygga bilder, kolla där nere!

Känner mig så himla deppig... vet inte varför, det är väl detta (j**) mörker. Får tända lite ljus och sätta på min taggning-spellista på Spotify, så kanske jag känner mig lite bättre snart :)

Hoppas ni har haft det bra idag i alla fall!




Det här var en av dom bästa! Första försöket också! *Stolt fotograf*



Den här var också ganska bra tycker jag.. lycklig...



...tjej! :)


GÅRKVÄLLENS OUTFIT

2010-12-20




Igår var ju vi hemma hos våra kusiner för att ha en liten "mini-julafton". Då vill man ju känna sig lite finare, så jag tog på mig det här:

Metallic-färgad kjol med rosett - H&M (visst är den fin? Älskar den!)
Vanligt svart linne - Ginatricot
Halsband - Lindex
 + Thomas Sabo-armbandet
    Små vita pluppar i öronen.

4 DAGAR KVAR!! :D

2010-12-20


Hej på er! Sorry för att jag inte bloggade imorse. Var helt sjukt trött när hela morgonen eftersom jag sov ca 7 timmar.. Så jag slänger iväg ett inlägg när jag är hemma en kort stund! Jag, Hanna och Elsa ska nämligen iväg och köpa om sista julklapparna (4 dagar kvaaaaar!! :D ). Så vi ses när jag kommer hem!




Dagens outfit kommer upp när jag kommer hem, även om det inte var världens snyggaste idag. Men det är väl kul att se sånt också...?  

FISKIS

2010-12-19


Hej på er! Haft en bra dag hitills? Det blev lite sent igår, jag och Anna var uppe till 3... så när vi vaknade "imorse" vid halv 12 var vi fortfarande riktigt trötta, så vi slumrade väl till 20 över 12. Hehe.
Det var förresten såå himla skönt att spaa igår! Anna är ju spa-tjejen nummer 1 så hon hade med sig typ en och en halv necessär fulla med olika krämer - 4 olika sorters ansiktsmasker (!), ansiktsvatten och ansiktskräm (ja, allt det där bara för ansiktet), body lotion, hårinpackning, fotkräm, body scrub, fotfil... and so on. Ni kanske märker att hon kan det där med spa ;)

Så vi bastade, duschade och hade i alla sorters produkter. Över två timmars uppfräschning och avkoppling med en av sina bästa vännner - hur bäst? :)

Sedan blev det film och godis. Härlig kväll! 

Vi har i alla fall ätit frukost och lunch och snart ska vi vara duktiga - vi ska träna på Friskis (eller "fiskis" som Anna sa, haha!) & Svettis! Ska faktiskt bli lite skönt att träna. Ska försöka få bort min träningsverk. Jag har nämligen fått VÄRLDENS träningsverk på ena sidan av rumpan och låret. Ja, bara ena sidan! Förstår inte vad jag har gjort? Så jag går lite konstigt...

Ha en fortsatt bra dag!



Got to go now! :D


FRIDA VINTERSPECIAL

2010-12-18


Hemma från träningen, har precis fått i mig lite mat: sushi!! :D Träningen gick bra fast vi bara var fem pers.. det var ganska tyst, ingen sa så jättemycket. Vi var väl oerhört koncentrerade ;)

Ikväll kommer iaf Anna hit. Hon kommer snart och då ska vi spaa! Asså vi är lite dumma: vi spaar alltid hos Anna fast jag har ett poolrum med pool (nehe! menar du att du har en pool i ett pool-rum?), två duschar och bastu. Men det är mest för att det är Anna som har alla spa-grejer. Men ikväll tar hon med sig till oss.
Så skönt det ska bli, behöver bli riktigt fräsch känner jag! Mitt hår är fett och äckligt och naglarna är usch..
Sedan blir det väl film och godis :) Anna köpte med, grymt!

Innan Anna kommer tänkte jag bara visa lite intressant som jag hittade i FRIDA vinterspecial-tidningen jag köpte igår!






Ja, ni ser vad det står: vinterns trendigaste plagg med vinterns trendigaste färg - den kamelfärgade ponschon.
Jag har aldrig haft en ponscho, men på senaste tiden har jag börjat tycka att det är ganska snyggt! Så den här är väl perfekt! Men jag vet inte... kanske inte min stil? Värt att fundera på i alla fall!



En annan grej jag också fått upp ögonen för är en pälsmössa! Förut tyckte jag bara det såg konstigt och tantigt ut, men nu tycker jag att det är ganska snyggt! Men samma grej med ponschon: kanske inte min stil? Men det är ju bara bra att prova på nya saker, man kan inte ha samma stil hela livet, eller hur?
Bloggaren Isabelle Strömberg klär så himla bra i pälsmössa och det är väl därifrån jag har inspirerats :)
 





I tidningen fanns det ett jätteroligt test: "Vilken modetrend passar dig bäst?" Antingen var ens modetrend från Fendi, Michael Kors eller Marc Jacobs. Det var frågor som "hur fixar du helst håret?", vilken färg beskriver dig bäst?" osv. Och jag blev...



... Fendi!



Tror faktiskt att det stämmer ganska bra in på mig! Men... vida byxor? Nej, inte för mig. Det är nog någonting som jag aldrig skulle ha på mig.. verkligen inte jag. På andra kan det vara snyggt, men inte på mig!



Det här är däremot riktigt riktigt snyggt! Åååh, jag blir verkligen på shoppinghumör! Måste måste måste verkligen ha en lusekofta och den här var himla fin och snygg. Perfekt helt enkelt! Den kommer från Cubus och kostar 399 kr.
Och det är ju himla snyggt med pälsmössa asså...  

Nej, nu kommer Anna. Ha en jättefin lördagskväll! Umgås med era nära och kära, det ska jag göra :)

Men vi hörs imorrn! På kvällen ska vi hem till kusinerna men det är på kvällen så jag hinner blogga innan. Puss & kram! ♥

TORSDAGKVÄLL

2010-12-18


I torsdags när jag var på konsert hade jag på mig det här! Hade i princip nästan samma outfit som jag haft på dagen, men jag bytte ut den rosa koftan mot min älskade svarta jeansjacka och bytte ut den stora, färgglada väskan som var fylld med skolböcker till min snygga mini-väska i skinnimitation, samt bytte ut halsbandet med en gnistrande fotboll till ett med kedjor och en massa krims-krams från Lindex och tog på mig mitt Thomas Sabo-armband med berlocker:






Jeans - Ginatricot
Leopardmönstrad topp - Gina den med
Gammalt skärp
Svart jeansjacka - Urban Outfitters (köpt i USA)
Örhängen - Glitter
Halsband - Lndex
Armband med berlocker - Thomas Sabo
Miniväska - Åhléns (märke: Mexx)
  

LUCIA-OCH JULKONSERT

2010-12-18



Var ju på en kompis lucia-och julkonsert i tordags. Hon går i musikklasser, så hela hennes skola uppträdde.

Det var så himla fint! Det var en massa stämmor, kanon, solon och löjligt fina, klassiska lucia-och julsånger som man har sjöng jämt den här tiden på året när man var yngre. Kom på mig själv med att kunna ganska många sånger utantill...
Det var en tjej som sjöng så otroligt vackert. Man fick rysningar i hela kroppen, så underbar röst. Alla var iofs jätteduktiga! Det var t.o.m. några skämt-scener där en liten kille var pappa och en kille i nian var barnet :P Det var faktiskt ganska kul, även om det var ganska torra skämt (passar mig perfekt! ;) ).

Jag gick ju med Vendela och Hannah (Hanna var ju sjuk så hon kunde inte komma) och dom är ju bra kompisar med Petra (jag är såklart också hennes kompis, men jag känner Petra genom Hannah och V), och dom samma sak med mig och Anna, så i slutet när allt var klart skrek vi: "ANNAAAAA!!!! PETRAAAAA!!!!!" Haha, dom hörde att några skrek, men dom fattade inte att det var vi. Så efteråt sa dom "Jaha, det var NI som skrek!"
Träffade också en killkompis, barndomsvänner. Vi gick också i samma klass från dagis till trean. Hade inte träffat honom på jättelänge så det var jättekul att få träffa honom en kort stund :)




Alldeles i början. Tärnorna bildade ett hjärta, så himla fint!



Sedan kom alla andra in... behöver jag säga en gång till att allt var så sjukt vackert?



Efter lucia-delen (trodde Vendela att allt var slut, haha) bytte alla om från de vita fina luciaklderna till tomteluvor och kläder i rött och svart. Fyrorna var så gulliga!


GODMORGON!

2010-12-18


Herregud, är klockan 2?! Galet ju! Det blev väl ganska sent igår, somnade 2, men jag kan ju inte slöa bort hela dagen!

Nej, idag blir det julpyssel: baka pepparkakor och koka knäck bl.a. Sånt måste ju göras liten innan jul och tänk er... mindre än en vecka kvar!! :D
Är ni också lite smått jul-stressade? Jag är, har två presenter kvar att köpa (Anna och farmor) och jag har ingen aning om vad jag ska köpa... eller? Kom precis på vad jag förmodligen ska köpa till Anna.. Farmor blir svårare, hon säger alltid att hon inte vill ha någonting. Hon är som pappa, haha.

Jag längtar som in i h- till julafton. Visst, dels för Kalle Anka, julmaten och allt det andra, men som vanligt längtar jag mest till julklapparna. Det kanske låter lite hemskt, men vem älskar inte att få julklappar? ;)

Vad ska ni göra idag? Pappa kom precis in och klagade på det usla vädret, så jag ska nog hålla mig inne. Ska dock träna kl 5, men det behövs verkligen. var tvungen att hoppa över veckans träningar och imorrn kan jag inte heller träna. Då kommer kusinerna på mammas sida hit för en "mini-julafton". Kul!



                       

                                                                                 Bild från igår

MYSKVÄLL MED MAMSEN

2010-12-17


Har inte känt mig på topp-humör denna kväll. Varit lite deppig och så.. vet faktiskt inte riktigt varför.
Jag behöver piggas upp, så det blir myskväll med mamma ikväll. Vi ska se på massa filmer som vi har hyrt, bl.a. KOMMISARIE SPÄCK!! :D Jag varnade mamma att det förmodligen bara kommer att vara jag som skrattar, men hon struntade i det och sa istället: "Äsch, jag måste ändå lära känna din torra humor lite".  Haha!

Dagens outfit och konserten och en massa annat kommer därför upp imorrn istället. Så imorrn ska jag blogga ihjäl er!

Puss, ha en fin kväll ♥

                     

                     



                     

HEJ PÅ ER!

2010-12-17



Asså vilken klant jag är ibland (eller "ibland"...). Nät jag kom hem skulle jag göra smoothie Precis när den var klar och ska hälla allt i glaset blir det alldeles för mycket så det rinner över hela glaset och på diskbänken. Kul. Vi har just nu ingen disktrasa heller, så det fick bli hushållspapper. När jag äntligen har torkat upp det och ska bära bort glase råkar jag tappa det typ en centimeter från diskbänken. Glaset ramlar inte, men det skvätter upp mer smoothie åt alla håll. KUL! Haha...

Efter skolan stack vi till centrum och Hannah och Hanna (haha) köpte godis innan alla stack hem till sig själva. Jag köpte någonting iaf - Frida vinterspecial! Älskar ju tidningen Frida, så när jag kom hem slängde jag mig i soffan och läste (efter min smoothie-incident..). 

Oj, nu är det visst middag. Visar er lite åsikter om Frida-tidningen + konserten igår efter maten. Puss! 


BLOGG.SE - PROBLEM?

2010-12-17


Godmorgon! Äntligen funkar blogg.se! Skulle ju blogga innan jag stack iväg till julkonserten, men det funkade ju inte att logga in... många av er märkte väl också det. Det var en j** annons som täckte för där man loggade in! Stört...

Jag berättar mer om konserten senare, nu måste jag sticka iväg till de sista skoldagen denna veckan (och näst-sista innan julen!!).



Hinner inte ladda upp bild. Nej, detta är inte min outfit idag igen, men väskan är densamma! Visar förmodligen när jag kommer hem :)

STICKAT X3

2010-12-16







Igår upptäckte jag att jag hade väldigt mycket stickat på mig - mössa, vantar och kofta. Så då frös man inte! Riktig mys-outfit... skulle man ju vilja ha idag, nu snöar det ju som bara den...


JULKONSERT IDAG!

2010-12-16





Sitter och lyssnar på The voice, dom diskuterar Josefine Craffords tatuering... spännande! ;) De pratar fram och tillbaka att hon ska ha en bock, asså en sådan där vädursbock. Dom säger att hon har skaka hand på det och så.. Kul, haha!

Idag blir det skola igen.. och simhallen. Piss. MEN på kvällen blir det ju en kompis och hennes skolas julkonsert!! Längtar! Jag har ju missat den den tre å i rad, men i år, då jävlar! Hoppas dom inte är alltför nervösa.. 

Hanna ringde precis och hon är hemma ida också. Och på tal om konserten så kan hon inte följa med! Fan vad jag hatar att hon är sjuk hela tiden... inte rättvist! Men ingen biljett går till spillo, Hannah kan ju följa med i så fall! Asså inte Hanna utan Hannah. Det blr ju kul iaf!

Nej, nu måste jag gå. Ha en grym dag allihopa!



Såhär ser jag ut idag - lite färgglad idag känner jag, med koftan och väskan!


GODNATT! :)

2010-12-15


Det har faktiskt varit lite skönt att inte ha bloggat den här eftermiddagen. Jag gjorde ett inlägg, men det råkade jag lägga in på min gamla blogg... smaaart, Sara!

Ville bara säga godnatt, går och lägger mig snart. Ska ta fram kläder till imorrn, har kollat på internet för lite inspiration. Kollade på vädret och här ska det tydligen bli gråmolnigt, snö och 0 till -2 grader. Härligt väder va?! Haha.. 

JUSTE!! Har ju inte berättat vad jag, Hanna och Vendela ska göra imorrn!
Vi ska nämligen gå och se Annas och Petras bl.a. julkonsert! Ska bli askul! Dom går ju i musiklasser, så deras skola ska ha en stor jul-och luciakonsert. Bokade biljetter förra veckan och det ska bli så himla kul!
Jag har velat se den förra året och förförra, men jag har alltid haft något annat för mig, typ eller nåt. Men i år ska jag minsann! Först visste jag inte vilka jag skulle gå med, men sedan kom jag på att Vendela känner Petra så då kn ju hon gå med mig och Hanna!
Längtar verkligen, ska bli så himla roligt att se. Imorrn alltså, men vi ska sticka ca halv 7 tror jag. Bloggar innan det ;)

Men god natt på er! Sov riktigt gott och dröm riktigt fina drömmar ;) ♥

(Här ska det egentligen finnas en bild, men jag orkade inte ta en bild. Har ingen web-cam så jag orkade inte ta en med kameran och föra över och hålla på)

TODAY´S OUTFIT

2010-12-15







Idag blev det en mys-outfit! Stor stickad kofta (sååå skööön!) från Gina, svarta shorts från H&M och ribbade strumpbyxor under. Svart linne under koftan samt ett fint litet halsband som fåt titta fram och två guldiga ringar.
Gjorde outfiten mer.... "icke-för-mysig" med dom svarta shortsen. Snyggt tycker jag!


VAMPYR

2010-12-15


Godmorgon allihopa!

Sovit gott? Har faktiskt varit ganska ppigg hela morgonen, så jag klarade att gå upp fem i halv 7! Duttigt!
Blev dock lite hårproblem, först skulle jag ha lockigt hår så jag tg lite hårspray och sedanvr det klart. Men det såg bara konstigt ut så då tog jag fram värmeskydd och plattång och gjorde håret riktgt platt. Blev mycket snygare till min mysiga outfit idag!

Ja.. skola idag. Igen. Längsta dagen, 8 - halv 4. Sista idrottslektionen innan vi sticker till... simhallen. Vill inte dit! Och det är inte för att jag inte vill visa upp min kropp eller nåt sånt, men jag gillar verkligen bara inte att åka och simma med klassen. Dom ska ju kolla hur bra man simmar och vi ska simma ryggsim också... hur ska det här sluta?!
Haha, nej men dom ända som är glada är väl Vendela och Elsa.. dock så går ju dom på simning. 

Nej, nu måste jag kila iväg. Ha en grym dag allihopa, försök att göra det bästa av den ♥ 



Lite vampyr-varning... röda ögon!

DAGENS

2010-12-14







Stickad... väst? - Chicorée (köpt i Schweiz)
Vittlinne under - Ginatricot
Leggings - Ginatricot
Armband - Fått av mamma och Thomas Sabo
Julgrans-brosch - fått av farfar
Stooora örhängen - Ginatricot
Gammal klocka
Fransväska - Lindex

Nu somnar jag snart... Puss & kram! Hoppas ni haft en grym dag! ♥


KAVAJER

2010-12-14



Är så himla shoppingsugen just nu. G.A.L.E.T. S.H.O.P.P.I.N.G.S.U.G.E.N.!.!. Men när jag väl får pengar (förmodligen på jul) så ska jag banne mig shoppa loss! På plagg som jag faktiskt behöver!

Ett av dessa plagg är... kavajer!

Jag vill ha en vit, en röd, en i någon annan färg (kanske blå?) och en svart, gärna med skinndetaljer. H&M har riktigt fina varianter och domär ganska billiga! Några är på REA ser jag. Så in och titta!



399 :-



499 :-



399 :-



199 :- (!)

Dom två sista är mina absoluta favoriter. Älskar dom, modellen är så snygg! Den mönstrade skulle ju piffa upp som tusan.. men både bloggarna Kenza och Tyra har den... är det att härmas?
Älskar iaf den första också. Färgen är så himla fin och blir nog snyggt till ett par tighta svarta jeans och ett vitt, slappt linne...


HEAVY METAL

2010-12-14



Hejhej!

Har precis fått i mig lite mellis. Eller, "lite". En smoothie, två små lussebullar, en mackaoch ett glas mjölk. Men nu är jag mätt och redo för att träna om en timme! Hoppar över träningen. Kommer inte hinna med min läxläxa annars och jag måste verkligen somna i tid ikväll....eller inte. Usch, vill inte ut! Det är ju så kallt och mörkt och BLÄ!

Iaf. Hur har eran dag varit? Min har varit ganska toppen.. var såå himla kul på musiken! Vi hade en kille i min parallellklass storebror som vikarie och dom var verkligen på pricken lika! Pratade likadant, rörde sig likadant, såg likadana ut.. Blev helt galen!
Vi tittade på en film om hårdrock, heavy metal. Det var faktiskt lite kul att se, även fast jag inte ALLS är en metal-tjej! Men det var alla urflippade fans som ville ha långt hår, tatueringar och allt samt att se alla överdrivna "metal"-namn och låttitlar. Det fanns någon låt som hette "kill them all" och sådana grejer, haha. När en kille skulle intervjua ett norskt metal-band så hade dom druckit och sa "fuck" ungefär 5 gånger per mening. Typ: "Do you want an answer? Here´s my answer: FUCK YOU!!" Haha, dog...

Skulle nog aldrig klara av att vara ett heavy metal-fan.. i alla fall inte gällande dom moderna banden. När heavy metal var ganska nytt var ju band som deep purple, Led Zeppelin och sådana populära. Sådana skulle jag väl klara av, det är ju ganska bra musik! Men inte liksom "DIE MOTHAFUCKER DIE MOTHAFUCKER DIIIIIEEEE!!!!"

Die mothafucker die - Dope



Deep Purle - Highway star (LIVE)



Vad har ni för musikstil? Heavy metal eller? ;)

VILA

2010-12-14



Nej, det här inlägget handlar inte om hur trött jag är och behöver vila. Nejnej. För några dagar sedan surfade jag runt lite och gick in på VILAs hemsida. Och titta vilka snyggingar jag hittade!

                                                  Epidot poncho

Kola vilken snygg poncho! Denna har jag dock sett tidigare, i en av mina FRIDA-tidningar. Har ingen poncho och har aldrig haft, men jag gillar det! Och den här ser ju hur mysig som helst ut... kostar 500 spänn (eller 499,95 flr att vara exakt, haha).

                                                Dias knit cardigan

Och titta vad vi har här! Helt otippat hittade jag den här übersnygga koftan! Fastnade för dom läckra skinndetaljerna där fram. Helt perfekt. Ge mig ge mig ge mig! 350 pix kostar den.


DAGENS OUTFIT

2010-12-13





Idag har jag haft på mig... en klänning! Det är egentligen en ganska lång klänning, men jag stoppade in den så det blev en snygg topp! Älskar kedjorna på axeln... från Lindex iaf.
Jeansen är gamla, det flätade skärpet är från MQ. Accessoarer som vanligt och idag blev det ett sött halsband som jag köpte i Barcelona förra året, armbandet med berlocker från Thomas Sabo och jag har ett örhänge i ena örat också, men det syns inte på bilderna..
Målade naglarna röda, tyckte det passade bra till den svarta tröjan. Herregud, kommer ihåg när jag tyckte röda naglar var så j** fult, men nu älskar jag det! 

Vad tycks om dagens outfit?

SARA AND ELSA GOES KINECT

2010-12-13


Elsa är hemma hos mig och vi spelar Kinect! Gud vad kul det är asså. Just nu spelar vi Track & Field och vi äger!! Haha, eller inte... När man har spelat klart så kommer det ju alltid en video hur vi såg ut, typ som "highlights". Vi ser ju så himla... om någon skulle se oss och inte TV: n skulle den personen nog fundera om man skulle ringa till psyket.
Jag tar lite foton med självutlösaren och man ser ju så himla rolig ut! Vi får se om några blir blogg-bara.

Det är svårt att beskriva hur skönt det är att inte ha några läxor. Jätteskönt! Skoja, nej men nästan varje dag när man kommer hem är det liksom "Nej, nu får vi inte prata, måste vara tysta!" Hur ofta nu det går, haha. Så när vi kom hem idag tog vi lite mellis, tittade på tv ochsedan spelade vi tv-spel. Det är inte ofta man kan det!

Jaha, nu gick Elsa hem. Tråååk. Kanske ska spela lite själv, men det är ju inte alls lika kul... Eller så kan jag fota dagens outfit... eller hjälpa pappa laga mat... tror jag tar det första alternativet. Eller?








Nej, nu måste jag hjälpa pappa med maten. Dagens outfit kommer upp sedan!




ITEMSBYJOHANNA.SE

2010-12-13



Har kollat runt lite på www.itemsbyjohanna.se . Det är en tjej som gör och designar egna smycken! Och jag måste säga att hennes grejer är galet snygga!! Vill ha jättemycket där! Så när jag får lite pengar över, då vet jag vad dom ska spenderas på:

Örhängen DOUBLE RED FEATHERS

Titta bara på dessa fina! ÄLSKAR. Har börjat älska röda detaljer (har även hör att röd är vinterns trendigaste färg typ) och jag vill verkligen ha ett par fjäderörhängen. Så dessa är perfekta!

Örhängen STENBUMLING

Något som jag också börjat älska är denna härlia, turkosa färg! Har sett färgen på både ringar, halsband armband och är jag är kär!

Halsband LÅNGT FJÄDERHALSBAND

AAAAAHH!! Såg det här nu.... fy f*****n vad snyyyyyggt!!!!!!!! Förlåt, men jag blir galen! Hur kan man göra så snygga smycken? Komma på alla idéer? Det här halsbandet är.. bedorande. Så klockrent. Så fantastiskt snyggt. Om någon har lite pengar över så får ni mer än gärna skicka detta till mig ;)

Gå in och kika! You won´t be dissapointed!


GOT TO GO!

2010-12-13


Godmorgon! Har lite brådis nu så det blir inget långt inlägg. Ville bara önska er en bra dag! Som igår kommerett tidsinställt inlägg upp under dagen.

Puss & kram! //Sara :) ♥



sÅHÄR SER JAG UT IDAG! dAGENS OUTFIT KOMMER DOCK UPP I EFTERMIDDAG. oj caps lock..

LYCKAD DAG!

2010-12-12


Hejhej! Har precis duschat efter min träning och fått i mig något att äta. Tog en liten kladdkake-bit också.. borde egentligen ha tröttnat på kladdkaka eftersom ja åt upp halva igår (!), men det är ju för gott... ;)

Shoppingen gick bra till slut! Till slut.. efter två timmar hade ingen av oss hittat någonting. Men jag köpte till pappa, Hanna och Vendela. Nu är dock mina pengar slut... greeaat.
Haha, vi hade så kul! Ebba är så rolig. När vi skulle beställa på Burger King frågade den ganska nervösa och osäkra killen som stod i "kassan" Ebba: "..en cheeseburgare.. var det bra så? Ebba ba: "NEJ! Jag ska ha lökringar!" Asså inget surt tonfall, men det lät så himla kul.. "NEJ!" Haha.

Var lite klantig idag. Hade tidsinställt ett inlägg, men jag tryckte att det skulle läggas upp den 11:e, alltså igår. Aja.. man har sina mindre smarta stunder ;) Det inlägget kommer upp imorrn istället vid ca 12! Och ja, jag har tryckt att det kommer upp den 13:e, en måndag, hehe.

Nu blir det att ta fram kläder till imorrn och borsta tänderna, sedan ska jag fixa en grej i engelskan och hoppa i säng. Har varit så himla trött idag. Gick upp 9 för att hinna med bussen. Därför blev jag lite sur när Anna ringde precis när jag skulle gå och sa "asså jag kommer inte hinna med bussen..." och så tog vi den som gick en timme senare. Kunde ha sovit en timme längre!! Denna ilska...


                      

                                                                   Sneak peak på morgondagens outfit

JULKLAPPSSHOPPING

2010-12-12


Godmorgon allihopa!

Idag blir julklappsshoppingen av. Har kvar att köpa till pappa och till farmor, men sedan är jag klar! Skönt. Och tänk er: det är mindre än 2 veckor kvar till julafton!! Wohoo! Gud vad jag längtar... framförallt till julklapparna, hehe. Hoppas verkligen att jag får lite grejer av det jag önskat mig. På min önskelista har jag gjort en liten fånig grej, haha. En liten stjärna på dom grejerna som jagvill ha lite extra och en STOOR stjärna på det jag VERKLIGEN vill ha! Så jag hoppas på dom stora stjärnorna ;)

Usch, vad tråkigt jag hade igår. Jag var hemma HELT själv; hela familjen var på middag men det var hos typ Adams kompis och hans familj, så jag orkade inte följa med. Jag var dock heeeelt säker på att Anna ville och kunde sova över. På den första delen hade jag ju rätt.. men inte på den andra. Hon ville gärna, men hon hade redan tackat ja till att vara med sina kompisar. Hanna är fortfarande sjuk och Vendela sov över med en annan (trodde hon hade simtävling också..). Så där satt jag, med datorn i knat framför TV:n. Så satt jag i kanske... 3 timmar? Haha. Förlåt om jag bloggade om tråkiga saker, men jag hade verkligen tråkigt. Sedan när jag skulle spela Kinect så funkade det inte. Kuuuuuul!

Menmen. Man lär sig av sina misstag: planera aldrig nåt som du inte vet om det går. 
Men idag ska jag ha kul iaf! Jag tar snart bussen och möter upp Anna och EbbaNehe, det blev lite senare än vad vi hade tänkt. Jag sticker härifrån ca halv 12.

Ha en bra söndag!
Hugs ♥  




Orkade inte fixa någon superoutfit idag. Ska ändå bara köpa lite grejer, sedan åka hem och träna. Jeansleggings från Ginatricot, vanligt vitt linne från Gina, linne med krusbär på från Monki, tjocktröja från Abercrombie & Fitch (köpt i USA). Mini-väskan är från Åhléns och halsbandet är gammalt.

FOTBOLLSAFFISCHER

2010-12-11



Som jag sa förut har jag börjat ta ner lite fotbollsaffischer från mina väggar. Tror jag har minst över 100 fotbollsbilder...
Var ju största fotbollsfreaket för nåt/några år sedan och då satte jag upp ALLT som hade med fotboll att göra. Förstår inte, jag satte upp affischer på lag som jag inte ens hejade på! Jag tänkte bara: "Amen det här är fotboll - då åker det upp på väggen!!" Så nu har jag tagit ner lite sådana grejer! Skönt faktiskt..



Before...



Tog bort lite iaf. Ska formodligen göra klart allt nästa helg.. om jag någonsin få det klart.

Asså jag dör snart av tråkighet... därför ska jag spela lite KINECT!! Att jag inte tänkte på et med en gång! Är egentligen astrött, men jag måste göra nånting! Puss på er! ♥


TRÅK

2010-12-11


Amen kul man har dåå. Sitter och tittar på tv coh äter kladdkaka. Det sista ä ju kul, mend et går ju typ inget på tv!!
Haha, men jag hade iaf kul förut. Chattade med Hannah och fy fan vad kul det var! Vi kom in på samtalsämnet "fiska" och ja.. flumm! Galet kul!

Ja... vad gör ni då denna lördagkväll?





Haha, kladdkakan ser ut som pacman.. ASSÅ KUL JAG HAR HAR SÅ JÄKLA TRÅKIGT!!! Förlåt, var bara tvngen att säga det :)

ÖNSKELISTA JULEN 2010

2010-12-11


Känner mig som en helt ny människa! Tog ett varmt bad, tvättade håret + inpackning, klippte naglarna (+ målade i en knallrosa färg!), hudkräm... nu är man fräsch igen!

Vad önskar ni er? Min önskelista blir längre och längre för varje år. Hade tänkt visa lite vad jag önskar mig, men det blir så himla mycket att visa upp allt på en gång. Så jag tar lite i taget! Lite om dagen dvs.

1. PENGAR!!! (Har jag skrivit 3 gånger på min önskelista, haha! Först "PENGAR", sedan "shoppingpengar!", sedan "ännu mer shoppingpengar!"! Pengagalen eller vad?) 
 


2. Prenumeration på FRIDA (Har jag redan fått faktiskt... man var tvungen att beställa nu, så pappa kom och sa det till mig. Lite förvånad jag blev att han sa det bara sådär rakt upp-och-ner!)



3. Smyckesträd! Verkar väldigt praktiskt, precis vad jag behöver! Just nu hänger alla mina halsband på två fula gamla krokar..



Precis det här vill jag ha! Enkelt och fint. Från Åhléns!


BURBERRY BAG

2010-12-11


                   

Nej, tyvärr har jag inte köpt någon väska från Burberry. Än kan man ju bara suktas av bilder på bland dom snyggaste väskorna i världen. Men jag har bestämt att en dag - EN DAG! - SKA jag äga en Burberry-väska. Är ju väsktokig och Burberrys väskor.. det finns inte ord, Så galet snygga.
En skönhet.
När jag var i Malmö och shoppade under höstlovet gick vi in i en butik som sålde äkta Burberry-väskor och dom låg på runt 4000 spänn. Men det ska man väl ha råd med en dag? Klart!

BEHÖVER FRÄSCHAS UPP!

2010-12-11


Det blir inge shopping idag, men imorrn! Anna ringde mig ca halv 12 och frågade om vi skulle shoppa idag. Då satt jag med munnen full av yoghurt och flingor och hon hade precis gott upp. Dessutom har jag träning idag...

Så idag tar jag det ganska lugnt! Hade tänkt ta ett bad och lite sånt. Mitt hår är riktigt äckligt just nu, så det ska bli inpackning och hela köret. Skönt!

Btw: Ni får mer än gärna ge tips om vad man kan köpa för julklapp till pappor. Har ingen aning! Farmor ska också få något.. 



Håller på att rensa på väggara i mitt rum. Som ni kanske vet var jag ett fotbollsfreak förut och satte upp alldeles för mycket affischer på väggarna. Nu ska det gamla bort... iaf lite ;)

IDOL

2010-12-11
Godmorgon!

Blääää vad jag är trött. Somnade ca kvart över 12 igår och vaknade 9. Kroppen är väl rätt så pigg, men huvet... vill bara sova! Men klockan är snart 11, vill inte slösa bort en lördag på att ligga och slöa hemma (även om der vore riktigt skönt.. har sovit dåligt hela veckan).

Juste, ni missade väl inte idol igårkväll? Eh, okej: jag gjorde det. Förutom när dom skulle tala om vem som vann! Men jag missade själva grejen när dom sjöng och så. Gjorde faktiskt inte så mycket hade ju hellre velat se Olle och Linnea i final. Men rätt man vann (haha rim)!

Nu ska jag nog fräscha till mig inte. Tvätta håret och så. Men jag har lite julklappar kvar att köpa, så det vore bra om jag kunde fixa det idag. Vet dock inte om jag har träning.. Äsch, det får ordna sig! Nu: FRUKOST!! :D


                                             

                                                                                 Såhär känner jag mig typ nu...

OUTFIT X2

2010-12-10


TISDAG:






Topp - Urban outfitters - (köpt i USA)
Svart kofta - Gammal från H&M
Svarta jeans - Ginatricot
Väska - Köpt på Kreta (märke: Adidas)

Denna outfit var meningen att den skull vara heltsvart, så att jag kunde matcha med röda naglar. Snyggt!

TORSDAG:




Stor T-shirt - Ginatricot
Gamla jeans
Halsband - Lindex
Gammalt halsband med hjärta
Armband med berlocker - Thomas Sabo


BEGRAVNINGEN

2010-12-10
Hej på er! Hemma från farfars begravning. Eller, har varit det ett tag nu.

Det var iaf en väldigt fin begravning: bara 18 pers, dom närmsta, i en liten kyrka. Allt var så fint med blommor, fin musik... tårar såklart, men det känns fortfarande inte som om han är borta. Kanske insåg det lite mer när jag var där, inne i rummet där han låg i sin kista. Det kändes bara så otroligt orimligt och det gör det fortfarande och det kommer säkert kännas så i flera år. Men just nu när han bara finns i bakhuvudet blir jag mest glad över att bara tänka på honom. Det är mer när jag tänker på honom ordentligt som sorgen kommer tillbaka. Fan vad jag saknar honom... Bärde min brosch som jag fått av honom idag och jag älskar den. Ett glittrigt hjärta..

Men jag är glad för att alla kunde prata och skratta när vi sedan åkte hem till farmors lägenhet allihopa, även om alla sörjde inom sig.

Det har som sagt varit en fin eftermiddag. Perfekt, precis som farfar ville ha det.

FAN saknar honom så jävla grovt. Jävla fitt-cp-kuk-störda cancer-jäveln.

MONDAY OUTFIT

2010-12-10




Såhär såg jag ut i måndags!

Randig tröja - JC
Vita shorts - Bikbok
Sjal - Lindex
Armband - fått från vänner och ett köpt i butiken Pondus
Väska - Köpt i Grekland (märke: Adidas)

TILL SKOLAN

2010-12-10

Sovit gott? Somnade som en stock igår, behövde verkligen sömn. Men jag skulle ha somnat en halvtimme tidigare typ... om jag inte hade tagtit så j** lång tid till att ta fram kläder till idag! Jag lägger ju fram kläder dagen innan, men jag har märkt att det kan ta upp till en halvtimme att sätta ihop en outfit.. skärpning Sara!!

Aja, måste sticka iväg till skolan nu. Sedan åker jag direkt på min farfars begravning, så jag kanske är hemma ca 6. Ett tidsinställt inlägg kommer upp här under dagen.

Ta hand om er och se till att ha den bästa fredagen!! ♥




DAGENS OUTFIT

2010-12-09




Rutig skjorta - Abercrombie & Fitch (köpt i USA)
Flätat skärp - MQ (haha var jättenära på att skriva "flätat skräp"!)
Jeans - Ginatricot
Yin och Yang-halsband - Fått av en kompis
 + ringar (syns inte på bilderna)

Resten av dagens outfits denna vecka kommer upp imorrn!

NU STICKER JAG IVÄG PÅ TRÄNING!

2010-12-09

Vet inte om jag hinner blogga när jag kommer hem.. vågar inte chansa, så det kommer upp ett tidsinställt inlägg här medan jag är borta.

Ha en fin kväll ♥



Bild jag tog idag. Märks det att jag gillar att ta vinterbilder? ;)


HATAR VERKLIGEN LÄXOR... FAST VEM GÖR INTE DET?

2010-12-09

Ledsen att jag inte bloggade idag eller inte fick iväg ett tidsinställt inlägg, men jag behövde verkligen sova, hade inte tid..

Piss vad mycket läxor det blev igår. När jag kom hem satte jag mig och läste ca 35 sidor i den där boken på engelska (den om tjejen som hade anorexia) och skrev lite grejer som man skulle göra. Det tog ju ett himla tag.. klockan typnio skulle jag också göra klart en SO-uppgift, så jag satt uppe till 22.00 med läxor ungefär. Då tänkte jag: "Yes! Äntligen klar!!" Och vad händer? Jag tappar bort min engelskaläxa. DÖDStrött och nu irriterad satte jag och mamma igång att leta i typ en kvart.
Så jag sov ju inte så mycket om man säger så. Men jag har ändå inte varit på dåligt humör idag, så det var ju bra. Förutom att någon har tagit min NO-bok så jag inte kan plugga till mitt labb-prov imorrn som jag knappt läst på. Greeeeaaaaaat!

Nej, nu ska ja äta lite middag. SUSHI!! Åh så gott! Kommer nog kunna pigga upp mig :)

Hoppas att ni haft en bra dag! ♥

                 

                                                                                    Just nu


THE BEST LITTLE GIRL IN THE WORLD

2010-12-08

Bloggen för tyvärr lida denna eftermiddag.. har så galet mycket läxor att göra och jag ligger efter i ganska mycket.. så blir det ju ibland.

Har dock hållt på med en enda läxa denna eftermiddag: att läsa en bok på engelska. Vi sulle ha läst 50 sidor + skriva lite om den och det hade inte jag ens börjat på...
Det är jag och fyra andra tjejer i min klass som har en slags "bokcirkel" (det här är då skolarbete). Vi ska läsa lite, diskutera osv. Ganska nyttigt, jag behöver verkligen öva min engelska.
 
Iaf, boken är verkligen hemsk. Den handlar om en 15-årig tjej med anorexia. Hon är.... extrem. Hon har klippt ut ett dussin modeller och satt dom i en ordning: den "tjockaste" till den smalaste. Hennes mål är att bli smalare och smalare. När hon blir smalare än en av modellerna slänger hon den bilden. Till slut kommer hon vara smalare än den smalaste modellen. "The thinner is the winner" tänker hon bl.a.
Dessutom har hon typ bullemi också, så efter middagarna går hon och spyr upp det hon precis har ätit. Hon tränar också balett 5 gånger i veckan!
Och det värsta är att hennes balett-lärare uppmuntrar henne till det här! Det var hon som började med att säga: "Om du ska bli en riktigt duktig balletdansös måste du fortsätta vara smal, det bästa vore ju om du kunde tappa några pounds.." Och sedan när den här tjejen har gjort säger hon: "Jag har sett att du tagit till dig vad jag sa. Du har gått ner lite. Det är jättebra, fortsätt såhär".

Blääääääää jag blir galen!! Hon dricker nästan bra vatten! Så när jag hade läst ca 35 sidor och pappa ropade att maten var klar, sprang jag när och åt en stooor portion bestående av potatis, taco-köttfärs och ägg. Mums! Blev riktigt mätt och glad :)
Hemsk bok verkligen.. Rekommenderar den ändå, den är ganska intressant att läsa. Hur hon tänker osv.

                      


FISKGRATTÄNG

2010-12-08

Hemma från skolan. Dagen har väl varit helt ok.
Men det är en sak som jag verkligen stör mig på: VARFÖR måste det alltid bli någon överdriven äcklig skolmat när man lektionen innan haft idrott?

Som idag; vi hade haft gymnastik på idrotten och jag var skithungrig. Sedan när vi kommer in i matsalen.. vad är det man erbjuds? FISKGRATTÄNG! Så himla äckligt! Och även fast jag tvingade i mig en halv bit och två potatisar så var jag fortfarande hungrig efteråt...
Men Hanna startade ett väldigt "bra" (?) samtalsämne om fiskgrattäng. Typ "vad väljer du? Antingen så måste du äta fiskgrattäng i ett år, asså frukost, lunch, middag, ELLER att dricka ett glas.." Usch jag vill inte skriva det. Fy fan säger jag bara.

Sedan blev det mer grovt. Typ "Vad väljer du? Antingen att du bor i en värld av fiskgrattäng, du måste döpa om dig till Fisk i förnamn och Grattäng i efternamn, dina barn måste heta Jag i förnamn, Älskar i mellannamn och Fiskgrattäng i efternamn, det enda du får dricka är mosad fiskgrattäng, du får bara ha kläder gjorda av fiskgrattäng.. ELLER dricka tre glas *** *** ***!" Haha! Hon är för rolig :P Piggar alltid upp!

                         

                            Nu är det vinter... tjocka vinterjackan, älskade Uggsen och världens mysigaste sjal.


MER VINTERTRÄD

2010-12-08




Två fina bilder på vinterträd som jag tog igår. Älskar den andra bilden - så mycket grenar!
Det kan ju faktiskt bli vackert på vintern, fast det är vitt överallt...

GOT TO GO!

2010-12-08
Godmorgon!

Asså vad är det med mig och att sova på nätterna? Inatt kunde jag knappt sova och imorse så hade jag ställt väckarklockan på 10 över 6, men jag vaknade inte. Sedan vaknade jag igen 20 över 6 ist. Och på dom där 10 minutrarna hade jag en dröm som kändes i en evighet. Så när jag vaknade kändes allting askonstigt..

Skit samma! Är faktiskt pigg ändå (fråga mig inte hur) och nu har jag fixat mig. Nästan då, bara håret kvar.

Har lite brådis, men ha en bra dag hurrni! Puss ♥


                                          

Kör på helsvart outfit idag. Då passar jag på med någonting som jag inte haft på mååånga år: rött nagellack!

VAD FEEN??

2010-12-07







Hanna, hur hänger det här ihop..?


PIZZERIA

2010-12-07
Fan vad sur jag blir ibland. Mobilbloggade idag vid lunch´, men det kom tydligen inte upp. ÅÅH så tröttsamt..

Hej förresten! Bra inledning på inlägget, haha.
Vi slutade ju halv 12 idag så det firade vi med lunch på pizzeria! Jag, Hanna och Elsa hade inga pengar, men vi tiggde till oss en HALV PIZZA totalt av några killkompisar. En HEL HALVA! Galet ju! Plus att vi fick lite av August, så vi blev riktigt mätta.

Efter lunchen var vi (jag, Hanna, Hannah, Vendela, Elsa och August) påväg hem till någon i ungefär en timme, utan att veta vart vi egentligen skulle. Vi bara gick och så blev det snöbollskrig på vägen. Kan ni förstå mig om jag blev sur när fem pers springer och puttar ner mig i en snödriva och börjar kasta snö på mig, bl.a. i ansiktet! Det var ju kul såklart, men sur blev man ju.. Hämnades dock!  

Så grym dag idag! Gud så skönt att ha halvdag varje dag. Har inte cybergymnasiet i stan halvdagar? Att man får välja för-eller eftermiddagar? Dom har ju dock inga... sport-och höstlov trot jag? Och kortare sommarlov, men det är ju nästan värt det. Vad skulle ni välja? För-eller eftermiddag?



Medan alla andra åt pizza...



...satt jag och plågades...



...och suktade efter pizzan.

VINTERTRÄD

2010-12-07








JOBBIG NATT...

2010-12-07
Godmorgon!

Usch, vilken natt. När jag släckte lampan igår ca halv 11 var jag så trött så ja trodde att jag skulle få sova djupt hela natten. Men icke, medan kroppen var helt slut snurrade en massa saker runt i huvudet på mig. Somnade kanske.. kart över 12? Sov ganska dåligt också, drömde någon jobbig dröm på det.. 

Men nu är jag uppe i alla fall och redo för en ny dag! Halvdag idag, så jag slutar ca halv 12. Skönt! Slipper man äta lunch i skolan också :) 

Ha en bra dag allihopa! 





Just nu. Ja, jag vet att jaghar en svart prick vid ena ögat - klumpig med mascaran (haha, klumpig... fattar ni?). 

VILL-HA-LISTA DEL 2

2010-12-06

I min gamla blogg (www.saaaaaras.blogg.se) tog jag upp några av dom saker som jag verkligen vill ha just nu. Där tog jag upp bl.a. skinnshorts, mönstrad sjal, haremsbyxor m.m. Här är fortsättningen!


Cognac-färgat bälte (Weekday)
      
Enkla toppar med snygga detaljer (helst dragkedjor) (Weekday)


Slappt, vitt linne, gärna ribat (Weekday)





Stora halsband som lätt kan piffa upp en outfit (cocoo.se)
(gick inte att kopiera bilder, så jag fick fota på datorn)


JUST THE WAY YOU ARE - BRUNO MARS

2010-12-06

Hallå!

Precis ätit middag och så. Har ingen aning om vad jag ska skriva om. Skolan var väl.. som vanligt antar jag. Fast det var askul på NOn: Vi körde en tävling, tjejerna mot killarna. Vår lärare skrev ett NO-ord på tavlan, typ bakterier. Sedan ska en stå med ryggen mot tavlan (alltså så ser denna person inte ordet) och en annan står framför och ser ordet. Sedan ska den ene förklara för den andra vad det är för ord. Jag kan t.ex. säga: "Det finns blågröna ...!" Typ. Fattar ni?
Skit samma. Det var skitkul iaf. Tjejerna krossade killarna! Typ 8-1 elr nåt. Feen vad grymma vi är! :D

Har förresten fastnat på en ny låt. En sådan låt som jag lyssnar på om och om och om och om igen tills jag tröttnar på den. Nu är det: Just the way you are - Bruno Mars. Värsta pepp-låten ju! Man blir ju alldeles glad :)



Ja.. nu blir det väl plugg. Kul.. Fan, jag har varit shoppingsugen i flera veckor nu!! Om någon är sugen på att skänka pengar får ni mer än gärna ge till mig. OK? Någon som INTE bangar? ;)





Jag just nu




OUTFIT X2

2010-12-06
Har glömt att lägga upp mina senaste vardags-outfits. Här är dom: fredagen och lördagen!



                         

V-ringad tröja - gammal från Sisters
(Blått linne under - BikBok)
Jeansleggings - Ginatricot
Väska med väskor på (haha) - Fått från min kompis
Örhänge - Köpt i Grekland
Broscher - Fått från gammelfarmor och farfar.




Jeansjacka - Ginatricot
Randigt linne - Gina
Jeansleggings - Gina det med!
Halsband - Guldfynd

GUD SÅ SKÖNT...

2010-12-05

...har precis tvättat håret med inpackning, body butter, ansiktskräm, försvarets hudsalva och tagit bort mitt nagellack som jag haft för länge. Har fräschat upp mig rejält helt enkelt! Tvättade håret senast i onsdags, så det var jätteskönt att få håret riktigt rent.

Träningen gick bra också! Vi tränade ju i två timmar idag som sagt. Undrade varför igår, men för ett tag sedan fick jag reda på att vi ska spel en inomhus-cup i januari! Så vi skulle träna lite extra inför det. Dessutom har ju utomhus-träningarna varit inställda den senaste veckan, så vi behövde väl "ta igen".
Ska bli jättekul med turnering igen! Det var ett tag sedan, senaste gången var i somras... Måste dock köpa inomhus-fotbollsskor. Har mammas gamla gympaskor just nu med världens högsta.. vad heter det? Iaf, man blir typ 5 cm längre i dom känns det som, så min tränare frågade om jag hade växt. "Nejdå, det är mina skor" svarade jag. Haha :)

Nej, nu ska jag planera morgondagens klädsel. Det ska tydligen bli lite varmare, bara ca -2 grader. Skönt! Kanske inte mega-jackan måste på imorrn..

Glad 2:a advent på er förresten!


                       


TRÄNING

2010-12-05
Första inlägget :)

Sticker på träning nu, men vi ses efteråt! Då blir det massa blogg, tror faktiskt jag kan lova det! ;)



Trött kicka...

Välkommen till min nya blogg!

2010-12-02


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus