HAR BESTÄMT MIG

2011-04-15


Hej! Det har gått en vecka sedan jag bloggade. Tog en blogpaus som sagt, för att jag skulle fundera lite, om bloggen..
Det har jag gjort nu - och jag har bestämt mig för att sluta blogga. Igen (har haft en blogg innan denna, som jag också slutade blogga på, men började i höstas igen). Den tar för mycket tid, planering och priortering för mig, för att jag ska orka med den. Jag har inte riktigt kunnat slappna av helt när jag bloggade, eftersom bloggen är ett heltidsjobb som alltid hänger med en. På senaste tiden har bloggen mer känts som ett måste och inte riktigt en hobby.

En annan, väldigt stor, anledning till varför jag slutar, är för att mitt intresse för mode.. har svalnat lite. Jag tycker fortfarande det är superkul att klä sig i dom nya trenderna och lägga på massa smycken på det och bära snygga outfits, men det känns liksom inte lika viktigt längre. Förut var jag i behov av dom nya trendplaggen, som vida byxor och en rosettblus, men jag känner att jag inte behöver det längre, att jag faktiskt inte bryr mig om dom plaggen.
Jag bryr mig helt enkelt inte lika mycket om mode som förut, det känns bara som en kul grej, inte som ett brinnande intresse.

Jag kommer att ha kvar bloggen, kanske vill jag börja blogga snart igen ändå :P Men den här gången tror jag faktiskt inte att jag gör det.. Så nu säger jag stoora pussar och kramar allihopa! ♥ :) Tack för mig och ha det BÄST!! :D 

                             


BLOGGPAUS

2011-04-07


Jag har bestämt mig för att ta en bloggpaus. Känner bara att jag har världens bloggtorka, har ingen aning om vad jag ska skriva om.. och så ska jag koppla bort bloggen ett tag och se hur det känns. Det kanske bli en dag, kanske två, eller en vecka. Bara för att testa hur det känns.

Så, ja.. vi hörs snart! ♥

USCH!

2011-04-07


Usch, byxorna satt inte alls fint! Alldeles för långa och på mig såg dom bara.. fula ut. Hoppas man kan skicka tillbaka (men det måste man väl ändå kunna?)..

Haha, har gått runt i säkert en månad minst och drömt om ett par fina, vida byxor.. men nu blir det inte av, haha :P


Ska på träning nu, puss ♥

BYXORNA HAR KOMMIT!

2011-04-07


Hej! Kom hem från skolan för ett tag sedan. Väldigt skönt idag, massage och avslappning.

Och förresten, mitt paket med dom vida byxorna har kommit!! :) Ska öppna det och kolla om dom sitter bra nu..

                           

VILKEN OUTFIT GILLAR NI BÄST?

2011-04-07


Hej på er! Är i skolan just nu och har förmodligen massage på schemat, men detta är som vanligt ett tidsinställt inlägg.

Känns som om jag är inne i någon sorts bloggtorka nu.. eftersom jag inte har på mig fina outfits den här veckan, pga elevens val, så kan jag ju inte visa i bloggen och inte skriva om det. Så vad ska man då blogga om? Hmm..

Kan bjuda på lite tidigare vår-outfits, så kan ni tycka till vilken som ni gillar bäst? Ska vi köra på det? Vi gör det!

Här är mina 5 senaste (typ) outfits. Vilken gillar ni bäst?

OUTFIT 1:


                            

OUTFIT 2:

              

OUTFIT 3:

                             

OUTFIT 4:

                              

OUTFIT 5:

                             

Gillar alla väldigt mycket, men om jag måste välja en favorit väljer jag nog 4: an.. Gillar alla färklickar! :)

INTE ALLS LIKA KUL SOM IGÅR

2011-04-06


Hej! Kom hem för ett tag sedan. Usch, idag var det verkligen inte lika kul som igår på elevens val. Först fick alla ligga och vila och en efter en skickades iväg på en promenad med uppgifter längs vägen. Jag var bland dom sista som skickades iväg, så jag vilade i en och en halv timme! 

Efterden där promenaden kom vi till en liten bukt, där det var gägga överallt.. där stod jag med mina låga Converse och såg dum ut, haha. Till lunch fick vi en bröddeg-klump med mjöl på att grilla + pålägg.. det smakade ju jääättegott.
Gissa om vi var sura när våra skor hade gått från vita till svarta på en eftermiddag? :P

Har ingen träning ikväll, så nu ska jag plugga lite NO. Kanske ska sätta mig ute i solen och plugga? Det är ju så otroligt fint väder! Måste få i mig lite D-vitamin. Puss! ♥



Tänk om detta var verklighet nu (min termometer står i solen, därför den höga temeraturen)..

BESTÄLLT!

2011-04-06


Är just nu i skolan och har "anti-stress" på schemat hela dagen.. underbart! :)

Igår beställde jag och mamma byxorna från Ginatricot. Äntligen har jag bestämt mig! Men när vi skulle beställa den plisserade kjolen så fanns den inte i storlek S!! Blev så sjukt ledsen.. :( Hoppas dom får in den snart igen!

Kommer matcha dom vida byxorna med mitt vita spetslinne med fransar nästa vecka (och kaanske mina kilklackar, får se om vädret tillåter) och en hippie-inspirerad, slarvig mittbena. Massa smycken också. Det blir nog skitsnyggt! 
                                                              
                                                                     
                                                                                                      +                                                                                        

                                                

BESTÄMT MIG

2011-04-05


Nu är det bestämt - vilken av rosettblusarna jag tar och vilka vida byxor jag ska ta.

Svaret blev Ginatricot! Har ringt runt i hela (nästan) Stockholm + en butik nära mig och kollat, men det finns ju ingenstans! Så nu orkar jag itne vänta längre - och slår till på grejerna från Ginatricot och beställer på nätet!

                    

                       

SKINNJACKA + CONVERSE = VÅR!

2011-04-05


Hej!

Kom hem från skolan för ett tag sedan. Världens skönaste dag idag! Började 9 och det första vi fick göra när vi kom var att vila i 10 minuter. Sedan pratade lärarna länge om stress, vad det berodde på, konsekvenser och hur man ska motverka stress. Innan lunch fick vi ta en promenad ute och vi gick hem till Hannah och åt där (våfflor, mums!) :). Resten av dagen var det först yoga och sedan massage!

Håller ni med mig nu? ;)

Och hörrni, nu är våren här!! :D Hade skinnjackan, Converse och cyklade till skolan! Vårkänslor som fan!

         

BLÅ JUMPSUIT

2011-04-05


...är vad som står på min vill-ha-lista! Äger ingen och har aldrig gjort... lite konstigt, dom är ju så snygga!
Blå är ju också en av vårens hetaste färger, så en knallblå jumpsuit vore perfekt - precis vad jag hittat!


                                                             

Tänk er på våren/sommaren, när solen lyser starkt och termometern står på +25 i skuggan och ni kan sätta på er denna fina jumpsuit, tillsammans med söta ballerinaskor, en fin fläta i håret och favoritväskan på armen.. kan knappt vänta!

Att den bara kostar 149 spänn är ju bara ett plus i kanten :)

Från Bikbok

ONEPIECE = PYJAMAS?

2011-04-05
Godmorgon! ska snart till skolan och bara ta det lugnt... den här veckan har vi elevens val (då man får välja ett ämne att fördjupa sig i. Behöver dock inte vara riktiga skolämnen, man kan välja t.ex. "Skateboard-ramp"). Jag har tagit "avslappning"! Hur skönt? Massage, avkoppling och vi ska lära oss hur man slappar av och att stressa ner. Härligt!

Så det blir inga dagens outfits den här veckan, eftersom vi bara kommer att ha på oss mjukisbyxor och ett slappt linne. Igår bestod den bestod av min One-Piece, hehe.. Jag och Hanna hade nämligen en "OnePiece-dag" igår :) Fick många kommentarer (alla ska retas ;) ) och många kallade dom för pyjamaser med ett retsamt skratt. Pyjamaser? Vad har ni för pyjamaser, haha!


                                    

                                                                                                      Pyjamas?

FJÄDERÖRHÄNGEN

2011-04-04


Något riktigt fint till våren är fjädrar! Har länge tyckt att det är himla snyggt, men aldrig köpt någon accessoar... vet inte varför. Men snart är det dags och jag har spanat in ett supersnyggt, grönt fjäderörhänge från Indiska! Dom var med i den senaste FRIDA-tidningen och jag fastnade direkt.

Kommer matcha dom med en virkad väst och vida byxor :)


                      
                      



STICKER IVÄG NU!

2011-04-04


Nu sticker jag in till "mini-konserten"! Ett tidsinställt inlägg kommer upp medan jag är borta. Ha en fin kväll! ♥


                                
                                


                                   Har på mig min fina (ÄLSKAR!) spetstopp från Cubus och skinnbyxor.

MINI-KONSERT IKVÄLL!

2011-04-04


Hej på er!

Kom hem från skolan för ett tag sedan. Ikväll blir det en extra rolig kväll: Om en timme ska jag iväg på min kopmpis "mini-konsert" på hennes skola. Hon går i en skola med musikinriktning, så dom ska spela i band. Ska bli så kul att se! Hannah och Vendela förljer kanske också med (Hanna kunde inte följa med :( )

Juste, måste visa vårt April-skämt som vi gjorde i torsdags! Som sagt så gjorde vi en falsk födelsedagsfest-inbjudan från vår rektor och la i några lärares fack :) Så himla kul! Såhär såg den ut:

                        

  

VÅR-OUTFITS DEL 1

2011-04-04



När jag får lite tid hemma brukar jag sätta mig med papper och penna och sätta ihop lite fina outfits som jag sedan bär i skolan. Det tänkte jag dela med mig av! Men det är ganska mycket, så det får bli i flera delar.

Här är del 1!

OUTFIT 1: Min fina spetstopp + plisserad kjol + söta ballerinaskor + silversmycken + rouge + vårigt nagellack!



+
 

 
+



+



+



+



+


+



Jag har skrivit många gånger förut att vårens kanske största trend är romantiken - superkvinnligt och romantiskt. Denna outfit passar (enligt mig) perfekt in under den kategorin.

Vit spets, pastellfärgad plisserad (plisserat är en hit i vår!) kjol och flickiga ballerinaskor - matchat med silversmycken för en mer personlig touch (accessoara ;) ) och ett grönt, vårfint nagellack! I sminkvägen satsar jag på ett rosa rouge + mascara och en fin pastellfärgad ögonskugga. Stora, lösa vågor i håret sätter pricken över i: et!

Vad tycker ni? Låter det fint? Det här kommer nog bli min personliga favorit-outfit våren 2011!


DAGENS VILL-HA

2011-04-03


Jag har bloggat om plaggen på höger sida väldigt flitigt den senaste tiden. Jag har kollat mycket i Bikbok-butikerna, men utan att hitta dom. Våren är ju här nu och jag... orkar inte riktigt vänta längre! Jag vill ha ett par vida byxor och en rosettblus nu! Och jag kommer inte ha tid i helgen att kolla efter dessa i stan (ända stället där jag inte kollat). Och det som är så sjukt dumt är att Bikbok inte har någon nätshopping! Det suger ju! Bikbok har ju en massa snygga grejer!

Så därför funderar jag på att beställa på nätet från Ginatricot istället, på ett par vita, vida byxor och en annan fin rosettblus.. men jag tycker ändå att Bikbok-plaggen är finare än Ginatricot-plaggen...

Jobbig situation!!

VS




VS            

VIDA BYXOR

2011-04-03


Hej på er!

Förlåt att jag inte bloggat idag, men jag hann inte - jag och mitt fotbollslag har jobbat hårt för att tjäna ihop pengar till klubbkassan! Det vr.. väldigt tråkigt, haha. Men värt pengarna!

Har varit hemma ett tag, kollar lite på vida byxor... som jag sa igår ska jag förmodligen köpa ett par från Gina, men dom jag visade är jag lite osäker på.. tänkte kanske dessa:

                              
Ginatricot, 249 :-

Jag gillar faktiskt färgen, lite jordnära, natur-aktig färg.. men jag är inte heeelt säker än. Ska ringa Bikbok nu i stan och kolla om dom har dom vita byxorna där!

GÅRDAGENS OUTFIT - SKINN, SPETS OCH FRANSAR

2011-04-02


Är hos Anna nu, vi myser! Så kul att äntligen träffa henne :)

Och förresten, vi vann matchen! Med 3-1. Så nästa vecka (tror jag) är det semifinal! YES! :D

Såhär såg jag ut igår i skolan! Det blev mitt fina linne med fransar och spets kombinerade med mina skinnbyxor. Börjar få slut på outfits-idéer! Måste haffa dom där plaggen jag velat ha så länge... annars vet jag inte vad jag ska ha på mig nästa vecka..
Om jag får tag på ett par vida byxor kommer jag matcha detta linne med dom byxorna för en härlig, lite romantisk 70-talskänsla.. Härligt :)


                      
                       
                                             


GUCCI

2011-04-02








Jag har gått och förälskat mig i Guccis färgfyrverkeri! Så snyggt! Deras vårkollektion känns perfekt, exakt så man vill se ut i vår  (den tanken känns ju väldigt långt borta, hehe).. Vill också ha ett par gröna byxor, en kavaj i en snygg orange nyans och ett metallic-skimrade skärp i guldfärg.

Har faktiskt lite tecken på att jag faktiskt gillar den här kollektionen... jag drömde nämligen om den gröna kavajen! I min dröm var jag inne på Åhléns och kollade - och såg kavajen! Och den kostade bara 199 spänn. Så jag blev jätteglad, men konstigt nog.. snodde jag den. Och efteråt kom jag på att "...men.. jag kan ju inte ta den! Varför gjorde jag det?" Så jag fick massa skuldkänslor, så jag lämnade tillbaka den.
Det jobbiga var att när drömmen var slut så trodde jag att den gröna kavajen faktiskt fanns på Åhléns för 199 kr och det trodde jag hela den dagen... Ända fram till eftermiddagen då jag kom på att det inte alls hade hänt på riktigt, utan i en dröm. Så jag blev skitledsen! Haha. Alla mina kompisar trodde att det hade hänt något och för mig hade det ju faktiskt gjort det ;)

Vissa drömmar önskar man var verklighet... Inte sant?


KVARTSFINAL

2011-04-02


Godmorgon på er!

Har precis bytt om. Match idag! Det är faktiskt kvartsfinal i en cup.. så önska mig lycka till! :)
Efter det ska jag varva ner, chilla lite (och tyvärr plugga lite).. och på kvällen ska jag sova över hos Anna! Ska bli så härligt att äntligen träffa henne, var så längesedan. 
 

Har fixat ett tidsinställt inlägg, kommer upp här vid.. 13.20 tror jag? Puss, ha en fin lördag! ♥

           

NY DESIGN!

2011-04-01


Har fixat lite ny design! Vad tycker ni? Har skaffat sådana där flikar under headern och bytt tema och bakgrunds färg. Låter kanske inte så mycket, men man fick hålla på ett tag med dom där flikarna... skönt att det är klart i alla fall!


SUR..

2011-04-01


Ja... här var man ju glad. Vill inte göra ett sur-inlägg, men nu är det himla svårt att inte göra det.. hade skrivit ett långt inlägg, men självklart stänger internet av och går inte att få på på mitt rum, precis när jag tagit på mig One-Piecen och mysat till det rejält. Har försökt på igång ett bra tag nu, men det funkar fan inte. Så nu måste jag sitta i vårat jättemysiga (*host*) arbetsrum med en internet-sladd.

Tänkte jobba med en ny design faktiskt.. :) Lite roligare blev det nu! Har Veronica Maggio och en gammal sång som sällskap, så det ska väl bli bra ändå ;)

Ha en fin kväll! Ingen läser väl bloggar nu (förutom jag, hehe), men kände att det ville göra ett inlägg i alla fall. Puss! ♥


DETALJER

2011-04-01






Tycker detaljerna på min fina spetstopp är så fina. Det är liksom lite fransat i en vågig form.. det ger en så romantisk känsla! Det gör hela toppen mycket finare. Som man brukar säga - det är detaljerna som gör det.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus