FÖRSTA APRIL IMORRN..

2011-03-31



Hemma igen! Träningen gick bra, det blev mycket skratt i slutet :) Imorgon är det ju första april (herregud vad snabbt tiden går), så vi satt och funderade ut skämt på våra lärare. Vi funderar på att lägga en falsk inbjudan till vår rektors fest i alla lärares fack och på måndag lägga i en annan lapp där det står "april april.." Hahaha, vad sägs om det?! :P
Ska ni göra något bus imorgon?

Och förresten, jag hittade ringarna! :D

Nu ska jag gå in på fb och diskutera mer skämt med några, sedan ska jag hoppa in i duschen. Vi hörs imorgon! Det kommer upp, förmodligen, två tidsinställda inlägg. Ha en fin kväll, puss & kram! 




 


DAGENS OUTFIT - GUL FÄRGKLICK!

2011-03-31



Idag invigde jag plagget jag bloggade om tidigare idag, nämligen den gula toppen! Älskar den, var superfin till mina svarta shorts och enkla, men fina, smycken. Skönt material också!





Gul "kortärmad skjorta" - Ginatricot
Svarta shorts - H&M
Väska - Köpt i Italien
Armband i silver - mammas gamla och Thomas Sabo


FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN

2011-03-31


Kom precis hem från skolan och har världens jävla panik. Jag har glömt mina två snyggate ringar i skolan. Och dom ligger i omklädningsrummet. Om dom inte är kvar där när jag kommer dit (ska ändå träna vid min skola), så blir jag så sjukt ledsen, på mig själv bl.a. Jag tappar ALLTID bort saker, både viktiga, oviktiga och superviktiga.

Nu kanske ni tänker "amen två ringar, du kan väl köpa nya?" Men en av ringarna är min från Thomas Sabo som kostar fan 2000 spänn! Den andra är ormen från Guldfynd by Kenza och dessa är mina absoluta favoritringar! Använder dom varje dag nästan!

Aja, får väl hoppas på det bästa. Ska ändå åka om 20 minuter till träningen, så jag kollar då. Håll tummarna för mig..

Nu blev det lite dystert här, hehe. Men dagens outfit kommer upp under träningen, sitter nog vid datan igen vid.. kvart över 8? Ha en fin kväll ♥

                                         
                                            
                                                                               Får jag aldrig se er igen?

GULT

2011-03-31



Har fortfarande inte visat det sista vad jag köpte i söndags, så det tänkte jag göra i detta tidsinställda inlägg (just nu byter jag förmodligen om till idrotten, sista lektionen!).

Vårens hetaste färg är gult! Allt från senapsgult till solgult och ljusgult, eller den mer skrika varianten - you name it, alla gula toner funkar! Men eftersom jag bara hade ett linne i en svag gul färg, tänkte jag att jag behöver ett gult plagg i min garderob.
Hittade detta fina inne på Ginatricot! 149 kr. Lite finare än ett vanligt vardagslinne.. har på mig det idag och matchar med svarta nederdelar. Supersnyggt att blanda in gult i en svart outfit :)


PLISSERAT

2011-03-30


Har skrivit om det förut - jag måste köpa den plisserade kjolen från VILA. Plisserat är något jag måste ha nu - romantiskt, feminint, kan matchas till mycket (många fina outfits!) och jag behöver verkligen ett plagg som kan vara bra att ha när man ska bort på middag med familjen och vill känna sig lite finare.

Plisserat är en het trend i sommar och jag kommer matcha kjolen (som jag måste hitta NUNUNU!) till t.ex. min fina spetstopp för en feminin och romantisk look, till herrskjortan för att miss-matcha kvinnligt och maskulint eller bara till en svart kavaj med en enkel topp. Så otroligt fint! :D


SVERIGE - MOLDAVIEN

2011-03-30


Hejhej! Har varit hemma här någon timme.. slutade egentligen halv 4 idag, men det var uttagning till skollaget, så vi slutade lite senare.
Juste, har inte berättat om det (eller?)! Varje år tas ett skollag i sjuan ut, både ett tjejlag och ett killag, som möter andra skolor i vårt område. Vår skola har varit väldigt bra dom senaste åren och vi är ett omtalat namn.. så vi har världens press att inte förstöra vårt rykte, hehe.. Känn ingen press liksom..

Men jag tror det gick ganska bra, vi får reda på om vi kom med på fredag. Berättar då!

På tal om ingenting: det var jättekul på matchen igår! Vi var ju klart bättre än Moldavien, även om vi missade massa målchanser.. Lite besviken blev man väl när Zlatan missade straffen, men vi vann i alla fall! :D Var ju lite kul när Moldavien skulle sjunga deras nationalsång, man hörde bara musiken! Det var bara typ 20 Moldavien-fans, som tog av sig tröjan dom sista minutrarna och hoppade och hejade, haha.

Nej, nu är det mat här.


2 HALSBAND I SAMMA OUTFIT

2011-03-30


Jag älskar att blanda två olika halsband i samma outfit som har olika längd! Det... händer liksom något mer än om man bara har ett. Har haft det i mina två senaste outfits:





Vad tycker ni?

DAGENS OUTFIT - SPETS OCH NYTT NAGELLACK

2011-03-29


Idag invigde jag min nya, superfina nagellack och min nya spetstopp! ÄLSKAR (med stooora bokstäver!!) båda grejerna så sjukt mycket! :)

Skulle egentligen velat matcha toppen med antingen en plisserad kjol, söta, superromantiska och feminina shorts eller de vida, vita byxorna från Bikbok som jag fortfarande inte fått tag på... men det fick bli vita shorts istället, var väl det bästa jag hade..
Mycket smycken på det!
                           
                           
                           
                           


SNART IVÄG TILL RÅSUNDA..

2011-03-29


Hejhej!

Kom hem från skolan för ett tag sedan. Ska snart iväg till matchen! Sverige måste ju vinna över Moldavien, annars är vi ju dåliga.. eller? Moldavien kanske är skitbra? Vi får hoppas på det bästa!

Det kommer upp ett tidsinställt inlägg under kvällen. Bloggar inte när jag kommer hem (tror jag), för det blir typ 10..

På tal om ingenting, sitter och lyssnar på låter från Hairspray-filmen.. Åh herregud, kommer när jag och Hanna såg den hela tiden och kollade klippen på Youtube DYGNET RUNT. Haha :) Men låtarna är ju grymma! Och jag ryser faktisktpå vissa ställen när jag lyssnar på denna..



                                

Ha en fin kväll! Puss ♥

(GÅR)DAGENS OUTFIT - FÄRGKLICKAR

2011-03-29



Idag blev det en väldigt färgglatt! Väldigt inne nu att matcha flera olika, starka färger i en och samma outfit (färgade plagg i metallic-skimmer är bara ännu bättre!). Skulle så himla gärna vilja hitta ett par smaragdgröna leggings eller byxor, men det finns ju ingenstans! Borde det inte finnas ett par tights någonstans i en fin, grön färg..?

Älskar mitt nya orangea nagellack också. Pricken över i:et!


                       




                                                                                                                                                


EM-KVAL IKVÄLL!

2011-03-29


Gooooooodmorgon!

Hade skrivit ett inlägg men allt raderades för att iternet krånglade.. myys! Måste gå nu, men jag hinner säga att jag har på mig två nya grejer idag.. det får ni se ikväll! Gårdagens outfit kommer upp under dagen i ett tidsinställt inlägg.

Ikväll är ingen vanlig kväll...hela fotbollslaget ska på SVERIGE-MOLDAVIEN!! :D Ska bli så himla kul! Det är ju EM-kväl också, så det blir spännande..

Hoppas ni får en bra dag, många kramar ♥ //Sara

                                

                                                                                  Sneak peak på dagens outfit

GODNATT!

2011-03-28


Det blev inte så jättemycket inlägg idag, men jag lägger upp dagens outfit-inlägget imorrn istället! Nu säger jag godnatt, puss på er!

              

ÄNTLIGEN HAR JAG ETT PAR RÖDA CONVERSE!

2011-03-28


Hej på er!

Är allt bra med er? Är faktiskt på topphumör (blev det just nu, vet inte varför.. var bara trött och sur för inte så länge sedan)! Äter en skål yoghurt, men ska snart iväg på träning.
Men innan det tänkte jag visa en grej jag köpte igår:

           

           

Converse är nästan favoritskorna. Dom är ju helt perfekta på alla årstider förutom vintern och så bekväma och snygga! Så jag har varit sugen på en till färg ett bra tag nu och jag bestämde mig för röda. Älskar färgen, en riktigt fin färgklick!

Köpte dom på Dna för 559 :-
(ord.pris 699 kr, men jag hade ett rabattkort där).

MITT NYA NAGELLACK - TIDSINSTÄLLT INLÄGG

2011-03-28







Har på mig ett nya nagellack idag! Köpte det igår, plus lite andra grejer som nifår se ikväll. Älskar färgen, matchar det med anra färgsprakande kläder. Vad tycks? Är i skolan just nu, så nu ska jag fortsätta jobba på! Puss ♥


VARIT MED HANNA

2011-03-27


Har precis sett klart på premiäravsnittet av "Stockholm-Båstad" och ska snart gå och lägga mig. Tittade typ bara på det för att Peter Magnusson är med, han är ju bara för härlig (kan bero på att jag ÄLSKAR Hey Baberiba)!

Har varit med Hanna idag! Vi tog en promenad till ett centrum, köpte lite gott och satte oss på en bänk och åt, flumma och skratta :) Hon och några andra i vårt lag var på domarutbildning igår (jag spelade ju match igår, så jag går en annan dag), så hon berättade om hur svårt och tråkigt det var.. det var en grej som garva åt så himla mycket asså, hahah!

              

                                                                                                  Bild från idag

NY SKIDJACKA - TIDSINSTÄLLT INLÄGG

2011-03-27


Är med Hanna nu, men här är ett tidsinställt inlägg:


Min mamma är så himla snäll! Hon och min storebror var på en outlet för att shoppa lite. Då hittade mamma den här suuuperfina skidjackan till mig! Hon kom ihåg att jag sagt "min nästa skidjacka ska vara en vit". Så när hon hittade denna för bara 400 spänn så köpte hon den!
Älskar den! Skön och mysig är den också.. Kommer känna mig så snygg i backen :)







GLÖMSK x2

2011-03-27


Godmorgondag! Glömsk som jag är glömde ju jag bort att man ska flytta fram klockan en timme idag (sommartid! Wohoo!).
Hanna messade och frågade vad jag gjorde vid 11 - trodde jag, klockan var ju 12 egentligen:

Hanna: Hej, vad händer?
Sara: ska äta frukost :)
Hanna: Frukost?! Skämtar du?! Klockan är ju 12!
Sara: Va?! Shit det hade jag glömt!! Måste fånga dagen!!
Hanna: Hahahahahahahahaha :P

Och juste, firade ni Earth hour igår? Glömsk som jag är (haha) så hade jag såklart glömt det med! Så när klockan var kvart över 9 kom jag på det. Jag fick panik för att jag hade glömt allting, där satt vi med alla lampor på, TV, dator och allt. Men vi hade våran egna lilla Earth Hour, fast en timme senare än alla andra. Så jag och päronen satt med över 30 tända ljus och spelade alfapet (jag vann! Det första ordet jag la var 89 poäng.. okej, care-face).



                                                                                   Från vår egna Earth hour..

NAGELLACK

2011-03-26



Köpte ju inte bara spetstoppen igår, utan ett fint nagellack också!

Det är från Depends vårserie (tror jag) och är i en fin pastellfärg tycker jag. Ska använda det i veckan! Superfint, gillar det verkligen..

           

           


SHOPPING

2011-03-26


Nu sticker jag iväg och möter upp Elsa för lite shopping! Kommer hem vid 6 kanske, mn jag hinner nog inte blogga något då eftersom farmor kommer..
Ett tidsinställt kommer upp medan jag är borta. Ha en fortsatt bra dag!

                          

VI VANN!

2011-03-26


Hemma från matchen! Vi vann :D Med 2-1. Förstår inte att vi inte fick till fler mål, vi hade otroligt många målchanser och dom hade mindre än hälften så många. Men det var ändå inte en sådan viktig match, vi var redan klara för slutspel, så..

Har precis ätit våfflor till lunch! Åt ni våfflor igår på våffeldagen? Vi orkade faktiskt inte göra några, så vi tog det till frukost imorse istället.
I alla fall, ikväll kommer farmor på middag! Ska bli kul att få träffa henne, men innan det ska jag nog iväg till centrum en sväng. Nu - duscha och tvätta håret!

                         




ROMANTISK SPETSTOPP

2011-03-26


Jag vet inte vad jag ska säga... eh.. jag älskar den!
Den är ett så himla perfekt plagg till våren och sommaren! Spets, vitt och plagget är så romantiskt (både spets och romantik slår stort i vår!). Skulle vara fint att matcha med den plisserade kjolen från VILA för en superfeminin och romantisk outfit. Eller till skinnbyxor eller jeansshorts.. eller vida byxor! 

        

        

        



Det är så fint med formen där nere också...
(Kommer ha ett vitt linne under den såklart).  

Från Cubus, 199 kr.

MATCH!

2011-03-26


Godmorgon på er!

Låg och tänkte på mode hela kvällen igår innan jag somnade.. Vill köpa så mycket grejer! Vill iväg till centrum senare idag, måste hitta rosettblusen och dom vida byxorna så jag kan ha dom nästa vecka!

Men först:
match! Jag och mamma åker om ca 1 och en halv timme. Det är bortamatch och den bärjar 12, så jag kanske är hemma vid.. 2? Bloggar kanske 3 igen.
Medan jag är borta kommer det upp ett tidsinställt inlägg där jag visar spetstoppen jag köpte igår! :)

Nu ska jag gå upp och äta en supergod frukost har jag bestämt ;) Hoppas ni får en fin dag! Puss & kram! ♥

                                           

DAGENS OUTFIT

2011-03-26



Slänger upp dagens outfit innan jag somnar (får väl skynda mig då..):
Det fick bli pasteller idag igen.. älskar det bara! Så.. vårfräscht!






Turkos oversize-tröja - Ginatricot Byxor - Bikbok Örhängen - Glitter
Halsband - Lindex Ringar - Thomas Sabo, Guldfynd by Kenza och Cocoo.

Puss & godnatt!


LITE MER SHOPPING!

2011-03-25


Hej på er!

Ledsen att jag inte hann blogga imorse eller fixa tidsinställt. Glömde bort tiden imorse så jag helt enkelt hade för ont om tid för att hinna..

Kom hem från centrum för en stund sedan! Stack dit efter skolan med Hannah, Elsa och August. Lämnade faktiskt tillbaka spetsbyxorna jag köpte.. Jag gillade dom faktiskt inte, märkte det när jag kom hem. Dom kändes så bra i provrummet! Men.. jag tror inte jag skulle använda dom så mycket. Frågade mamma om hon ville ha dom och först ville hon! Men nästa dag sa hon nej, haha.
Men jag ville fortfarande ha något i spets, så jag köpte toppen på Cubus som jag tipsat om tidigare! :) Visar sedan!

Dagens outfit kommer upp sedan, puss! ♥


         
                           

VÅR-PLANERING

2011-03-24


Sitter på rummet och ska snart gå och lägga mig. Träningen gick bra, men är ganska så slut nu så det ska bli skönt att sova.

Sitter i sängen med papper, penna och modemagasin runt mig - jag sitter nämligen och sätter ihop lite outfits! Har mer än två papper fulla med massa våroutfits. Dock består många av dom av grejer som jag inte köpt än, hehe.. Har även skrivit en shoppinglista full av vårplagg som måste köpas!






Nu säger jag godnatt. Puss på er!


SPETSBYXOR OCH HERRSKJORTA..?

2011-03-24


Hej på er! Kom hem från skolan för ett tag sedan. Sista lektionen var idrott och jag blev supertörstig, så nu sitter jag och häller i mig massa apelsinjuice. Äter lite också, ska på träning som börjar om en timme.

Visar ingen dagens outfit idag, eftersom den bara bestod av jeans och en tenniströja. Nej, det blev inte spetsbyxorna tillsammans herrskjortan. Jag hade inte testat det innan och när jag tog på mig det på morgonen blev jag väldigt osäker - "ser det snyggt ut eller inte?"  Ska testa efter träningen och tänka efter lite mer. Hade en idé om att blanda feminimt och maskulint.. Kanske har det imorrn istället? Vi får se!

                                                          
                                                                                    
                                                                                                            +

                                                
         
                                                                                                                  ?

SHOPPINGEN FRÅN I TISDAGS

2011-03-24


Det här köpte jag i förrgår! Tror jag var inne på H&M i typ en timme, haha. Provade ett par byxor och var jätteosäker på storleken, så jag provade och provade, men till slut köpte jag dom!
Det var spetsbyxorna jag tittat och bloggat om ett tag. Skulle köpt den virkade västen också, men jag hittade den inte :( Men då köpte jag ju linnet med fransar istället, så det gjorde inte så mkt!


                           
                            

Spetsbyxor med blommönster från H&M, 349 kr. Spets är ju riktigt hett i vår och likaså blommönster. Perfekta ju! Använder dessa idag och matchar med min herrskjorta.. ni får se ikväll!

                               
           

Vitt linne med fransar i.. spets-imitation? Vet inte riktigt vad det är för material, men det känns lite hippie-inspirerat (vår-trendigt!). Blir snyggt till skinnbyxor och vida byxor bl.a.

Det var det! Är ute efter ett par vida byxor och rosett-blusen på Bikbok fortfarande.. får haffa det i helgen!


DAGENS OUTFIT - FRANSAR

2011-03-23
                              
                              
                              

Idag invigde jag mitt nya linne med fransar och lite.. spets-imitation? Vet inte riktigt vad det är. Fint var det i alla fall och känns lite hippie-inspirerat. Matchade med jeansshorts och flätade armband bl.a.

                                               
                                                
                                               

UNDERBART HÅR!

2011-03-23


Hej på er!

Glömde säga att jag skulle klippa mig idag! Gjorde det vid 4 - och mitt hår är underbart! Hon som klippte mig använde en inpackning, mjukgörande cerum och någon annan mjukgörande grej i håret efter att hon tvättat det.
Toppade annars bara håret ca 2 cm, sånt som man ska göra typ var tredje månad. Så nu är det fräscht igen - och helt otroligt lent! Känns superbra! :D


                              
           
                                                                      
                                                                        Är riktigt nöjd! :)

HA EN BRA DAG!

2011-03-23


Godmorgon på er! Nu sticker jag till skolan. Ett tidsinställt inlägg kommer upp här vid.. innan fyra i alla fall. Invger ett nytt plagg idag.

                       

JEANS, LÄDER OCH MOCKA

2011-03-22

...bestod gårdagens outfit av! Blev inspirerad av moderepotaget i förra numret av FRIDA (bästa tidningen!) där dom blandade mocka och jeans. Så jag invigde min oanvända mockajacka för året! Igår var det ju +10 grader och sol (lyyycklig!!). Matchade min jeansskjorta med mina älskade skinnbyxor och en vit läderväska.


                          
             
                              
                              

Mockajacka Åhléns Fejkskinnsbyxor Bikbok Jeansskjorta Ginatricot Väska NIKE (köpt i Tyskland)

Armband mammas gamla och Thomas Sabo Manligt armbandsur, min farfars gamla, Ringar Thomas Sabo och Guldfynd by Kenza Broscher, min gammelfarmors, Örhängen, gamla

90-TALSFRISYR

2011-03-22



I skolan förstördes den lite, men på morgonen fick jag till den fina frisyren i alla fall!



Den sprayade snedbenen med rejäl volym hämtad från 90-talet! Dom tipsade om den i senaste numret av FRIDA och jag tyckte den var sjukt snygg, så jag hade den idag. Vad tycker ni?

Resten av outfiten kommer upp imorrn i ett tidsinställt inlägg. Nu säger jag godnatt, puss & kram! ♥


HITTADE LITE SAKER..

2011-03-22


Hemma från shoppingen!

Hittade två plagg som jag varit sugen på ett tag! Lite synd att dom inte hade grejerna på Bikbok.. får kolla i ett annat centrum snart. Måste ha dom också! Mötte upp mamma i centrum och vi tog bussen hem. Hon tyckte det var jättelyxigt eftersom hon alltid åker bil, haha :P

Är nöjd med mina köp iaf, och dom får ni se förmodligen imorrn. Nu ska jag sätta igång med plugg.. Prov på torsdag..

Haft det bra idag? :) ♥

                            

                                                         

DEN PLISSERADE KJOLEN

2011-03-22



I nya numret av FRIDA tipsar dom om den plisserade kjolen - och jag blev faktiskt riktigt sugen på den! Plisserat är en vårtrend i vår och dessutom är denna riktigt romantisk och feminin. Dessutom måste jag ha ett till, lite 2finare", plagg som man kan använda när man ska bort på middag eller något sådant. 

Denna fina kommer från VILA och kostar 349 kr:


                     

SHOPPING IDAG!

2011-03-22


Godmorgon.. Är lite smått irriterad, faast jag kan ändå skratta lite åt det nu. Det har tagit en kvart för mig att ta på mig mina kläder!! En KVART! Ska nämligen ha skinnbyxor och en jeansskjorta idag och min jeansskjorta är i en väldigt låång modell. Därför var det nästan omöjligt att stoppa in jeansskjortan i byxorna utan att det såg helt stört ut. NU är dom på iaf, haha. Dessutom har jag smycken att a på mig också :P

Aja. Idag ska jag sticka in till centrum och shoppa lite! :) Om jag nu hittar grejerna.. Har bloggat om det tidigare (http://accessoara.blogg.se/2011/march/inkop-som-maste-goras-nu.html) och nu har jag äntligen hittat en lucka (gud vad jag låter vuxen..) dvs när jag inte har träning eller något annat efter skolan.

Hoppas verkligen jag hittar sakerna idag.. annars vet jag inte vad jag ska ha på mig imorrn! Puss på er, ha en bra dag! ♥


   

                                         

PASTELLER

2011-03-21




En av vårens stora trender. Romantiskt och fint. Och jag älskar det! Borde köpa ett par till byxor i en fin pastell-färg..

Vad tycker ni?

ISEN SMÄLTER!

2011-03-21


Hemma från skolan. Sitter i köket och dricker världens godaste smoothie typ!! Så himla god! Gjord på yoghurt med bär, frysta hallon och jordgubbar, banan, mandarin och lite apelsinjuice. Mums :)

Ska iväg på träning snart, så jag passar på att blogga lite. Så skönt och avkopplande med ingen stress, något gott och härlig Spotify-musik (lyssnar på Raul Midon, älskar). Vi har så mycket i skolan nu, men jag tar plugget ikväll. Orkar inte riktigt nu..

Och förresten, har ni sett att isen börjar smälta?! :D I alla fall hos mig, det är så underbart! Det ligger liksom vatten på isen.. våren är påväg! Längtar tills den sista snön försvinner.. Så man kan börja använda skinnjackan och min nya mockajacka. Det är en del varför våren är så härlig: vintern tar slut, hehe. 

            

            

I´M BACK!

2011-03-21


Heeeej på er! Är nu tillbaka från träningslägret i helgen med nya fotbollslaget. Kom hem igår, HELT slut efter att ha spelat två matcher.. Så nu är jag supertrött, men det går väl klara sig igenom dagen.. Får man hoppas ;)

Nu sticker jag till skolan, puss! Berättar mer om träningslägret ikväll ♥


DAGENS OUTFIT - TIDSINSTÄLLT

2011-03-19



Nu är jag påväg till träningslägret, men detta är ett tidsinställt inlägg.

Idag körde jag på en riktig våroutfit - pasteller!



 



Skulle egentligen ha blivit stora, fina vågor i håret och en fin "kråkspark" målad med kajalpenna, men denna j*** snön sköljde bort allt det fina, haha...

Kavaj H&M Puderrosa topp Polo Ralph Lauren Byxor med skärp Bikbok Gammalt halsband
Hade på mig ringar också, men råka ta av mig dom när jag skulle fota bilderna..


MAROCKO

2011-03-18



Här kommer några superfina bilder från Marrakech,Marocko! Var ju där på sportlovet som sagt..








TRÄNINGSLÄGER!!

2011-03-18


Nu sticker jag iväg på träningsläger med laget! Ska bli så himla kul :) Tyvärr blir det bloggpaus under helgen, men på lördagen kommer ett inlägg upp. Puss, ha en grym fredag och helg! ♥


RAUL MIDON

2011-03-17


Hemma från Simningen! Eller ja, har varit det ett tag.. Hoppade över träningen så jag kan plugga SO (prov nästa vecka). Dessutom åker vi på träningsläger över helgen! Har glömt att berätta om det - Hela helgen + halva fredagen blir det träningsläger med nya fotbollslaget! Ska bli så kul! Vi ska bo på hotell och allt :) Kanske lägger in ett tidsinställt inlägg om dagen, kommer ju inte ha möjlighet att blogga där (tyvärr).

Nog om det. Vill så gärna lägga in en supersnygg vår-outfit, men idag hade jag bara jeans och en tjocktröja, med tanke på att vi skulle simma efter vår enda lektion.

På tal om ingenting: Ni MÅSTE bara kolla den här videon! Denna kille heter Raul Midon. Han spelar gitarr och sjunger - som en... ja vet inte vad. Han är så otrooligt grym!! Det är BARA han som spelar, inget annat instrument i bakgrunden eller så. Det är bara han, hans gitarr och en mikrofon. En riktig talang.
Och juste, en liten grej till... HAN ÄR BLIND!!!!!!! :O

Så här är han - Raul Midon, men hans egen låt State om Mind:

                       

GIVENCHY-FLÄTAN

2011-03-17









Här är frisyren jag hade på mig igår! Givenchy-flätan kallas den och jag läste om den i SOLO. Den har tydligen synts på catwalken nyligen..
Jag älskar den! Även om mina blev lite fail i skolan så är det sjukt snyggt. Det är som två flätor med lite hår utsläppt, så att det endast blir en fläta längst ner. Snyggast blir om man tuperar topparna så man slipper tofsar. Mittbena blir extra fint!


GOT TO GO!

2011-03-17

Nu sticker jag iväg till skolan! En lektion och sedan.. simning. Kul.

Aja, hoppas ni får det bra idag! Ett tidsinställt inlägg kommer upp här vid 3. Puss! ♥


SNÖN SMÄLTER!

2011-03-17



Godmorgon!

Gick och la mig lite över halv 11 och somnade ca halv 12.. Hur ofta gör man det på en onsdag? Det jobbiga var att jag vaknade 8. 8! Sedan kunde jag inte somna om. Så nu är jag ändå ganska trött, haha.
Och just det, idag ska vi åka och simma med klassen... piss. Det är inget med att jag skämms ´över min ropp absolut inte! Det är bara det att det är tråkigt helt enkelt.

Ta om ingenting, hade tidsinställt ett inlägg igår, men det kom inte upp! Så det kommer upp idag istället. Ska visa frisyren jag hade i måndags.. Älskar den! :)

Nu ska jag fortsätta kolla på TV. Puss på er! ♥





ÄLSKAR att snön börjat smälta!! :D


JOBBIGT..

2011-03-16


Hallå! Sry för dålig uppdatering, har inte haft tid att sitta vid datorn. Precis när jag kom hem var jag tvungen att byta om till träning och.. ja, här är jag ;)

Det var så otroligt jobbigt idag.. ni vet att jag så galet shoppingsugen just nu och idag precis efter skolan tänkte jag åka in till centrum och kolla efter plaggen jag söker efter. MEN - vad händer precis efter skolan när jag ska åka? Min mobil är borta! Börjar springa runt i hela skolhuset och fråga lärare och skolvärdinnan och på expeditionen, letade i klassrum.. utan framgång. Hur kul?
Det där tog ungefär en halvtimme, sedan bestämmer jag mig för att gå hem. Eftersom jag inte har någon mobil kan jag inte heller ta bussen till centrum (kör på sms-biljett just nu)! Så jag kan inte kolla plaggen! Skitsur!
Och det jobbigaste av allt... när jag kommer hem har pappa hittat min mobil som låg på mitt rum!

Aja. Träningen gick bra i alla fall, det var skönt att få röra lite på sig.

Vi hörs imorrn istället. Börjar ju HALV ETT imorrn :D så då kan jag blogga lite på morgonen. Puss & godnatt! ♥

VAR MED VENDELA

2011-03-16


Godmorgon!

Hade besöksrekord för den här bloggen igår, så nu är jag jätteglad! :D Även om jag bara gjorde ett inlägg igår.. jag var hos Vendela hela eftermiddag, åt även middag hos henne. Hade först tänkt åka in och shoppa lite, men hon och jag har inte gjort något på EVIGHEEETER (helt sjukt med tanke på hur mycket vi var med varandra förut.. typ varje dag!), så jag ville vara med henne istället. Och vi hade det jättekul, vi flummade och skrattade sjukt mycket :) Vi lekte bl.a. med Venelas iPod Touch där man kan ta en bild och göra sig själv tjock.. :P

Ska dra snart, så jag ville bara önska er en bra dag :) Pussar och kramar //Sara






Min fina Vendela i höstas.. älskar dig så sjukt mycket!! <3<3<3

GÅRDAGENS OUTFIT - VTT OCH BEIGE

2011-03-15

Igår blev det en riktig våroutfit! Som sagt vitt och beigt. Det är riktigt trendigt att blanda antingen vitt och beigt eller vitt och vitt. Så jag samlade ihop alla vita och beiga plagg jag hade (nästan)!
Halsbanden hade jag inte i skolan, glömde dom helt enkelt. Och frisyren... den såg inte sådär snygg ut i skolan, haha! Fixade den när jag kom hem. Den kallas Givenchy-flätan. Ska visa närmare bilder på den ikväll!




Invigde mina Converse för i år!! :D



GODNATT!

2011-03-14


Nu går jag och lägger mig. Jag visar dagens outfit imorrn, jag tror ändå ingen kollar bloggar nu... eller?

Aja, imorrn efter skolan kommer den upp :) Det blev en blandning av vitt och beigt + en cool frisyr jag aldrig testat förut... fortsättning följer i nästa inlägg :P

Puss på er! Sov nu gott (det ska jag verkligen försöka göra)! :) ♥

                                                                


Ena delen av frisyren.. titta in här imorrn så får ni se hela! Den är fktiskt riktigt cool och har synts flitigt på ca-walks den senaste tiden..

INKÖP SOM MÅSTE GÖRAS NU!

2011-03-14


Tror inte ni förstår hur shoppingsugen jag är nu... jag funderar på att sticka till Centrum imorrn (ett som ligger lite längre bort, men som är mycket större än det nära mig) efter skolan innan min träning bara för att shoppa, haha.. Inget som jag brukar ha tid med! Men vi har inte så mycket med skolan nu ändå.

I alla fall. Har blivit riktigt intresserad i 70-talet, som är förmodligen största trenden i vår tillsammans med minimalismen. Vida byxor, virkat, fransar... Så snyggt! :) 
Så här är några grejer som JAG MÅSTE ha NU! 


                                          
En virkad väst med fransar passar perfekt in under kategorin 70-tal. Blir fint att matcha med ett par vida byxor, men också jeansshorts och skinnbyxor eller ett par spetsbyxor.. många användningsområden helt enkelt! 
Denna fina kommer från H&M och kostar 299 :-

                                                  
Det här plagget är jag... helt fullkomligt förälskad i är nog en bra beskrivning. Underbar! Och helt perfekt till våren, 70-tal med rosetten och blusen i helhet, härligt beige som är en underbar vårfärg... 
299 kr från Bikbok!

                                                                     
Den trendigaste nederdelen i vår är den vida byxan. I början tänkte jag inte ens tanken att köpa ett par, men jag har verkligen fastnat för det där nu! Den här från Bikbok, 399 :-, i härlig 70-talsanda och i en fin vit färg blir snygg till en virkad väst, mina kilklackar och en slarvig hippie-inspirerad mittbena.. Eller med rosettblusen däruppe och min svarta fransväska för en fulländad 70-talslook.. Hur snyggt vore inte det? :)
VS        

Till slut något som inte har med 70-tal att göra, men en annan het vårtrend - spets! Ja, nu har jag bestämt mig. Det blir byxorna och inte toppen... Känner att jag behöver lite mer byxor, har varit ett jeans-freak hela mitt liv (förutom när jag var typ 2-5 och hade en ROSA-period) så jag vill ha lite nytt faktiskt ;)

Det var allt - men det här är ju saker som jag vill ha NU verkligen.. har ju lite andra inköp till våren planerade (ja, jag har skrivit en lista) men vi tar lite i taget. 

Vad säger ni? Jag säger - JAG ÄLSKAR VÅRMODET 2011!! :D 


EN ANLEDNING VARFÖR MAN HATAR DOM FÖRSTA TONÅREN

2011-03-14


Hej på er!

Hatar att vara tonåring ibland. Bara för att jag inte kunde sova inatt blir jag supertrött i skolan och det känns som ett mirakel att jag ens klarar mig upp ur sängen. Fick skippa träningen som är igång nu.. När jag kom hem hälsade jag på mamma som gav mig rådet att ta en powernap (även om jag aldrig kan sova på dagen).. den där powernapen blev ingen riktig "power"nap, haha :P Är så otroligt seg just nu, men har tröstat mig med en godisbit.

Nu ropar pappa att maten är klar. Bloggar efter maten! ♥

              

                                                             Bild från Marocko... mer fina bilder kommer snart!

USCH, HATAR ATT INTE KUNNA SOVA...

2011-03-14


Godmorgon... ;)

Kunde inte sova ALLS inatt.. tänkte på en massa grejer hela tiden och kunde inte riktigt slappna av. Så nu mår man jusom man mår, men jag hoppas att min goda frukost kommer hjälpa mig lite under dagen (macka med stekt ägg, youghurt med flingor och frysta bär och apelsinjuice)..

Nu sticker jag till skolan! Och idag kör jag på riktiga vårfärger - en blandning av vitt och beige! Ni får självklart se hela outfiten efter skolan. Typ såhär...


                             

GODNATT!

2011-03-13


Nu går jag och lägger mig, efter solsidan och en himla god middag :) Puss och dröm söta drömmar nu! ♥

NY HEADER!!

2011-03-13


Har äntligen en ny header! Vad tycker ni om min nya header?

Förstår inte varför jag hade min förra header så länge, den var inte alls snygg.. men det var väl mest för jag ville ha lite variation..

FÖRE:



EFTER:


Bilden är från en kväll i Marocko :) Kommer ihåg at jag panik-fixade mig innan jag sprang (och då menar jag SPRANG) iväg till restaurangen för att hinna med att fota solnedgången, haha. Men tur att jag hann! Det är så fint med solen som kikar fram bakom palmen..

Nu sticker jag iväg till matchen! Önska mig lycka till, det kommer bli en tuff kamp... Ha en fortsatt bra dag ♥

FLOWERS

2011-03-13






Nu sitter min fina tavla/bild på väggen i mitt rum! Har tagit bilden själv, i Italien i somras och är väldigt nöjd med den..
Det kommer komma upp någon till bild snart, förmodligen den här:


FREDAGSOUTFIT

2011-03-13


Gult linne Ginatricot Jeans Ginatricot Jeansjacka Uraban Outfitters (köpt i USA) Väska Köpt i Italien

Gammalt halsband i guld med ett fint hjärta





Vårens stora färg är gul, och det är riktigt snyggt med gulafärgklickar till en helsvart outfit. Därför färgades naglarna gula dom med!


IGÅRKVÄLL

2011-03-13


Godmorgon på er!

Ujujuj vad trött jag är... vi kom hem typ kvart över 2 och jag somnade vid 3 ungefär.
Men det var jättekul att få träffa kusinerna! Dessutom var två av min mosters och hennes mans kompisar där. Haha, det var lite komiskt.. dom är poliser och när jag hälsade med en kram kramade tjejen tillbaka så att min nacke knäcktes lite :P Hahaha! Snacka om riktigt poliser! ;)

Vi såg melodifestivalen såklart! Och vinnaren... jag tycker att Eric var värd förstaplatsen! Låten var faktiskt ganska bra, den satte sig på huvudet direkt.
Vi barn "bettade" vem som skulle vinna. Min brorsa vann, men det var med liiite fusk kan man tycka - Han och min kusin frågade mig: "Sara, vem tror du vinner?" "Hmm.. Eric Saade tror jag." "Nejmen det tror jag (Adam), så du får tro på någon annan!" "Ehh... okej... Danny?"
Haha :)

Sedan fick vi ju träffa deras urgulliga hund! Dom har en liten mops, supersöt!
Nej, nu ska jag nog gå upp. Idag är det match, men det är inte förrän vid 4, så jag kan göra lite annat under tiden. Hej så länge!


                                          

                                                                                                    Tröööt..

GOT TO GO!

2011-03-12

Har varit på en liten promenad med pappa, men nu är det dags att sticka iväg! Blir ingen mer bloggning ikväll, åker ju direkt till mina kusiner, hinner inte med ett tidsinställt heller... men Puss på er, ha en fortsatt fin dag! :)


TRÄNING + TILL KUSINER

2011-03-12


Godmorgon!

Ligger fortfarande i sängen och lyssnar på The ballad of Mona Lisa (ÄLSKAR!). Ska nog gå upp och äta frukost nu.

Idag blir det ju träning med fotbollslaget på ett speciellt träningsställe... Det är ganska populärt tror jag. Två timmar, så det ska bli kul!
Och direkt efter måste jag åka hem, panikduscha, panik-fixa mig, panik-klä på mig.. vi ska vara hos våra kusiner halv 7 och det tar en stud att åka dit. Då blir de melodifestival-final! :)

                              

                                                                                                           Jag i Marocko :)

KUL KVÄLL, HAHA

2011-03-11


Går och lägger mig nu... det blev inte så mycket bloggning ikväll, men jag tror att ni hittar på annat än att läser bloggar på en fredagkväll. Har faktiskt haft en skittråkig kväll, skulle egentligen velat vara med vänner, men inga kunde ju typ..

Men imorrn blir det roligare! Då blir det träning på ett speciellt träningsställe med det nya laget. Ska bli jättekul! Två timmar och direkt efter ska jag till mina kusiner på middag, hela deras familj förutom mamman fyller år nästan samtidigt nu i mars. Då blir det Melodifestival-final! :) Måste ju se Erics Saades bidrag ;)

Puss & godnatt, hoppas ni haft en roligare kväll än jag i alla fall, haha..


             

                                                                              Idag på bussen, påväg hem från centrum

THE BALLAD OF MONA LISA

2011-03-11


Hej på er! Sitter på rummet och ska nog titta på Let´s dance som redan har börjat. Har missat dom senaste gångerna, så jag vet inte riktigt hur det ligger till i tävlingen... är det många kvar? Börjar det närma sig final?
Fast mamma är borta ikväll, så det blir ju inte lika kul att kolla ensam direkt... både pappa och Adam HATAR det, haha, så jag vet inte..

Iaf. Efter skolan stack jag, Hanna, Hannah och Elsa till centrum (som vanligt, det börjar bli en fredagstradition) och köpte lite godis och bara chillade. Älskar skinnbänkarna som finns där, vi kan sitta där i flera timmar säkert..
Lite tråkigt att ingen kunde typ göra något ikväll, Vendela ska upp tidigt imorrn för simtävling (hoppas det går bra för dig gumman!) och Hanna har ont i halsen.. Menmen.

Har lyssnat igenom Panic! At the disco´s nya låt - The ballad of Mona Lisa. Och jag - ÄLSKAR DEN!! Man har inte hört så mycket från ett av mina favoritband på länge, men dom släppte denna tydligen i år. Riktigt bra! Ska tipsa Hanna om den :) Sitter här och dansar och mimar till den, haha ;)

           

VILKEN SKA JAG TA??

2011-03-11


Är väääldigt shoppingsugen just nu. Men eftersom jag har barnbidrag och måste betala allt själv, går det ca 400 spänn åt klippning och sedan ska jag spara lite så att jag kan köpa ett par röda Converse nästa månad. Detta gör att jag (TYVÄRR!!) inte kan shoppa så mycket som jag skulle vilja göra.

Därför måste jag välja och välja bort mellan olika plagg jag vill ha.

Jag vill verkligen införskaffa ett spets-plagg, som är riktit hett i vår och den trenden kommer jag köra på! Frågan är bara om jag ska köpa dessa spetsbyxor fån H&M för 299 :-...



... eller denna otroligt söta och romantiska spetstopp för 199 :- från Cubus...

                    

Usch vad det här är svårt! Byxorna har ju fina, diskreta, blommor på och blir skitsnyggt att matcha med maskulint (min herrskjorta), medan toppen är så romantisk och skulle vara fint till vida byxor och en virkad väst, eller bara till skinnbyxor..

Jag har verkligen kluvna känslor (haha det låter som jag pratar om killar, fast jag pratar om två klädesplagg).. Vad tycker ni? Vill verkligen höra era åsikter!  

Och förresten, den här virkade västne har jag iaf bestämt mig för att köpa:

                                   


HA EN BRA DAG!

2011-03-11


Godmorgon på er!

Ska gå iväg till skolan snart. Har klätt på mig kläderna och gjort mig iordning. Kör på en svart-gul outfit idag. Förutom vitt så är Gult är vårens hetaste färg! Och det blir riktigt snyggt om man matchar en svart outfit med några gula färgklickar . precis vad jag gjort... ni får se allting i eftermiddag!

Under dagen kommer det upp ett tidsinställt inlägg. Ha en grym dag, puss & kram! :) ♥


                                      

DAGENS OUTFIT: MASSA MÖNSTER + NEON!

2011-03-10



Gaah! Blir galen! Målade naglarna för en stund sedan, gult, med tre lager för att det verkligen skulle bli neon-gult. Men jag har typ förstört allt eftersom jag tar i en massa saker så det kommer åt lacket.. aja, det får bli bra.

Färgen på naglarna hör nämligen till min outfit imorrn... det får ni se då!

Såhär såg jag ut idag:





Idag körde jag som sagt på massa mönster! Randigt, leopardmönsrat och rutigt rättare sagt. Matchade med nagellack i en snygg neon-rosa färg och silversmycken.
Mönster är ju som sagt en av vårens trender och även nagellack i coola neonfärger.

Nu ska jag gå och lägga mig. Börjar 09.20 imorrn, så det blir skönt att få sova lite. Läggr in ett tidsinställt inlägg som kommer upp här imorrn vid 13.00!

Puss på er! ♥


HANDBOLLSMATCH... NERVÖST!

2011-03-10


Hej på er!

Kom hem från skolan för ett tag sedan. Min träning börjar om en timme, så snart ska jag iväg till min skola igen! Vi har träning på den fotbollsplanen...
Vanlig dag (förutom att vi hade inställd första lektion så vi fick börja 10.15! :D ), fast det var roligare än vanligt på idrotten:
Våra gympalärare hade bestämt att vi skulle möta en klass från 6:an, alltså dom som är ett år yngre än oss, på handboll. Nervöst för vår klass, det är ju pinsamt om man förlorar mot några som är yngre!
Vi spelade tjejer och killar för sig... och gissa vem som vann av tjejerna? VI! Hahah, vi var så himla nervösa att vi skulle förlora så när vi vann blev alla överdrivet glada.. 6: orna tyckte säkert att vi var väldigt omogna... men va fan, man måste ju få vara lite glad ändå ;)
Fast killarna i vår klass förlorade... Usch vad besvikna vi blev... ;)

Nog om det. Sticker iväg snart. När jag kommer hem visar jag dagens outfit.  Idag blev det mönsterbomb. En av vårens trender! Helst prickigt och randigt och massa färg. Hade inga prickiga shorts, så det fick bli rutiga.


 


DAGENS OUTFIT: MINIMALISM + PASTELLER

2011-03-09









Idag körde jag på en mix minimalism och pasteller! Två av vårens största trender. Byxorna och toppen är båda i fräscha pastellfärger och båda plaggen är stilrena. Enkla och diskreta smycken är det ända som behövs för att få till en fin minimlism-outfit!

Byxor Bikbok pastell-topp Ginatricot (vitt linne under) väska Nike armband mammas gamla halsband med en liten fotboll och örhängen, vet ej

Vad tycker ni om dagens outfit?

Nu blir det film - the town! Hej så länge :)


GOODBYE LULLABY

2011-03-09


Hej på er!

Har varit hemma här ett tag, ätit mellis - och lyssnat igenom nästan ett helt album! Avril Lavignes nya skiva "Goodbye Lullaby" rättare sagt! Är inget stort fan av henne (och hade inte hört så många låtar innan... typ en), men jag brukar ge nya album en chans och jag tyckte faktiskt att detta var himla bra! Hon har en skön stil, spelade låt efter låt och tröttnade inte. Gillar verkligen hennes röst!

Gjorde samma sak när Katy Perry och Taylor Swift släppte nya skivor 2010 - lyssnade igenom hela albumet för att ge det en chans. Och båda gångerna har jag blivit helt kär i (nästan) alla låtar!

Har ni lyssnat på dessa album? Om inte - gör det!


                                                      
                  


FETTIS-DAGEN

2011-03-09


Haha, vad säger ni: "fet-tisdagen" eller "fettis-dagen"? Jag och mina kompisar säger alt. 2, låter ju mycket bättre!

I alla fall, åt ni semlor igår? Jag åt en hemma, mn förra året åt jag tre stycken.. först en hemma hos Vendela, sedan en på Gateau och en hemma på kvällen. Men det är ju så gott!

Jag provade en gång att äta semlor på "svenskt, traditionellt vis", dvs att man lägger semlan i en skål med varm mjölk. Gör inte det!! Semlan förstörs, den blir bara äcklig!


FIN SOLUPPGÅNG

2011-03-09


Godmorgon!

Jag älskar att solen har börjat gå upp mycket tidigare nu. Jag har börjat bli så mycket gladare på morgonen och imorse kunde hela familjen äta frukost vid den fina soluppgången.
Våren är ju tekniskt sätt här eftersom mars är en vårmånad, men nu börjar våren komma på riktigt. 0-gradigt! :)

Nej, nu ska jag till skolan. Spanskaprov OCH engelska-redovisning idag... Puss & kram!♥


          

                                                                                   Imorse

DENIM x2

2011-03-08


Vilket klantarsle man är ibland... När jag kom hem från skolan tog jag en smoothie - med extra mycket blåbär. Skitgott, men vad uppptäcker Sara när hon har druckit upp den? Att hon har spillt blåbärs-smoothien på sin jeasskjorta! En stor fläck vid armen och några små på ena sidan. Blåbär är ju extra svårt att få bort också...

Ringde mamma fort och frågade vad jag skulle göra och hon sa att jag skulle spreja med MYCKET ta-bortmedel.. stod väl i 10 min och sprejade.. hoppas verkligen det går bort i tvätten!

I alla fall: såhär såg jag ut idag! Körde på jeans-trenden, så det blev denim x2. Jeansen har jag fått av min kompis och jeansskjortan med blåbärsfläckar är från Ginatricot. 
Piffade till allt med två halsband, massa armband och min fina, turkosa ring från Cocoo :)

                          
                          
                          

Frisyren blev en mittbena och en låg tofs (Hanna gjorde en fläta under skoldagen. Hon ÄLSKAR att fläta mitt hår! Fattar inte varför det är så kul.. :P ), med lite hår som fick hänga löst där fram. Het frisyr i vår och sommar!
                           

 

SÖMNBRIST

2011-03-08



Hej... ligger i sängen samtidigt som mina ögonlock känns vääldigt tunga.. Har världens sömnbrist, vet inte om jag varit såhär trött på länge. I skolan kunde jag knappt läsa, det var för stor ansträngning för min hjärna tydligen, haha. När jag gick ville jag bara blunda hela tiden och jag kunde inte koncentrera mig på NÅGOT. Skippade faktiskt sista lektionen och fick gå hem (skulle aldrig skolka direkt) för att jag var så trött, min lärare såg det på mig.. Nog första gången jag fått gå hem för en sådan anledning :P 

Så nu har jag vilat i snart två timmar, legat i sängen och lyssnat på musik. Önskar att jag kunde få vara lite trött på natten istället för på dagen! Jag vill ha Hannas förmåga att kunna somna DIREKT när hon lagt sig.. Ja, det är sant. Ge mig den egenskapen!



Haha.. bild frpn Marocko på kvällen vid middagen. Piggare då än nu om man säger så..


MASKULINT & (FEJK)SKINN

2011-03-07


Hemma från träningen! Har ätit middag och ska duscha nu. Skönt att man har sovmorgon imorrn! Slutar 4 dock.. måste läsa igenom läxan också.. aja, nog om det - det är dagens outfit jag ska visa!


                 
                 
           
                                           
            


Idag körde jag på en korsning av maskulint, lite feminina smycken och fejkskinn (kommer skinnplagg någonsin INTE vara mode?). Väldigt trendigt i vår att blanda kvinnligt och manligt! Invigde min nya herrskjorta från Cubus, instoppad i mina fejkskinnbyxor från Bikbok.

Nu ska jag ta en dusch. Puss & kram// Sara :) ♥

Matchade med ett manligt armbandsur (min farfars gamla), ringar och söta silverfärgade rosettörhängen + en ljus pastellfärg på naglarna. Frisyren fick bli en ordentlig snedbena, som är riktigt het i vår!
Skulle egentligen helst vilja matcha mitt herrplagg till ett par romantiska, feminina shorts, men jag har inte fått tag på några än! Något tips? Gärna virkade!

SNART TRÄNING...

2011-03-07


Hej!

Kom hem från skolan för ett tag sedan, men ska snart sticka iväg igen. Ska träna halv 6, så snart ska jag byta ut min OnePiece (bytte om när jag kom hem) till underställ, fotbollsshorts och träningströja. Ska bara dricka upp min smoothie och blogga klart först! 

Ja... första dagen var väl som vanligt kan man säga. Inte någon speciell dag direkt... Men det var kul att få träffa alla igen! Speciellt Hanna, Vendela, Hannah och Elsa, har saknat dom sjukt mycket! Både Hannah, Hanna och Vendela hade åkt skidor, medan jag och Elsa varit i värmen... Elsa var i Rom en hel vecka. Shopping! ;)

Har ni sportlov nu? Eller had ni er första dag idag som jag?


              

                                                                                                  Bild på mig från Marocko
  

"FINARE" BILDER FRÅN MAROCKO

2011-03-07



Passade på att ta några riktigt fina bilder i Marocko på solnedgången. Det blir ju så fina bilder när det är palmer på bilden istället för en massa snö... Så här är dom lite "finare" bilderna från Agadir:
















Den här bilden är värsta kärleksbilden! Kom på det dagen efter jag tagit kortet. Jag såg nämligen till en början inte kärleksparet som sitter där nere... Dom tittar på varandra, men solnedgången i bakgrunden och ett fint palmblad över.
Har en bild som ser likadan ut utan paret också..





Har flera fina bilder, men dessa var nog dom absolut finaste..


DÅLIG SÖMN...

2011-03-07


Godmorgon!

Att jag orkade gå upp till slut... var sjukt nära på att somna om! Somnade nämligen runt 12 igårnatt, kunde verkligen inte sova, för att sedan vakna två gånger under natten, den sista gången en timme innan jag egentligen skulle gå upp. Drömde dessutom en massa konstiga grejer, bl.a. att jag loskade på min brorsas rum och sedan blev jag jätterädd föratt han skulle komma och se loskan, så jag försökte ta bort den med vatten, men den gick inte bort! Så hörde jag hans steg komma närmare... haha! :P

                

Såhär ser jag ut idag, men ni får se hela outfiten i eftermiddag efter skolan. Puss på er! :)

SKOLA IMORRN...

2011-03-06


Har nästan packat upp allt nu, har också tagit en lång dusch och tvättat håret. Känner mig faktiskt ganska redo för att gå till skolan imorrn... att jag ska gå upp halv 7 är däremot något som jag INTE är redo för, hehe.. Menmen, det ska bli kul att träffa alla igen! :) Har saknat mina fina vänner!

Så nu går jag och lägger mig. Kanske bloggar innan jag går till skolan, men vi får se.. kommer nog vara riktigt trött imorrnbitti.

Hoppas ni har haft en roligare dag än mig i alla fall.. har typ inte gjort någonting förutom att ta en promenad och kolla på solsidan (btw, visst var det bra ikväll?! Haha, Ove är... Ove ;) ).

Puss och godnatt allihopa! ♥


            

                                                        Bild från Marocko och vårat hotell. Såhär såg det alltså ut!

BILDER FRÅN MAROCKO

2011-03-06



Nu har min kamera laddat klart (den laddade klart för ett tag sedan, har bara inte varit vid datorn)! Under tiden tog jag en liten promenad i solen. Helt underbart, kändes bara lite smått sjukt att ta på sig massa tjocka vinterkläder igen när man har traskat runt i bikini och korta shorts i en vecka (saknar värmen!)...

Lyssnade på musik under tiden och fick en ny favoritlåt - F**kin´Perfect med P!nk. Den är ju bara för härlig! Jag blir riktigt peppad och jag älskar sådana låtar :) Nu kommer väl jag förmodligen lyssna sönder den för att sedan tröttna på den och försöka hitta en ny favvo-låt, hehe... känner ni igen er? ;)
Älskar att man har radio i mobilen, annars har jag bara ganska halvrolig musik som jag lyssnat igenom hundratals gånger.

Nog om det! Här får ni lite bilder från underbara Marocko och Agadir. Medan tar jag en rejäl dusch och ska ta hand om mig själv ordentligt. Måste ju förbereda mig inför skolan imorrn... blöööööööö.






Precis innan vi landade



God mat åt vi! Vi tyckte att apelsinerna kändes så tropiska med bladen kvar och allt!





Utsikt från hotellet ut över Atlanten

         

Vi tog många bilder vid solnedgången.

Kommer naturligtvis göra fler inlägg mer resten av bilderna. Hej så länge! :) ♥


I´M BACK!

2011-03-06


Heej bloggen!!

Hemma från marocko! Eller ja, vi kom hem igårkväll efter en nästan 6 timmars flygresa. Det har verkligen varit en sjukt rolig vecka :D Vi var ju där med Annas familj, så vi har haft det så himla skönt. Solat, badat, ätit god mat, bli bruna, tagit superfina bilder (som jag visar sedan)...

Vi bodde på ett hotell i Agadir, all-inclusive. Så skönt, man kunde ju bara gå och hämta något från baren när man ville! Men det bästa med resan var nästan att man kunde koppla av ordentligen och inte tänka på något annat än resan. Jag har inte tänkt någonting på skolan eller något annat, bara tagit det lugnt. 

Är glad att det är riktigt varmt här i Sverige! Det är ju knappt några minusgrader längre! :) Det känns som att våren är påväg nu... älskar det. Ska bli kul med modet i vår också!

Det är en riktigt fin dag, så jag skulle helst vilja gå ut i solen... fast man måste ju packa upp.. och så måste jag faktiskt plugga lite grann. Skit.

Visar bilder sedan, min kamera håller på att ladda upp här. Kramar ♥

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus