RUBRIK?

2011-01-31


Hej på er!

Förlåt för dålig uppdatering idag. Försov mig imorse, hade jobbat med bokrecensionen till sent igårkväll, så jag var stentrött och bara slängde på mig kläderna, åt frukost och tog på ett lager mascara på fransarna, sedan var jag tvungen att gå. Hann inte fixa något tidsinställt då heller...

Jag tror faktiskt inte jag bloggar mer idag. Ska gå och lägga mig nu, är så trött eftersom det bara blev ca 7 timmars sömn inatt. Imorrn blir det bätte bloggning! :)

Puss och godnatt, hoppas ni får en fortsatt fin kväll! ♥




Bild från förra helgen, orkade inte ta en ny.. ;)

BERÄTTAR EFTER SOLSIDAN

2011-01-30


Hemma från matchen. Vi ska äta nu och sedan är det Solsidan (kan bara inte missa det! ;) ), så jag berättar mer efter. Så länge kan jag säga att... JAG BLEV MATCHHJÄLTE!! :D

NATURFOTON

2011-01-30



Igår tog ju jag och Hanna en promenad och det ganska många foton på vägen. Här är dom! Tog mycket mer såklart, men några vill jag ha privat..










Lite träd-och solbilder.. så underbart med sol! Här kommer några fina bilder på den glittrande snön:



(Den här bilden var jag tvungen att minska storlek på och därmed försämras kvalitéen, den var större än 8 MB)





Dom här två bilderna älskar jag så otroligt mycket. Den första är bara så enkel och fin, och när jag tog den andra försökte jag få till någon slags betydelse; ena sidan sol och ljus, den andra hälfen mörk och skuggig.. Funderar på att förstora den här och sätta upp som en tavla på rummet. Vad tycker ni om den?

Fler bilder kommer i ett annat inlägg, hinner inte ladda upp fler nu. Ska fortsätta plugga!


BAKA VID 12 PÅ NATTEN? JA, VARFÖR INTE..

2011-01-30


"Godmorgon" på er!

Elsa och Vendela har gått hem. Vi hade jättekul igår! Spelade spel och vid tolv sa Vendela plötsligt: "Kan inte vi baka?!" Så gjorde vi det! Kladdkaka, fast den blev inte så kladdig.. Lite irriterande att precis när vi satt in den i ugnen så hittade Vendela ett recept på internet där ALLA kommentarer var positiva! Typ "Godaste kladdkakan!", "rekommenderar till alla!", "kladdig och god!" osv. Menmen, den blev väl helt ok...

...däremot blev vi lite sura när vi ska äta frukost imorse och ser att nästan ALLT är uppätet! Pappa sa bara att han hade tagit en pyttebit.. Min brorsa är ju iofs misstänksam, han tar alltid mitt godis, men han lovade på tummen ljuger att han inte hade tagit något.. och tummen ljuger KAN man ju bara inte bryta mot, då är man ju hemsk! ;)

Okej, om det är bara jag och mina kompisar som kör med tummen ljuger så ursäktar jag :)

Vid 5 har jag match, så innan dess ska jag skriva klart min bokrecension som ska lämnas in imorrn.. Ha det bra så länge! Solen skiner ju, eller det gjorde den iaf förut, så gå ut och ta en promenad eller nåt vetjja, det piggar verligen upp!


                              

Bild på mig från i fredags när jag spenderade eftermiddagen med mina kompiar på en av alla sköna skinnbänkar som finns där!

KÖP-EN-HAMNARE!

2011-01-29




I torsdags innan mamma stack till fjällen för skidåkning med några kompisar, köpte vi lite avskedsfika på Gateau. Det blev ensupergod bakelse, samma till alla fyra: köpenhamnare med mandel. Supergod bakelse, en av mina favoriter där :)

Måste bara berätta en liten historia om denna bakelse. Det var för typ ett halvår sedan, när jag var sjuk och låg hemma i sängen. Pappa ringde och frågade om han skulle köpa med något från Gateau till mig. 

Sara: Hmm.... En köpenhamnare med mandel!
Pappa: Va, vad sa du?
Blev lite irriterad eftersom jag var supertrött, så jag betonde med lite sur röst:
Sara: KÖP-EN-HAMNARE!
Pappa:
..Aha, oki. Ses snart!


När pappa kommer hem skrattar han lite när han överlämnar bakelsen till mig. Han hade gått till Gateau och frågat om en hamnare! Hahaha, jag hade ju sagt "Köp-en-hamnare"! Han hade ju fattat det som att "gå och köp en hamnare! :D :P
Det här tyckte jag och pappa var askul, så även nästan alla mina kompisar som jag berättat det för och Hannas pappa. Humor på hög nivå, inte sant? ;)



Visst ser den god ut?

PROMENAD I SOLEN

2011-01-29



Godmorgon!

Jag och Hanna har vaknat till. Det är så himla fint väder så vi tänkte ta en promenad i solen, förmodligen fota lite (om inte min kamera dör eftersom den har typ inget batteri alls..).

Ska dock vara hemma ganska mycket idag, ska läsa ut en hel bok... vi ska lämna in en bokrecension på måndag och jag har inte ens börjat läsa min bok än.. har dock läst den förut, fast väldigt längesedan.

Ikväll blir det nog film och mys med vänner, berättar mer sedan!

Nej, nu ska vi gå! Tänkte bara visa att jag lever och önska er en bra dag! Puss & kram ♥

 

 


Är hemma hos Hanna, jag sover över här:-) ...

2011-01-28

dsc06260 (MMS)

Är hemma hos Hanna, jag sover över här:-) vi ska titta på hela solsidan säsong 1! Uuunderbaaart! Vi stack till centrum iaf efter skolan, tog en smoothie och tog över en av bänkarna där vi satt i säkert flera timmar;-) nu säger vi godnatt, vi hörs imorrn!:*


LERFIGURER BY US

2011-01-28



Innan jullovet gjorde vi lerfigurer på bilden i skolan. Ugnen som man brände dom i gick dock sönder, så vi kunde inte få dom innan lovet. Nu har den börjar funka igen, så vi fick dom igår!

Såhär blev min och Vendelas (hon ville inte ha sin, så jag fick den! Tycker den är hur söt som helst, jämfört med min, haha!).





Här har ni dom (min till vänster, Vendelas till höger)! Om ni undrar vad min ska föreställa, så ska det vara en Påsk Ön-gubbe (ni vet sådana som är med i "En natt på muséet" som tuggar tuggummi?), bara att jag "bättrade på" min lite. Först var det bara själva formen med ögon, den stora näsan och munnen, men den såg så tråkig ut. Så jag la på ögonvita och pupiller, ögonbryn så den ser rädd och ledsen ut, mustach, röda kinder och till sist ett skotthål i pannan, det är därför den ser så rädd ut gissar jag.

Och Vendelas lilla tomtenisse är ju bara för söt! Bara näsan sticker fram under mössan, inte ögonen.. så liten och söt så jag tänker ställa in den i min hylla :)




Haha, min gubbe blir rädd för den söta lilla nissen :P



SISTA SKOLDAGEN FÖR VECKAN!

2011-01-28


Godmorgon :)

Ja... dags för ännu en skoldag. Sista skoldagen för veckan! Skönt med fredag. Ikväll tänkte jag och Hanna hitta på något, typ ova över och mysa med massa godis och film. Och juste, idag kanske Hannah kommer tillbaka till skolan! Hon har skolkat hela veckan så.. haha skämta, hon har varit sjuk i två dagar, men igår sa hon att hon kanske kommer till skolan dag. Hoppas!!



DAGENS OUTFIT + GODNATT!

2011-01-27


Nu ska jag bara visa vad jag hade på mig idag och sedan gå och lägga mig + ta fram kläder till imorrn. Börjar 09.20, men jag har nog lite biverkningar av sprutan. Börjar känna mig lite varm och dåsig och förut hade jag ont i magen. Det stod på hemsidan att man kan få sådana biverkningar, så det är säkert sprutan och inget annat.


Nog om det. Jag idag:




Kavajliknande plagg - H&M
Svarta jeans - Ginatricot
Vanligt vitt linne
Gammalt halsband

Försökte fixa en snygg snedbena idag, men nu är det ju mer är 12 timmar sedan jag fixade den, så håret ser jättefult ut. Det stod i alla fall i en gammal FRIDA-tidning hur man skulle få till en snygg snedbena, så jag gick efter den guiden!

                           
                           

Gamla örhängen och mina favoritringar från Thomas Sabo (den på pekfingret) och den andra är från Guldfynd by Kenza.

Godnatt på er, vi hörs imorrn! ♥

SPRUTA - CHECK!

2011-01-27


Hemma igen! Att ta sprutan gick jättebra, det var inte så farligt som jag trodde. Det känns lite i vänsterarm när jag skriver nu, det känns liksom lite stelt, typ som att jag är handikappad i överarmen, men annars är det bra! Visst, det gjorde ont, det kan jag inte förneka. Och även om jag inte så rädd för sprutor som många andra är så blev jag lite smått skräckslagen när hon tog fram sprutan med den 1 meter (okej, överdriver) långa nålen, men sedan tänkte jag bara (och det här funkar verkligen!) "Visst, det kommer att göra ont, men om du inte tar den kan du få cancer istället och då kan du DÖ! Vad väljer du? Vill du ha cancer eller?! Vill du det?! Vill du det?!". Så tänkte jag under tiden som sprutan var i armen. Så jag rörde inte en min. Och snabbt och smidigt gick det också! In, ta sprutan, ut igen. Klappat och klart!



                                                     

Nu ska jag svara på lite kommentarer och sedan göra det sista plugget för veckan. Hej så länge! :)

MER TRÄDBILDER

2011-01-27










Tröttnar aldrig på att ta bilder på träd. Mina kompisar bli lite sura på mig när jag ba "Åååh vilket fint träd!! Måste fota!" typ var femte minut, haha..


SPRUTA

2011-01-27


Hej! Kom precis hem från skolan, vi gick till Gateau efter skolan så det var därför jag kom hem lite senare (vi slutade halv 2).

Lite stressig eftermiddag i skolan.. det var sista lektionen att göra klart sitt engelskaprojekt, sedan var man tvungen att lämna in det. Jag fick ont om tid och stressade skitmycket för att bli klar. När jag bara hade en uppgift kvar komjag på att jag hade den i skåpet... då tappar jag självklart bort mina nycklar. Tur att min engelskalärare är schysst och säger att jag kan lämna den till henne en annan dag. Tur att Hanna och Elsa går till skolexpeditionen där dom hade hittat mina nycklar.. Så snällt att dom gick dit! :)

Sitter på mitt rum och äter Toffifee, blir lite gladare då ;)
Men snart ska jag iväg igen. Jag ska ta vaccin mot livmoderhalscancer. Vill inte!! Eller, såklart jag vill ta den, men alla säger att man får jätteont! Hann har tagit 2 av 3 och hon säger att dom bara blir värre och värre...

Någon som tagit sprutan för livmoderhalscancer? Gör det så ont som alla säger?



Kolla bilden jag tog idag! Cool va? Skulle ta ett kort på solen, som äntligen syntes efter flera veckor med bara mörkt.. Och så kom Elsa med, fast man ser inte ansiktet för sole strålar så mycket.. Äh, tycker den är ascool är det jag försöker säga ;) 

GÅRDAGENS OUTFIT

2011-01-27


Skjorta H&M Byxor Bikbok Armband Bijou Brigitte Klocka, farfars gamla




Hann inte ladda upp bilderna på smyckena, dom visar jag ikväll!



MÅSTE GÅ NU...

2011-01-27


Godmorgon allihopa! Har lite brådis nu. Hoppas ni har sovit gott och är redo för en ny dag, det är jag! Minälskade kavaj är på, har faktiskt inte haft den i skolan än, så idag kan man säga att jag inviger den.

Ni får se hela dagens outfit ikväll. Gårdagens kommer upp här under dagen! Puss & kram!




VI HÖRS IMORRN!

2011-01-26


Ville bara säga godnatt och sov gott! Går och lägger mig nu. Har svarat på lite kommentarer, men jag hinner inte med alla nu, så jag tar resten imorrn :)
Imorrn är det skola som vanligt.. försöker blogga innan jag sticker iväg och kanske at jag hinner med ett tidsinställt också.. vi får se!

Pussar och kramar i massor //Sara ♥

HUND VS KATT

2011-01-26


Hej allihopa!

Förlåt för att jag inte bloggat idag, har helt enkelt inte orkat ta tag i det. Har varit väldigt trött idag och jag har legat efter i SO:n så jag har tagit igen det den här eftermiddagen. Skönt att vara klar iaf!

Efter skolan fick jag och Hanna följa med August hem för att träffa hans katt! Och herregud vad söt den var... vet inte hur många gånger jag sa "Åh guuuuuuud vad söt!! Herregud vad gullig! Sötunge!!" Men det var den verkligen; en 14 veckors gammal kattunge. Vet inte om jag får lägga ut bilder på den, ska kanske fråga August.
Den var så liten.. och lekfull, den sprang runt och petade med sina små tassar på allting, tittade på en med sina stora ögon och den lät oss kela med den (men bara ett litet tag, sedan skulle den springa iväg igen) :) Kanske den sötaste katt jag sett... alla katter är ju så söta när dom är små. 

Men ändå om jag gillar katter väldigt mycket, så är jag faktiskt mer för hundar. Vet inte varför, katterhar en tendens att ge mig the evil eye hela tiden... särskilt Hannahs katt, haha (däremot supersöt och fin!!) :P

Vad skulle ni helst vilja ha? Katt eller hund?  



Bilden har inte alls något med inlägget egentligen, tog bara den på vägen hem idag. Himlen var så fin.. eller rättare sagt, det var inte mulet! Wohoo ;) Och jag älskar ju att fota träd. Jobbigt för mig om jag skulle vara på fotorunda i en skog, haha. Skulle fota varenda litet träd.

MOCKAJACKAN ÄR ÄNTLIGEN MIN!!

2011-01-25





Efter skolan stack jag och mamma till ett centrum lite längre bort från oss för att hämta ut min mockajacka, i storlek S, som vi lagt undan. Den passade perfekt! Blev överlycklig, har suktat efter den här så himla länge så jag är jätteglad att den äntligen är min :)
Älskar modellen, färgen och detaljerna som dragkedjorna. Blir perfa i vår och nu har jag en jacka som jag kan variera min skinnjacka med.
Den är himla skön också! Ville inte ta av mig den när jag provade den ;)







Är så glad att storleken passade så bra... Vad tycker ni om min nya jacka?

Åhléns - 799 :- 


SUPERNERVÖS? DU SOM HAR SÅ BRA SJÄLVFÖRTROENDE?

2011-01-25


Hejsan!

Hemma från skolan och det där centrumet där vi hämtade min mockajacka (berättar + visar jackan sedan!).

Väldigt sköna skoldagar just nu, vi slutar ju halv 2 hela veckan eftersom utvecklingssamtalen pågår nu. På tal om utvecklingssamtal så hade jag mitt idag! Precis innan jag och mamma stack till centrumet. Det gick faktiskt bra, jag blir så nervös och får lite svårt att prata inför folk om något jag har förberett, även om det är för min lärare, men det gick bättre än vanligt!

Även den med bra självförtroende kan få tunghäfta när hon ska redovisa något, eller hur? Jag jobbar på det och blir sakta men säkert bättre. Blir alltid så nervös! I sexan var jag så nervös en gång när jag skulle redovisa en bokrecension att jag knappt kunde prata. Jag darrade jättemycket på rösten och i en kort stund fick jag inte fram ett ord. Dessutom var det en lång redovisning som tog nästan en halvtimme.. Väldigt jobbigt det där.
Någon som känner igen sig?




I ett nummer av FRIDA som kom ut för några månader sedan, skrev dom om hur du blir självsäkrare. Bland annat när du ska redovisa något i klassen. Jättebra och simpla tips!





HALSBAND

2011-01-25


Just nu är jag i skolan, men jag tänkte visa ett skitsnyggt halsband jag såg i en affär (kommer inte ihåg vilken) i lördags. Det perfekta halsbandet! Långt och smalt, men ändå prydligt.




Snyggt va?! Precis ett sådant här halsband behöver jag, tror det kostade 149 :-.

Vill shoppa! Är riktigt shoppingsugen.. men man kan inte få allt och idag kanske jag får hem min mockajacka.. :D

SÅHÄR SÅG JAG UT IDAG:

2011-01-24



                                         
                           
                           

Nu går jag och lägger mig. Sov gott! ♥

MOCKAJACKA

2011-01-24


Är hemma nu, har varit inne lite på datorn och så och ska fortsätta med pluggandet nu. Måste bara berätta en grej!

Har visat tidigare i bloggen att jag tänkt köpa en mockajacka, en dundersnygg från Åhléns. Mamma och jag hade tänkt åka och köpa den i helgen, men vi hann helt enkelt inte. Dessutom har jackan inte funnits i min storlek nära oss. Så nu har mamma ringt till en Åhléns-butik och sagt att dom skickar den till en annan Åhléns-butik närmare oss, så att mamma kan hämta ut den efter jobbet imorrn!

Jag blev/är så himla glad! :D Äntligen ska jag få min jacka (betalar den själv, har ju barnbidrag så..) som jag suktat efter så länge. Längtar tills jag får prova den! Visar det i bloggen då såklart ;)

                               

Denna blir det, fast i en mer konjaksbrun färg. Snygg va? Från vårsäsongen 2010.

                                                                                                     Åhléns, 799 :-

VI KOM, VI HADE EN LEKTION, VI SLUTADE

2011-01-24


Är hemma hos Hanna nu och är suuuuperglad!! :D Jag har nästan gjort klart mitt engelskaprojekt! Öööööverlycklig!! Har jobbat med det i flera timmar... Which brings me to my next point:

Jag tror inte ni förstår hur slappt schema vi har haft idag. Vi började iofs 08.05... men gissa när vi slutade? 09.00! Idag var det nämligen så att alla slutade halv 2, för att det är nu alla utvecklingssamtal pågår. Men vi som går på spanska i vår klass har håltimme efter lunch, till halv 2.
Efter vår första lektion skulle vi haft svenska, men vår lärare var sjuk så den lektionen var inställd. Efter svenskan skulle vi haft SO, men vi tiggde oss till att skippa den lektionen och jobba hemma istället.

Vi kom, vi hade en lektion, vi slutade. Haha.

Ska gå hem nu, Hanna har dans snart. Vi hörs hemma!




Just nu


TILL SKOLAN

2011-01-24


Godmorgon :)

Jahaja, då var det dags för ännu en till skolvecka. Trött som in i h-, men är det måndag morgon har man ju en ursäkt, eller hur?

Har fixat mig, klätt på mig osv. Är redo att springa iväg till skolan! Möter upp Hanna snart, så jag måste gå nu. Slutar vid halv 4 idag och när jag kommer hem blir det massa plugg. Det kanske låter som om jag pluggar hela tiden, men det gör jag inte. Fick bara så himla lite gjort igår, så idag måste jag skärpa mig.

Ha en skön dag så hörs vi i eftermiddag! ♥




IGÅR...

2011-01-23


Hej! Ska precis gå ner till TV: n och Solsidan (ni kollar väl?), men först tänkte jag bara säga godnatt och visa lite bilder från igår. Hoppas ni har haft en skön helg med massa skratt, det har jag i alla fall :)



Var tvungen att klippa bort dom andra, dom vill nog inte synas i min blogg...



Jag vid middagen




Det blev ganska många bilder egentligen under kvällen, men mina kompisar vill inte vara med i min blogg och typ alla bilder var på dom... men det här var i alla fall innan jag stack iväg.

Hade på mig en svart tröja med massa små silvriga stenar på från Bikbok, ett korallrött/rosa linne under från Ginatricot och glanstights från Gina. Mtt favorithalsband från Lindex, armband och ringar, örhängen.

Har missat första delen av solsidan, paaanic!! Sov gött hurrni, puss ♥

FÖDELSEDAGSMIDDAG - LYCKAT!!

2011-01-23


Hej allihopa!

Förlåt för uppdateringen har varit så dålig den här helgen. Anna har ju bott här, och vi har gjort en massa grejer hela tiden, så jag har ite hunnit så mycket.

Vi hade i alla fall jättekul igår på Hannas födelsedagsmiddag! Det blev mycket skratt, älskar när man skrattar mycket :) Bland gästerna var Hannas barndomskompis och hon är så himla rolig! Hon är alltid med på Hannas tjejmiddag, så jag har träffat henne några gånger. Hon skrattar jättemycket och är verkligen sig själv. Hon berättade så himla mycket roliga grejer om hennes klass, haha...

Vi gjorde egentligen inte så mycket, vi pratade mest, och skrattade då ;) Öppnade presenter... av mig fick hon en grej från The body shop; en Body Mist med vanlijdoft! Typ som en parfym, fast i en me oljig form. Bättre mot huden än vanlig parfym. Luktade så himla gott, tyckte Hanna med :) Hon fick också ett presentkort på äskade Naked Juice Bar, som i älskar att besöka. Hon blev jätteglad för allting.



Innan vi stack iväg igår. Fler bilder kommer snart, nu ska jag iväg på fötbollsträning :D

FÖDELSEDAGSPRESENTSSHOPPING

2011-01-22


Hej på er!

Bloggade inte såmycket igår, men Anna kom som sagt hit och så blev det mys :) örst lite god mat, sedan lite Let´s dance och lite data. Garvade som f*n till ett klipp på Youtube. Ska lära mig hur man laddar upp youtube-filmer på bloggen, måste visa er!

Ikväll blir det party! Nej, men Hanna har en liten tjejmiddag för att hon har fyllt 14. Både jag och Anna ska dit, men jag har faktiskt inte köpt present än... så det ska vi göra nu! Vågar inte skriva vad jag ska köpa, Hanna brukar läsa min blogg ibland, men ni får självklart se imorrn ;)



Sjuk pose jag fick till, men jag slängde iaf bara på mig mina leggings med skinndetaljer (så snygga! Enligt mig i alla fall...vad tycker ni?), ett blått linne ochen gamma kofta från Sisters.


GÅRDAGENS OUTFIT

2011-01-21




                                   

Körde på randigt-randigt igår. Snacka sailor-färger! Blått-och vittrandigt linne från Ginatricot, blå-och vitrandig sjal från H&M (min nya!), blå kofta från Ginatricot och jeansleggings från Gina dom med. Örhängen från Glitter, ringar + mitt berlockarmband från Thomas Sabo.

Vad tycker ni om denna outfit?


Utkast: Jan. 21, 2011

2011-01-21


Kom precis hem! Har varit med Hanna, Hannah, Elsa och August i centrum. Vi besökte Naked juice bar och jag lyckades tigga till mig lite godis av dom andra innan vi åkte hem. Egentligen skulle vi dit för att Hanna skulle köpa enpresent till sin kompis, fast sedan fick vi reda på att hennes mamma redan hade gjort det.

Ikväll blir det mys! Då kommer Anna hit :) Hennes föräldrar är bortresta, så hon ska bo hos oss i helgen. Kul! Det blir dock inge mer godis ikväll. Anna har godisförbudlöfte (i ETT ÅR!! Galen människa ;) )... men vi ersätter godis med Ben&Jerry´s (som är typ lika onyttigt, haha), så det gör inget :D

På tal om ingenting: jag går askonstigt! Jag lägger tyngden på insidan av mina fötter när jag går. Jag har inte tänkt så mycket på det innan. Det var innan jag skaffade Uggs... dom har blivit helt förstörda! Eftersom det är fejk är ju inte kvalitéen den bästa heller, men ändå! Jag går nästan direkt på marken med mina fötter!



Bild tagen för några veckor sedan. Visst ser det sjukt ut!?

OUTFIT

2011-01-21




Såhär såg jag ut i onsdags! :)

GOT TO GO!

2011-01-21


Godmorgon hörrni! Jag har lite bråttom, så jag sticker iväg till skolan nu. ville bara säga hej och önska er en bra dag.


TRÄDBILDER

2011-01-20



Nu funkar det äntligen att ladda upp bilder! :) Det jobbiga är att det var bara bilderna som jag tog på träden som inte gick att ladda upp. Det är så mycket detaljer och massa grejer i bilderna, så storleken blev typ större, och bilderna får ju max vara 8 MB stora när man laddar upp dom på blogg.se. Men pappa visade mig hur man kan ändra storleken, så jag laddar upp dom nu, fast nu har dom myyycket sämre kvalitée. Men det får duga.

Här är som sagt bilderna jag tog igår på vägn hem! Dom är grymma egentligen,  om man inte laddar upp dom här. Tror faktiskt att jag ska förstora bilden och sätta upp den som en tavla på mitt rum! Älskar den, färgerna är så otroligt fina...




Det jag tycker är så fint på dessa bilder är att det ena trädet längre bort lyses upp av solen, medan det närmast är helt svart. Lite coolt va? ;)







Nu ska jag byta om till träningen. Vi hörs förmodligen när jag kommer hem!


0 IQ?

2011-01-20

Vet inte om vuxna börjar tro att vi barn har blivit lite dummare på dom senaste åren...

Direkt taget ur min mattebok (år 7) :



Utkast: Jan. 20, 2011

2011-01-20


Hej på er! Kom hem från skolan för ett tag sedan och nu sitter jag här och är rent förbannad. Det funkar ju inte att ladda upp bilder på bloggen!! Fortfarande! Varför måste det alltid krångla med min dator?? Är så himla sur, har en massa bilder jag vill visa!

Jag ska åka och träna snart i alla fall. Hur nu det ska gå... Vi körde världens jobbigaste pass på idrotten idag: boxning. Tycker det är SJUKT kul, men samtidigt så otroligt jobbigt! Det konstiga är att jag känner av mer i benen än i armarna.. Straaange :S

Haha, det var så himla kul igår på vägen hem. Eller ja, inte så kul för mig då. Jag gör världens vurpa och ramlar på isen, det gjorde faktiskt riktigt ont.. både i ryggen och armbågen (ni vet det där stället i armbågen som det gör skiitont att slå sig på?).

August: Oj shit! Gick det bra?

Hanna: Tur att du inte höll i kameran! 

Haha, hon brydde sig tydligen mer om kameran än om mig :P Nej, skoja bara, vi skrattade bara åt hennes kommentar :)

Ska försöka fixa datorn nu... Wish me good luck!  

Fortfarande krångel

2011-01-19


Kan fortfarande inte ladda upp bilder. Går det för er?? Hade tänkt göra en massa inlägg, men dagens outfit och ett inlägg med foton på träd känns ju inte så kul utan bilder direkt...

Har i alla fall pluggat lite nu och ätit middag. Är skitsur för allt datakrångel... Ska starta om datorn (igen) så kanske det går då..

KRÅNGEL

2011-01-19
Håller på med ett inlägg, men det går ju f*n inte att ladda upp bilder... nåt fel med blogg.se. Försöker om en stund igen!

1

2011-01-19


Hej på er!

Kom hem från skolan för ett tag sedan och har precis ätit lite mellis. Ska fortsätta med pluggandet snart.

Måste bara säga att vi hade skönaste dagen! :D Gissa hur många lektioner vi hade? EN! Spanska, kl. 12.10. Sedan var NO: n inställd och sedan fick vi reda på att svenskan OCKSÅ var inställd! Men jag och Hanna väntade på Hannah och Vendela som går i dom andra NO-grupperna. Medan spelade vi och några till maffian. Har ni spelat det? Askul! Fast det är roligare ju fler man är.
Vendela och Hannah skulle stanna i skolan lite, så vi var med dom och lekte med Vendelas iPod touch. På tal om iPod Touch, var det många som fick det i julklapp? Känns som om typ alla fick det... eller? Har jag fel?
Någon som fick en iPod Touch i julklapp?

Jag, Hanna och August var ganska sega på hemvägen också, så det tog ett tag att komma hem. Men vi tog en massa bilder! Bl.a. några skitcoola på några träd... älskar att ta kort på träd. Är beroende.

                            

X-STINA

2011-01-19



Mamma var ju i Köpenhamn förra veckan. Då hade hon med sig en present till mig och brorsan. Jag blev jätteöveraskad! För jag fick...

... Christina Aguileras parfym! Herregud vad glad jag blev, och den luktade gudomligt! Har på mig den idag... Älskar den!




GODMORGON!

2011-01-19


Vaknade precis till ljus och fågelkvitter, känner mig pigg (eller nja... ganska i alla fall!) och glad. Som jag sa igår har vi ju halvdag idag, så vi börjar 12.10 och slutar halv 4. Underbar dag! Men en tjej i mitt fotbollslag som går i min parallellklass börjar typ 1! För dom har någon dum håltimme efter lunch (som vi har på måndagar)! Dessutom slutar dom typ 3! Elakt...

Har ingen träning ikväll, så det blir nog massa plugg. Och massa blogg ;) Nejmen vi får se hur mycket jag bloggar.

Ha en bra dag! Här är en liten sneak peak vad jag har på mig idag: :)

                            

                            

                                                                                        Precis när jag vaknade...

OUTFIT

2011-01-18


Kom hem från träningen för ett tag sedan. Den var faktiskt ganska tråkig, haha. Inte den roligaste direkt. Först skulle vi jogga runt planen i en kvart (egentligenskulle alla jogga tillsammans i området, men jag och några till visste inte o det, så vi fick jogga runt planen tills dom andra kom tilbaka). Sedan var det uppvärmning och sedan atch resten av träningen. Vi var bara 8 pers, blir ju roligare ju fler man är.


Har ju inte visat dagens outfit än, så det kommer här:



                                    
                                    
Hade på mig mitt nya linne från Monki (+ ett vitt linne under), gamla jeans, mitt nya guldiga armband från Bijou Brigitte, mammas gamla ringar och farfars gamla klocka. Hade också ett par guldiga ringar i öronen, men dom syns inte på bilderna.
Har shoppat ganska mycket under lovet, så dom första dagarna i skolan håller jag på att använa mina nyinköpta plagg! :) Kul att ha något nytt varje dag!

Även om vi har halvdag imorrn så ska jag gå och lägga mig snart. Vi hörs imorrn!

KLANTARSEL

2011-01-18


Kom hem för ett tag sedan och sitter nu och äter mellis - smoothie och ett glas juice, mums! Hade en bra dag idag, fast jag var också riktigt klantig.
Plötsligt visste jag inte vart mina nycklar var, så jag blev jätteorolig för det var både min skåpnyckel, hemmanyckel och cykelnyckel som var borta. Så jag lånade nycklar av en lärare för att gå och kolla i rummet där vi haft matte, gick tillbaka till matsalen och kollade om jag tappat den på vägen, går till skolexpeditionen och kollar om dom fått in något där, men hittade den inte. Då frågar Hanna: "Har du kollat i skon?" (brukar lägga mina nycklar där). Och självklart låg dom där! Jag hade kollat där innan, men tydligen inte tillräckligt noga. Man är ju klyftig...

Aja, ska sätta igång med pluggandet innan min träning. Den börjar 7 och slutar halv 9, så jag kommer blogga när jag kommer hem. För ikväll kan jag vara uppe läänge... Anledning: Vi börjar 12.10 imorrn!! :D Vi har ju halvdagar typ en gång i månaden så.. underbart! Skönt med lite sovmorgon..



              
              

                                                                          Idag påväg hem från skolan

SKIT

2011-01-18



Great. Jag hade skrivit ett inlägg, men internet stängdes av s allt rederades. Kul.

Vi hörs ikväll'! Sticker til skoaln nu ♥




Dagens outit kommer upp här vid 13.00 :)


SÅHÄR SÅG JAG UT IDAG:

2011-01-17






Min nya vita skjorta från H&M (som jag verkligen älskar! Amen visst är den snygg? Passar perfa också :) )
Vanligt vitt linne under från Ginatricot
Leggings med skinndetaljer
från NewYorker



Två armband i äkta silver, det ena med berlocker är mitt vanliga från Thomas Sabo och det andra har jag fått av mamma.



Och i öronen hängde mina favoritörhängen - noterna från Guldfynd by Kenza (ÄLSKAR hennes kollektion!! In och kolla! :D )!

Nu går jag och lägger mig! Dröm sött allihopa ♥


PHILIPS WAKE UP LIGHT

2011-01-17



Innan jag vissar dagens outfit ska jag göra det kanske tråkigaste inlägget på min blogg hitills... Låter ju inte så kul(haha logiskt!) men jag måste bara visa...

... min väckarklocka!



En PHILIPS Wake up light! Det här är en sån underbar väckarklocka. När den ringer så "ringer" den inte precis, utan först tänds själva lampan (allt det vita) långsamt någon minut (ett varmt ljus) och sedan börjar fågelkvitter. Det är som om man är i en skog en vårdag! Ljudet blir högre och högre... Både ljud och kvittret kan man ställa in hur högt det ska låta samt hur ljust det ska bli.

Förlåt för ett tråkigt inlägg, men jag blir så glad av den! :D Var egentligen jättetrött imorse, men när jag hörde fågelkvittret blev jag pigg och glad!

Mamma jobbar på Philips så hon fick den av sitt jobb. Bästa väckarklockan ever!! ;)




>-|-8(C:|D

2011-01-17


Hanna är här, vi sitter och pluggar. Vi har ju så mycket den här veckan! Spanska-och engelskaglosor, mattediagnos, NO-projekt m.m. m.m. m.m. Och plugg är ju bara sånt man måste göra, även om det är så himla tråkigt.

Och herregud vad det har varit varmt idag! Jämfört med dom andra dagarna i alla fall. Det är lite läskigt med vädret nu, ena dagen är det snö och kallt, andra dagen är det massa plusgrader och slask. Kolla bara på träden, från i fredags och i måndags:


                           

                            

Skillnad?

Ang. rubriken - spana in min och Hannas grymma smiley: en clown (enligt Hanna) / cirkusdirektör (enligt mig). Vem håller ni med?? ;)

NAGELLACK

2011-01-17



Älskar verkligen mitt nya nagellack. Lite pastell-rosa-aktigt, jättesött. Har på mig det idag. Har läst att pudriga pasteller ska vara mode i vår, så detta blir ju perfekt!






Pekfingret blev lite fail, men resten tycker jag blev bra! Lite genomskinligt men med en rosa touch typ.
Fint tycker jag! :)


TILL SKOLAN

2011-01-17


Godmorgon bloggen!

Herregud vad jag är pigg idag! Förstår verkligen inte, tror jag somnade vid ca halv 12 igår... kanske är en sådan där grej att jag har sovit för lite så att jag om någon timme kommer få en trött-attack..
Måste visa min väckarklocka sedan, den är ganska annorlunda, men så himla grym! Visar i eftermiddag ;)

Just, var det någon som såg Solsidan igår då? Premiäravsnittet var ju himla bra. Skrattade mycket, särskilt när Felix Herngren skulle fria och så var Ove och hans fru där han skulle fria. Haha, Ove är ju så himla irriterande! "Vi var här först!"

Måste gå nu. Ett tidsinställt inlägg kommer upp under dagen. Puss & kram! ♥


                        

                                                  Jag idag. Dagens outfit kommer upp i eftermiddag :)

SVIMMADE

2011-01-16


Hallå där! Publikrekord idag även fast jag bara gjort ett inlägg, lite kul! Har varit och tränatoch det gick faktisk bra trots vad som hände innan...

Juste, jag har ju inte berättat! Jag svimmade idag. För första gången i mitt liv. Det var bara i några sekunder, men det var rikigt läskigt. Ena stunden stod jag upp och pratade med mamma, sedan tappade jag bara medvetandet.
Ni vet när man suttit ner ett tag och hållit på med något, typ varit inne på datan? Efteråt kan man bli lite... ostabil eller vad man ska säga. Det flimrar, man blir lite smått yr i någon sekund. Så var det för mig, men flimrandet gick inte över. Plötsligt var det som om jag sov, fast jag tänkte fortfarande på någonting, fast det jag tänkte trodde jag att jag drömde. Sedan när jag fick tillbaka medvetandet ligger jag ner på golvet och ser mamma, men det trodde jag också var en dröm. Sakta men säkert inser jag att det här är på riktigt och vaknar till igen.

Asläskigt! Mamma såg på mitt ansiktsuttryck att min blick var långt borta och hon visste inte om jag skojade eller ej. Jag fattade ju inte vad som hände, jag märkte inte när jag föll ihop. Riktigt läskigt och jag har ju aldrig svimmat förut. Säkert ganska vanligt, men för mig var det väldigt jobbigt.

Har ni svimmat någon gång? Var det ungefär som jag beskrev?

I alla fall. Nu blir det Solsidan! :D Herregud vad kul det ska bli! Har ni förresten hört att det ska göras en amerikansk version av Solsidan? Lite sjukt, kommer ju inte alls vara samma grej... vad tror ni?

Ha en fin söndagskväll!
Imorrn är det skola... Bloggar förmodligen innan :) Puss på er ♥




Mamma och jag fikade lite förut, bl.a. på en semla från Gateau! Herregud vad dom är goda. Kanske dom godaste jag ätit. Hanna älskar dom eftersom det är så mycket mandelmassa på dom ;)




PLUGG

2011-01-16


Godmorgon allihopa! Hade ni en fin lördagskväll? Min var toppen, sjöng ju singstar med mamma för ovanlighetens skull och kolla på film tills klockan var halv 1. Nu har hon stuckit iväg på en skidtur, medan jag sitter här och äter frukost :)

Idag är en pluggdag. Ligger efter i matten och vi har diagnos på fredag, måste börja läsa min bok som jag ska recensera och lämna in, läsa min engelska bok - den om tjejen med anorexia - och skriva klart min NO-text om fackverksbroar. Intressant eller hur? IIInte... Men sådant måste göras och jag har faktiskt som nyårslöfte att ta tag i saker som jag måste göra.
Sedan ska jag förmodligen städa rummet rejält och kanske träna fotboll, vet inte om jag har träning så jag ska kolla.

Tråkig dag, men sådana måste ju också finnas ;) Hoppas ni får en bra dag i alla fall! ♥



                                      

                                                                        Jag i fredags :)

CUP OCH SINGSTAR

2011-01-15


Hej allihopa!

Vi kom hem från cupen mycket tidigare än jag trodde, så några tidsinställda inlägg hade inte kommit upp än.. Så jag tog mig friheten till att tappa upp ett varmt bad med massa tjejtidningar. Riktigt skönt, jag var så slut efter cupen. Vi (jag och mamma) hade blivit tillfrågade om vi ville komma på middag hos några kompisar, men jag kände att jag inte orkade, så vi har haft en myskväll istället!

Hur gick cupen då?
Tyvärr ganska dåligt... det var tre matcher i gruppspelet och vi förlorade två och spelade en lika. Men vi hamnade i en väldigt bra grupp och jag tycker ändå vi kämpade på bra :) Det var så kul i första matchen - vi låg under med 2-0. Sedan reducerade vi till 2-1, men det var få som trodde att det skulle bli fler mål. Men man ska aldrig ge upp, tänkte vi och med 2 sekunder kvar gör vi mål! 2 sekunder! Haha, gissa om dom blev sura :P

Vi hde kul i alla fall, lite sorgligt eftersom det här förmodligen var vår sista cup med F97... :( Vi ska ju slås ihop med ett annat lag i vår och kanske splittras. Tråkigt, laget är ju typ 90 % av själva fotbollen!

Jag och mamma har ätit en god middag, pratat lite och sjungit Sing Star! Asså gud vad det var längesedan, helt sjukt. Men mamma kom på det och var det bara att kliva upp på vinden och hämta PS2 + mickar och allt. Kul hade vi när vi sjöng våra favoriter på skivan "Legends" ;)





                                    Haha, blivande artist?

BILDER

2011-01-15


Här kommer lite random bilder bara från dom senaste dagarna som jag inte haft tid att ladda upp!



En fin bild jag tog i förrgår



Jag i förrgår hemma hos Hanna precis innan vi skulle sova



Haha, bästa bilden!! Denna ska upp på fejan och taggas! Här låg vi i sängen och tittade på Hey Baberiba med godis :)



Bild från igår...


GÅRDAGENS OUTFIT

2011-01-15



                                           

Jag ser allt lite konstigt ut på bilderna, haha, men jag orkade inte få till några bra igår när mamma kommit hem. Så dessa får bli bra.

Svart kavaj - H&M (den jag fick i julklapp!)
Grått linne - Ginatricot
Jeans - Ginatricot
Flätat skärp (varför skriver jag alltid för "skräp" när jag ska skriva skärp? :P ) - MQ
Halsband - Lindex
Stoora örhängen - Ginatricot
Väska - Fått av en kompis

SHOPPINGEN FRÅN IGÅR

2011-01-15



Shoppade ju lite igår och det tänkte jag visa medan jag är och spelar fotboll. Två grejer som jag velat ha ett tag har tagit plats i min garderob, till bra priser också! 




En vit skjorta från H&M, 149 :-. Jag har länge velat ha en vanlig vit snygg skjorta, så denna är ju perfekt! Den är lite smal i modellen, den går liksom in lite i midjan, så det sitter perfa :)



En blå-och vitrandig sjal! Också från H&M och denna var på REA, superrea typ, så den kostade bara 30 kr. En mönstrd sjal har också länge stått på min vill-ha-lista, så jag kunde inte låta bli en här billiga och snygga varianten!


CUP

2011-01-15


Godmorgon på er :) Sitter i sängen med datorn, gick upp lite tidigare än mamma så att jag kunde blogga. Idag är det cup! Inomhudfotbollscup rättare sagt och kanske vårt lags sista innan vi slås ihop med ett annat lag.
Så idag ska det gå bra!! Cupen håller på hela dagen, men det beror också på hur långt vi kommer i slutspelet.

Det kommer upp någfa tidsinställda inlägg under dagen. Ha det bäst! ♥



           

                                                                     Mina nya neonskor hänger med såklart! ;)

MYSKVÄLL X2

2011-01-14


Hej allihopa!! :D

Är jätteledsen för att bloggen fått lida dom här två dagarna. Igår sov jag ju över hos Hanna, så då kunde jag inte blogga på morgonn och fixa tidsinställt och så.. men nu ska jag inte skylla ifrån mig, jag hade ju inte förberett något tidsinställt så jag får väl skylla mig själv.

Jag är i alla fall hemma nu. Det gick bra med att sova över hos Hanna, det var jättemysigt och kul! :D Vi hade köpt lite godis (har egentligen godislöfte, får bara äta på fredag och lördag, men nu var det ju faktiskt myskväll så jag ska inte äta något på lördag istället ;) ) och tittade på Hey Baberiba. Min Hey Bab-skiva del 1 har varit borta ett tag, men jag har äntligen hittat den, så det blev mycket skratt till världens bästa program någonsin (enligt mig då)!
Och vi kunde faktiskt somna! I 9 timmar höll det! Grymt? Vi hade jättemycket tid på oss på morgonen, men när vi åt frukost och tog det lugnt skulle vi prova en varm choklad-grej: En klubba med en chokladkula som man stoppade i varm mjölk så blev det varm choklad efter en stund (smart grej va?!). Men det tog jättelång tid innan chokladen löste upp sig, så det slutade med att vi skulle gå om 10 minuter och jag hade fortfarande myskläder på mig.. Men vi hann!

Åkte ju till centurm sedan med Hanna och Elsa, men jag berättar mer om det sedan + visar vad jag shoppade! Nu har mamma kommit hem, så jag vill inte sitta vid datorn hela kvällen när hon är här. Nu blir det Let´s dance och mys! :)



Idag på bussen! Jag, Hanna och Elsa :)

Är i sollentuna centrum med Hanna och Elsa...

2011-01-14

dsc06231 (MMS)

Är i sollentuna centrum med Hanna och Elsa! Har shoppat lite grejer, visar när jag kommer hem:-) förlåt för att jag inte bloggat idag, men jag sov ju över hos Hanna så... Ikväll blir det myskväll med mamma! Hon har varit i köpenhamn sedan igår, så det ska bli jättekul:-D vi hörs snart, puss!


SOVER ÖVER HOS HANNA INATT

2011-01-13



Hanna är här nu, vi ska snart hem till henne, där jag ska sova inatt! Berättar mer när jag kommer dit :)


DAGENS OUTFIT

2011-01-13





Inviger mina nya byxor från Bikbok!



Har på mig en massa smycken som vanligt...



Farfars gamla klocka och ringar från Thomas SAbo och Guldfynd by Kenza...



...och Cocoo + armband från Bikbok och Cocoo.



sist men inte minst: jättemaffigt halsband från Cocoo!
Tänk vad man kan piffa upp ett par byxor och ett linne? Massa smycken - älskar det!! :D


TILL SKOLAN

2011-01-13


Godmorgon! Sovit gott? Har iaf sovit lite bättre än vanligt och nu är jag klar! Har klätt på mig, fixat mig och så. Så nu sticker jag till skolan..

                    

                                      Dagens outfit kommer upp under dagen medan jag är i skolan!

SNEAK PEAK

2011-01-12



Ska gå och lägga mig snart, ska upp kvart över 7 imorrn och jag MÅSTE verkligen börja vända på dygnet tillbaka, somnade ju typ 2 inatt...

Har precis tagit fram kläder till imorrn! Har sagt det förut, men jag älskar verkligen att ta fram outfiten dagen innan! Att förbereda med en grund, som ett par jeans och en snygg topp, och sedan piffa upp med massa smycken! Kolla, jämföra vilka som passar bäst... och när man får till något riktigt snyggt, då blir jag gladare den dagen, får bättre självförtroende. Blir en bättre dag!

Så nu har jag förberett en riktigt dundersnygg outfit (enligt mig själv då)! Ska visa allt imorrn, men medan får ni en liten sneak peak:



 

GODNATT! :D


KAMERAN ÄR FIXAD!!

2011-01-12


Hej allihopa! Förlåt för sent inlägg, men jag har haft plugg och så åt jag precis middag + att jag kom hem ganska sent... asså jag hatar att sluta typ halv 4! Då hinner man ju inte så mycket mer på kvällen... egentligen, särskilt inte om man har träning..

Hade i alla fall en lite bättre dag än igår! Har skrattat mycket idag och det är ju bara för underbart. En av dom härligaste känslorna i världen är när man är med sina kompisar och skrattar så att man nästan kissar på sig. Man glömmer liksom allt för stunden och är bara glad, inget annat.

Har fixat min kamera förresten!! :D Eller ja, pappa köpte ett nytt minneskort på vägen hem, blev jätteglad! Nu är det ett minneskort med kvalitée och bara 4 gig istället för 8, känner att det inte behövs så mycket. Dessutom är kameran supersnabb igen! Den har varit riktigt seg och jag har blivit galen på den (typ som när en dator är så seg att man bara vll slå sönder den), men nu är den som ny! Som tur hade jag fört över alla bilder till datorn innan det förra kortet dog... Nu har jag INGA bilder i kameran (dessa bilder här nere har jag tgit bort från kameran).

Alltså kan jag visa dagen outfit igen! Och såhär ser jag ut idag:




Hade på mig min nya stickade kofta från Bikbok (suupermysig!), svart linne och ribbade strumpbyxor under. (+ två par leggings under, så kallt nu! Haha, en tjej i min klass sa till mig: "Varför har du det, låren ser ju bara tjockare ut! Haha, tog det som ett skämt :) )

HAVE2HAVE.SE

2011-01-12


För några dagar sedan kom ju mina kilklackar som mjag fick i julklapp, som mamma beställde för några dagar sedan...



Och i den låg:











ÄLSKAR DOM! Sitter helt perfekt på foten, supersnygga gånger tusen - och jag kan faktiskt gå i dom ganska bra! Är ju riiiktigt dålig på att gå i klackar, men dessa funkar bra! Okej, lite finslipning behövs väl här och där, men i det stora hela är det super!

Have2have.se

PROBLEM PÅ PROBLEM

2011-01-12


Grymt sätt att börja dagen på... hade skrivit ett ganska långt inlägg och nu stängdes internet av och allt försvann. Mycket problem för mig!

Måste gå nu, men jag bjuder på något oväntat: en bild! :) Fick låna pappas kamera, och min egna är snart fixad. Det var bara minneskortet som hade gått sönder, den lite billigare varianten...




Såhär ser jag ut idag, viar dagen outfit när jag kommer hem!

PISSDAG

2011-01-11


Är inte på topp idag känner jag...  haha om jag är såhär första dagen i skolan, hur ska jag då karar av ett halv år till innan sommarlovet? Nej då, skojar bara. Klart jag ska klarar av det!

Skippade träningen, kände mig alldeles deppad och det kändes bara fel... ville bara åka hem och vila upp mig, så jag gjorde det. Skönt, hade nog inte orkat träna..

Ska gå och lägga mig nu i alla fall, är pisstrött och ska upp ca halv 7 (börjar 8). Vafan, nu ser jag att mitt tidsinställda inlägg inte kom upp idag??!! Fan vad arg jag blir... men jag har varit trött idag, skolan va inte topp, kamerna är typ paj, helt enkelt inte en bra dag. Men det tidsinställda inlägget kommer upp imorrn istället.

Hoppas ni har haft en bättre dag än mig i alla fall... puss & kram, ta hand om er ♥

En låt som verkligen tröstar mig. Har absolut inget med texten att göra eller nåt, men jag älskar melodin, instrumenten, rösterna... Den känns så känslosam och tröstande. Har spelat den på gitarr här nu och jag känner mig mycket bättre :)

Flightless bird, American mouth - Iron and Wine

 

HALVA BLOGGEN BORTA NÅGRA DAGAR?

2011-01-11


Hej allihopa! Jag är så sur nu så jag vet inte vad... min kamera har fuckat upp sig. Samma som imorse, hade ju laddat den under natten och när jag stoppar i batteriet i kameran igen blir skärmen svart med texten "kort FEL" och man kan inte göra någonting. Kul va? Har ingen aning om vad jag ska göra, och när jag nämnde det nu för mamma och pappa blev svaren "Saker går ju sönder (pappa)", "vi får lämna in den på lagning (mamma)". Inga svar liksom, "amen jag tror att man ska göra sådär istället!", så vi får troligtvis lämna in den.

Varför jag är sur är att nu kan jag ju inte ta några bilder till bloggen! Inte visa dagens outfit, inte visa övriga bilder. F-A-N-! Störda kamera, jag har ju inte gjort något speciellt med den!

Jag ska verkligen försöka fixa den så snabbt det går, för halva det roliga med en blogg är ju nästan bilder, tycker ni inte?

Förlåt för att det blev ett så jobbigt inlägg, men jag ville bara förklarar läget. Så det blir förmodligen inga bilder idag och imorrn... kanske på torsdag? Vi får se.

Berättar om dagen när jag kommer hem, nu ska jag på träning. Kram ♥

FÖRSTA SKOLDAGEN

2011-01-11


Greeaat! Det första som händer på skoldagen (i bloggvägen) är att min kamera inte funkar. Fattar ingenting, när jag sätter på den står det "KORT FEL" och det går inte att ta kort eller kolla på bilder. Jag har laddat batteriet till max, så det kan inte vara det.. lite läskigt, ska fråga pappa om hjälp ikväll.

Så det blir tyvärr inga bilder nu då! Tråkigt, men jag ska som sagt försöka fixa det så fort jag kan.

Nog om det. Godmorgon! Jag har faktiskt klarat att kliva upp - även om jag somnade ca 2 igår. Fattar inte, jag var ju jättetrött vid 10, men kunde ändå inte sova? Aja, det är väl så det blir när man vänder på dygnet. Om man går och lägger sig 12 -1 varje natt får man väl skylla sig själv. Därför var jag lite förundrad när jag imorse - kvart över 7 - var ganska pigg... fast nu börjar jag redan känna mig lite dåsig, haha. Vi får se hur (om) jag klarar att inte somna under dagen.

Hoppas ni får det bra i skolan! Det kommer som sagt upp ett tidsinställt inlägg här vid 12.00... Puss & kram! ♥

SKÖN KVÄLL

2011-01-10


Ska gå och lägga mig snart (hur, HUR, ska jag kunna sova såhär tidigt?), men först ska jag lägga fram kläder till imorrn och packa väskan. Känner att jag verkligen inte är van vid skoldagar, men jag kommer nog in i det hela ganska snabbt... förhoppningsvis.

Har fräschat upp mig med inpackning och hela köret, så nu kommer jag i alla fall inte känna mig som en softpotatis! När jag var klar i badrummet joinade jag mamma vid TV: n och "Top model". Jag har kommit på att det är ett av mina favoritprogram! Det är ju verkligen kul att kolla på :D

Nej, nu säger jag godnatt! Vi hörs imorrn, ska nog hinna med ett inlägg innan jag sticker iväg till skolan. Hoppas ni haft en bra dag och att ni får en minst lika bra dag imorrn :) ♥

Juste, lägger in ett tidsinställt inlägg imorrn. Ska visa en grej som kom med posten idag...


                   

                                                                  Kan ni gissa vad det kan vara? ;)


THE TOURIST

2011-01-10


Hemma igen! Har varit med Hanna och Elsa idag. Vi har spelat kort, bakat 3 st chokladbollar (ja, 3 - en stor var istället för massa små!) och kollat på Scrubs :) Skön dag, alla var ganska trötta, så vi orkade inte göra så mycket annat. Det blev tyvärr ingen bio, vi funderade på att se "The tourist", men vi kom på att ingen riktigt var sugen på bio.. ska bli skönt att ha lite tid att förbereda sig inför skolan imorrn!

Men vi funderade på att ta bion en annan gång.. Är ganska sugen på The tourist, Johnny Depp och Angelina Jolie spelar ju huvudrollerna, så den är nog ganska bra :)
Har någon sett den? Vad tycker ni? Något sevärt?

Aja, nog om det. Tänkte fräscha till mig lite till imorrn: tvätta håret med inpackning, fixa naglarna (!), body butter... ja, hela köret helt enkelt! Ska också välja lite kläder till imorrn..



                                           

NY FAST GAMMAL

2011-01-10



Ni vet när man hittar ett plagg som bara legat i garderoben men som man inte alls har vetat fanns?


         

Så var det för några dagar sedan, när jag hittade den här stickade koftan. Den hade bara leget i min garderob och glömts bort. Inte så konstigt kanske, fick den för flera år sedan, och även om den är på gränsen till för liten passar den! 
Pappa köpte den i USA för några år sedan till mig. Den är från Abercrombie, ett av mina favorit-märken (btw, är det någon som vet varför deras "logga" är en älg?). Jätteskön och snygg, en lite mer klädd myskofta!

Orkar inte ha några smycken idag, ska ändå bara vara med kompisar. Jeansleggings från Ginatricot och ett svart gammalt linne. Håret är uppsatt i en hög hästsvans :)


EN DAG KVAR...

2011-01-10


Godmorgon!

Har klätt på mig, borstat tänderna och så. Idag ska jag vara med Hanna och Elsa! Frågade Vendela igår, men hon hade både simning och skytte idag, så hon kunde inte :( Men man börjar ju skolan imorrn, så då får man träffa henne och Hannah + alla andra kompisar såklart!

Förmodligen har ni antingen gått i skolan idag eller så ska ni imorrn. Jag börjar ju som sagt imorrn och det ska faktist bara bli liite hemskt. Eller, det jobbiga är ju att man måste gå upp så tidigt! Jag har ju gått upp typ 12 varje dag under lovet (som varit i mer än 2 veckor), så jag kommer nog dels inte kunna sova vid 10 ikväll och dels inte kunna gå upp typ halv 8 imorrn. Men man får tvinga sig upp, det är jag faktiskt ganska bra på ;)

Sedan ska det ju bli kul att träffa alla kompisar igen! Det är jättemånga som jag inte träffat under lovet. Sedan finns det något kul med att gå tillbaka till gamla rutiner, tycker ni inte? Även om man vill ligga i sängen minst några timmar till på morgonen, så skulle man inte vilja ha lov hela året. 

Nej, nog pratat om det. Ska ringa Hanna och messa Elsa. Dagens outfit kommer upp medan jag njuter av lovets sista dag! ♥


                 
                 


SMYCKAT SMYCKESTRÄD

2011-01-09


Ska gå ner nu och joina resten av familjen vid TV: n. Är riktigt trött, så det är väl lika bra. Ska nog ta en smoothie också, så gott ju! Med banan, yoghurt, hallon... mums! :) Samtidigt som man får i sig massa nyttigt, det är ju godare med smoothie än att sitta och äta ren frukt, eller hur?

Tänkte bara visa mitt smyckesträd! Jag har hängt på massa olika smycken (förutom dom i äkta silver och guld, vet inte om det är så bra att blanda äkta material med fejk som på smyckesträdet... eller kan man det?), både halsband, armband och till och med örhängen + en ring! Grejerna som jag inte kunde hänga, som typ några örhängen, fick ligga vid "rötterna".

Vad tycks?



                        

Oj, det här är inte alls lika mycket som jag har nu! Kom på nu att dethär är enbild för några dagar sedan.. bilder kommer!

                          

GÅRKVÄLLEN + OUTFIT

2011-01-09



Vi hade riktigt kul igår! När man kom dit var det drinkar och snacks + massa prat. Det var en massa från Annas klass, så jag känner ju bara dom lite grann (alla var med på hennes fest förra året), men det var kul med lite nya personer! Sedan blev det tre-rätters, supergod mat! I början var det lite pinsamma tystnader, men det bara skrattade vi åt. Sedan bröt det ut och alla pratade och skrattade. Det var riktigt lyckat, vi hade verkligen kul!

Senare var det presentutdelning. Anna fick en massa fina grejer! Av en tjej fick hon ett Thomas Sabo-armband! Så himla fin present! Av mig fick hon ju den där parfymen, fast hon hade redan fått den av sin syster... Det var så kul, för innan festen så kom hon till mig och ville låna lite festligare kläder. Då sa hon: "Sara, du vet den där parfymen jag ville ha? Jag fick den av min syster! Visst luktar en gott?" Haha, jag ba: "...åh, vad kul..! Luktar jätte, gott..!"

Det sista vi gjorde var musik-tävling, alltså att Anna skulle spela en låt och så skulle man (det var två i varje lag, fast vårt lag var tre) gissa vilken låt och artist! Och mitt lag kom faktiskt tvåa... av tre lag. Haha! Men vi var inte dåliga.. det var bara så svårt ;)

Såhär såg jag ut igår också:





Kjol med rosett - H&M
Svart enkelt linne - Gintricot
Halsband med rosett - fått av en kompis
Kedjehalsband - Bikbok
Gamla örhängen
Ringar - Thomas Sabo, Guldfynd by Kenza och en har jag fått av mamma
Armband med berlocker - Thomas Sabo

Matchade den metallic-skimrande kjolen med en snygg ögonskugga i samma nyans. Manser det inte på bilderna, men snyggt blev det! Var ganska nöjd med gårdagens sminkning faktiskt :)


NÄSTA - TRÄNING

2011-01-09


Hej allihopa! Ledsen att jag inte uppdaterat idag, men jag har helt enkelt inte haft tid. Det blev sent igår, stannade kvar hos Anna när nästan alla hade gått. Mina föräldrar var på fest, och jag visste inte vart Adam var, men det visade sig att han skulle sova över hos en kompis. Så jag sov hos Anna, vi somnade ca halv 3 och vaknade 11.. så jag är ganska trött nu om man säger så :)

Efter att vi ätit brunch (och jag hade spillt ut massa body butter - som vi skulle slänga - över mina mjukisbyxor som jag lånat av Anna) så gick jag hem och fikade med päronen :) Hanna och jag hade bestämt att vi skulle göra nåt, så jag har varit hos henne ett tag. Haha, det ända vi gjorde var att titta på TV (bl.a. ett ovaligt roligt Simpsons-program, vi typ dog), vilket ledde till att jag blev ännu tröttare än förut. Och nu sitter jag här och ska på träning... det kommer gå så braaaaaa! Är riktigt taggad!! :D

Nej, men Hanna och hennes mamma hämtar snart upp mig, så vi hörs lite senare! Kommer upp ett tidsinställt inlägg under tiden. Kram!




                           

                             Just nu... Mitt rum ser ut som värsta bombnedslaget, måste städa när jag kommer hem!

HA EN GRYM LÖRDAGSKVÄLL!

2011-01-08
 

Vi får se om jag hinner ladda upp bilderna.. att jag alltid ska va ute i sista stund! Kommer säkert komma försent.. NEJ! Jag ska hinna!

Iaf, nu sticker jag iväg! Har slagit in presenten, klätt på mig, sminkat mig och piffat upp outfiten med massa accessoarer.

Ha en grym lördagskväll! Visar det jag har på mig imorrn i mer detalj. Kommer no inte kunna taa så mycket bilder under kvällen eftersom jag nu märkte att min kamera har typ inget batteri...

Puss & kram! //Sara ♥


nej nu hann ajg inte J*** ** ** * * * * *** !!!!!!!!!!!!!!! min kamera är så jävla störd, det går ju inte att ladda upp bilder!! Och så blir jag sen... kuk vad arg jag blir.




PROMENAD VS FIKA

2011-01-08


Hej allihopa! Sry för dålig uppdatering, kom i alla fall precis hem från en liten promenad med Hanna! Eller ja, promenad och promenad... Efter några 100 meter stannade vi och fikade, hahahah! Sedan gick vi hem igen. Bra promenad va?! Grym motion! :P
Tog en supergod bulle på caféet.. super var den verkligen! Den var typ täckt med ett tunt lager av socker bl.a... Mums! Hanna tog en mini-biskvi. Det såg så kul ut när hon fick en tallrik till, den där biskvin var inte större än en pingisboll..

Aja, vi hörs innan jag sticker iväg! Det börjar halv 7 som sagt, fast Anna bor jättenära mig så jag behöver inte stressa (skönt!).





Min grymma bulle





ALPIN

2011-01-08


Godmorgon! Eller god eftermiddag. Sitter i soffan och har precis kollat klart på Supercupen i störtlopp, skidåknng alltså. Brukar verkligen aldrig göra det, men det gick inget annat bra på TV så... tänkte sluta titta, men då såg jag att Sveriges Anja Persson var med och hon tog ledningen! Spännande? Tyvärr blev hon slagen på amerikanskan Lindsy Vonn, men en andraplats gjorde hon sig förtjänt av och är hennes första medalj i år! Kul :)

Vad ska man hitta på idag då? Ikväll är det Annas födelsedags-tjejmiddag, men den börjar halv 7... Ska gå upp och göra mig iordning och tvätta håret. Usch, fett och äckligt.. Ska svara på lite kommentarer först. Tack för alla kommentarer, ni gör mig verkligen glada!

Hoppas ni får en (fortsatt) bra dag! ♥


                         
                          

                                                                                           Nyvaken tjej...

På bilden visar jag upp armbandet som jag köpte igår! Har velat ha ett guldfärgat armband länge nu, så detta är perfa! 149 :- från Bijou Brigitte. Har inte varit inne där så mycket, men igår tog jag och Hanna en närmare titt och dom har en massa fina grejer! Hanna köpte också en liten jeansväska, jättefin!  



BYXOR

2011-01-07


Köpte ju som sagt ett par byxor idag som jag tipsade om igår (http://accessoara.blogg.se/2011/january/inkop-till-varen-2011-1.html#comment), dom svarta. Är riktigt nöjd, älskar dom! Jättesköna och snygga, tyvärr var dom inte på REA, men jag orkade inte vänta med att köpa dom. Kostade 299 kr, så det är ändå inte jättemycket.

När jag börjar använda dom kommer jag nog matcha med en vit topp, antingen en vit tröja med någon rolig detalj eller tryck, eller med ett vanligt vitt linne och massa halsand. Tror det blir snyggast så! :)

                       

                                                                               Snygga va? :D
                                               (Förlåt för dålig bild, men med blixt såg det bara sjukt ut)

                                      

Nu ska jag gå ner och fortsätta kolla på Let´s dance! Ni tittar väl? Eller tillhör ni den familjen som helt enkelt inte kollar på "TV4"-program (som typ Melodifestivalen, Talang, Idol etc)? Vi är definitivt motsatsen, fast Let´s dance är det bara jag och mamma som kollar på, haha.

P.S. Visar armbanden och nagellacken imorrn + parfymen som jag ska ge Anna. Puss & kram! ♥ Tack för alla fina kommentarer förresten, blir jätteglad! :)

OUTFIT

2011-01-07



                                      

Såhär har jag sett ut idag!


FÖDELSEDAGSPRESENT

2011-01-07


Shit, är klockan redan kvart över 6?! Shit vad den här dagen gått fort! Kanske för att jag vaknade 20 i ett, hehe.

Hanna och jag stack i alla fall till centrum så fort jag var klar. Hanna fick två ringar från Guldfynd by Kenza på sin namnsdag igår, men hon gillar inte ringar, haha, så hon lämnade tillbaka dom idag. Hon försökte också hitta en matchande tjocktröja med sina mjukisbyxor på Bikbok (ni vet dom som är ganska populära? Typ myskläder?), men det fanns inte i hennes storlek.

Jag hittade dock lite saker! Det jag skulle göra först var att hitta en present till Anna som fyllde år igår! Hon har tjejmiddag för att fira det imorrn, så... ska bli kul! Tror inte hon läser min blogg så jag kan berätta: det blev en parfym från KICKS - Mexx Fly High. Hon hade tydligen önskat sig den, men inte fått den av familjen. Perfa!

Köpte också byxorna som jag tipsade om igår, dom svarta med knappar fån Bikbok! Älskar dom, jättesköna och snygga. Visar efter detta inlägg :) Köpte också två nagellack där, och när jag köpte över 300 fick man ett armband på köpet! Visar det också sedan, samt ett snyggt guldigt armband jag fick med mig också från en annan affär.

                                                                  

Dom här ringarna fick Hanna. Jag skulle inte tacka nej!! :D Fast Hanna gillar ju inte ringar, hon har en liten skräck att ringen ska fastna på fingret bl.a... och det är ju faktiskt lite läskigt faktiskt. Men jag orkar inte bry mig, har ändå en liten tendens att köpa en storlek större än nödvändigt, eftersom jag är rädd att det ska bli för litet för snabbt, hehe.

CENTRUM

2011-01-07


Sticker till Centrum nu med Hanna, båda måste fixa lite grejer, Vaknade 12.40! Usch, hela dagen har ju gått... nej då, men jag måste dra nu. Puss! ♥



INKÖP TILL VÅREN 2011

2011-01-06



Jag har börjat tänka på inköp till våren 2011. Fick hem en Frida-tidning och där visar dom lite mer av vårens trender (och köp till budget-pris!) och i förra numret fanns det ett test "vilken modetrend är du?" Jag blev "vitt och luftigt" som syns mycket hos Fendi just nu. Då tänkte jag att jag borde investera lite sådana plagg.

Jag har också tänkt länge att jag velat ha ett par byxor. Det är klart jag har byxor, men bara jeans och leggings (och några mjukisbyxor, hehe). Då såg jag dessa superdupersnygga från Bikbok! Dom skulle ju passa perfekt in som "vitt och luftigt".
(Det är den första bilden som är suddig som är dom byxorna jag vill ha. Dom andra är samma modell fast i en mer rosa-aktig färg, ville bara visa en lite bättre bild på själva modellen. Vill alltså ha byxorna på bild nummer 1, inte 2!)
 

                                                           
Dom här byxorna vill jag också ha ha ha! Fast jag vill ha dom i vitt och inte i blått (funkade inte att kopiera från hemsidan, så jag fick ta det bästa jag hittade från Google). Det är tydligen mode i vår med skärp, så det blir perfekt!

                                                       

Kom också på att jag inte har ett par harembyxor! Så dessa svarta blir perfekta. Älska! Alla byxor kostar 299 :- från Bikbok.


                                    

Mockajackan - har pratat om den tidigare, men det är definitivt ett plagg jag ska köpa till våren. Och jag får nog skynda mig - den bruna finns i S i stan bara, inte i centrumet där jag bor. Så jag får skynda mig lite, vill verkligen ha den där jackan! MÅSTE HA rättare sagt :)


TEATER

2011-01-06


Jag var ju som sagt på teater igår, ang. Annas födelsedag. Vi såg "den lilla sjöjungfrun". Den var ju ganska bra tycker jag! Det är faktiskt ganska intressant med teater. Det var dock inte den riktiga historien (och inte Disney-versionen heller), i orginalet av H.C. Andersen förvandlas ju sjöjungfrun till skum på slutet och får inte sin prins. Nu slutade det istället med att hon blev en luftande, hon bara lämnade prinsen (som total-dissad henne!) och blev luftande. 

Måste bara säga att jag aldrig har sett hela "den lilla sjöjungfrun", Disney´s version. Anledning: jag har inte vågat! När jag var typ 5 så blev jag jätterädd för sjöhäxan Ursula så jag sprang iväg och såg inte klart filmen. Sedan dess har jag aldrig sett hela! Det är ju inte så att jag fortfarande är rädd (haha), utan jag har aldrig tänkt på den.
Det var ganksa många Disney-filmer jag var rädd för som barn (och som fortfarande faktiskt skrämmer mig): Törnrosa och Snövit är några exempel. Jag har alltid varit rädd för alla slags häxor... och visst är dom lite skräckinjagande? ;)

Underhållande teater i alla fall! På vägen hem tog vi en liten fika, innan vi åkte hem.









Fick för mig att posa vid en cykel... helt normalt va?

GÅRDAGENS OUTFIT

2011-01-06









Såhär såg jag ut igår när jag var på teater!

Invigde mina nya leggings med skinndetaljer från NewYorker

Matchade med en vit topp från Ginatricot (+ ett vitt linne under)

Piffade upp allt med det stora halsbandet från Cocoo, armband med berlocker från Thomas Sabo, ringar från Thomas Sabo och Guldfynd by Kenza och en som jag fått av mamma (jag hade bara på mig ringen i mitten, den med tre-i-en), örhängen i form av noter från Guldfynd by Kenza (nya!) samt farfars gamla klocka. Älskar den!

Hade sovit med flätor, så jag satte upp allt i en hög tofs!


PROMENAD I SNÖN

2011-01-06


Hej igen! Det dröjde lite med inläggen, men Hanna ringde och ville ta en liten promenad innan hon skulle åka (skulle typ fira sin kusin eller nåt) vid halv 3. Visst ville jag det! Så jag tog på mig lite sköna och varma kläder (dvs mjukisbyxor, tjock jacka, halsband, mössa vantar och UGGS såklart!) och började gå. Visste innan att det snöade sjukt mycket och man såg ju knappt någonting, men jag kom fram i alla fall!

Det blev en ganska kort promenad, men vi hann ändå ta hoppbilder, putta ner varandra (eller bara ramla av sig själv) i snön, ta bilder och skratta. Vi tog kort när Hanna hade puttat ner mig i snön, men det var med Hannas kamera, så hon ska skicka dom snart :)

Och jag har faktiskt varit duktig idag: jag har skottat hela studsmattan! Och håll i er nu - HELT frivilligt! Ja, vi är en sådan familj som verkligen inte orkar ta ner studsmattan varje vinter och så har det varit ett tag, så den har väl stått där 4 år i sträck eller nåt...
Och det är ju så galet mycket snö på vår tomt!




Det här skrev jag...



... och det där skrev Hanna, la till ful före... men jag hämnades och skrev bajs-Hanna bredvid ;)



Hoppbild! Glad?



Och kolla den djupa snön! Vart tog min fot vägen liksom?

06-01-11

2011-01-06


Godmorgon allihopa! Sovit gott? Ajälv somnade jag ca 3 så lite trött är man ju. Jag önskar att man typ hade ett batteri kopplat till sig själv, så behövde man bara ladda det för att bli pigg. Fast ett sånt skulle nog vara ganska dyrt...

Haha, i alla fall. Jag har ingenting planerat idag, ska kanske vara med Hanna. Ligger fortfarande i sängen, så snart ska jag gå upp och äta frukost och göra mig iordning :)

Bjuder på en låt som spelas på min Spotify nu. Hörs snart! Ska visa lite plagg som jag är sugen på sedan!

The only exception - Paramore



FÖRLÅT!!

2011-01-05


Hej allihopa! FÖRLÅT för sämsta uppdateringen idag. Som jag sa fick jag brådis imorse och hann knappt ladda upp någon bild, så jag hann inte fixa tidsinställt heller. Skulle ha mobilbloggat idag, men mobil var helt cp, stängde av sig hela tiden, så jag fick inte iväg nåt. Och på teatrar måste man ju ha mobilen avstängd...
Direkt när jag kom hem från teatern, precs när jag klivit innanför dörrn, kom farmor på middag! Jättekul såklart, så då ville jag inte riktigt blogga. Och direkt när hon hade gått skulle jag på träning.

Mycket idag! Men det har bara varit roligt! Men jag är så sur på mig själv att jag inte bloggat!!
Kanske ska ta och berätta att jag är en riktig tidsopptimist. Jag tror att jag har hur mycket tid som helst på mig, fast jag inte har det och därför blir jag ofta stressad, får jättebråttom och så. Därför hinner jag ibland inte med att blogga och fixa tidsinställda inlägg. Men jag har ett nyårslöfte att inte tänka så, att jag ska vara klar 5 minuter innan jag behöver. Det sättet funkar faktiskt, men jag orkar aldrig utföra det!

Nu blev det ett tråkigt inlägg, men jag ville bara säga att jag lever och förklara mig. Jag vet, mina ursäkter till den dåliga uppdateringen låter urusla, men så är det i alla fall, talar helt sanning... bara så ni vet!

Nej, vet ni vad? Imorrn ska jag blogga! Som fan! För att gottgöra er, hehe ;) Nejmen faktiskt, nu måste jag verkligen sova, ögonlocken blir tyngre och tyngre. Så imorrn! Har ändå inget planerat så det blir bra.

Hoppas ni har haft en grym dag! Berättar mer om min imorrn som sagt. Då blir det också denna dags outfit, morgondagens outfit, bilder och en massa annat kul!
Nu ska jag soooova och njuta av min sovmorgon imorrn. Puss och sov gott! ♥

TEATER

2011-01-05


Godmorgon på er! Har lite brådis, ska iväg och möta upp Anna. Vi ska ta bussen och sedan tåg in till stan där vi ska gå på teater. Kul ska det bli! Hon fyller ju år idag :)

Hinner inte skriva så mycket mer. Vi hörs efter det, vi kanske är hemma 4-halv 5 nån gång. Puss & kram!





Såhär ser jag ut idag, visar hela outfiten sedan ♥

DAGENS

2011-01-04







Imorse tog jag på mig mitt nya linne från Monki (+ ett vitt linne under) och svarta jeans från Ginatricot med linnet slarvigt istoppat. Matchade med en vit väska köpt i Tyskland och massa smycken. Ringar från Thomas Sabo, Guldfynd by Kenza (vänstra handen) och några som jag fått av mamma (högra armen). Armband i silver som jag också fått av mamma och farfars gamla klocka.

Nu ska jag ta och sova lite, vill vara pigg imorrn när det vankas teater med bästisen. Puss & kram! ♥


SMYCKESTRÄD, ÖRHÄNGEN OCH LEGGINGS

2011-01-04



... var det jag shoppade idag!




Fint va? Önskade mig ett sådant här i julklapp, men jag fick ju så himla mycket pengar istället, så.. 229 :- från Åhléns! Ska börja använda det direkt ;)



Älskar dom! Har velat ha leggings med skinndetaljer jättelänge och äntligen hittade jag ett par på NewYorker som var på rea (halva priset!), 99 spänn bara :D



Supersöta örhängen från Guldfynd by Kenza! Har velat ha dom här sedan första gången jag såg dom. Sjukt söta verkligen! 179 kr kostade dom egentligen, men det var 25 % REA, så lite billigare.

Det var det! Ska faktiskt gå och lägga mig nu, är ganska trött och jag vill vara pigg imorrn. Då ska jag nämligen på teater med Anna, hennes mamma och syster! Ska bli jättekul, Anna fyller också år imorrn :) Grattis älskling!


LITE SHOPPING MED HANNA

2011-01-04


Hemma från shoppingen! Måste börja med att säga förlåt för att jag inte fick iväg några tidsinställda inlägg, hade helt enkelt alldeles för bråttom för att fixa, hann inte.

Först fick jag och Hanna skjuts av hennes pappa till centrum där jag bytte farmors örhängen. Hon hade inte ens hål i öronen, hon kör alltid sådana här som man bara knipsar på... vet inte vad det kallas, men ni fattar vad jag menar! Så jag köpte ett par sådana till henne istället :)
Efter varsin smoothie på naked juicebar (GOTT!!) åkte vi till ett annat shoppingcentrum. Det blev inte så mycket, ville jättemycket köpa den där mockajackan jag har pratat om. Eller... har jag? Den från Åhléns? Såhär ser den ut:



Den fanns bara i M, men hon i kassan sa att det finns några S inne i stan.. måste nästan åka dit, jag MÅSTE ha den där jackan... låter vädigt bortskämd, men den skulle bli så perfekt i vår! Då kan jag också variera den med min skinnjacka (och jeansjacka på sommaren).

Aja, köpte i alla fall ett par nygg leggings med skinndetaljer som jag velat ha jättelänge och två andra grejer. Visar efter detta inlägg ;)


          

På Naked juice bar. Min smoothie "shake it!" var förresten grym! Typ jordgubb, hallon, banan och massa annat gott.
Pigg man såg ut då..

          

                                  


GOT TO GO!

2011-01-04


Hej på er! Det blir ett snabbt inlägg, Hanna och jag ska åka och shoppa lite idag (REA!) och henns pappa kan skjutsa oss, så dom kommer förbi mig snart.

Hoppas ni får det bra idag, solen skiner här, hoppas den gör det hos er med. Pok ♥




Allt är så trögt så jag hinner inte ladda upp bilder nu. Har i alla fall på mig mitt nya linne från Monki, det vita. Ni får se hela outfiten i eftermiddag!

KILKLACKARNA ÄR HÄR!!

2011-01-04



Äntligen kom dom!! :D Kilklackarna från Have2have.se som jag fick i julklapp, dom som mamma beställde för några dagar sedan.

Och... jag älskar dom! Dom sitter perfekt, är superdupersnygga gånger tusen - och jag kan faktiskt gå i dom! Okej, lite finslipning behövs väl, men dom är bekväma och sköna, så jag kommer kunna gå med dom en hel dag! Klackne är ju 9 cm, så jag kommer nog sticka upp över mina kompisar... lite läskigt och ovant men äsch, det är ju snyggt att va lång! Okej, det är minst lika fint att vara kort, missförstå mig inte. Men det viktigaste är att jag gillar dom (och att jag inte får gå och huka mig för att se kortare ut, då ser man ju bara sjuk ut istället, hehe).


                       

                      















Lite överdrivet mycket bilder, men jag blev så himla excited när jag fick dom, så jag var tvungen att fota dom ur alla olika sorters vinklar. Men visst är dom fina? Blir så himla perfekt i vår... :)


HAVE2HAVE.SE

2011-01-04


Ni vet skorna som jag skrev om som jag fick på julafton? Dom där svarta med skosnören och kilklack? Alltså dessa:

                             Klicka för att stänga fönstret
Vi (eller ja, mamma) beställde ju dom igår! Och det verkar som om dom är påväg: mamma fick ett sms om skorna, kommer inte riktigt ihåg hur det var, men hon sa att det verkar som om skorna redan kommit! JAAA! :D Ska verkligen kolla posten imorrn, tror också att den senaste FRIDA-tidningen har kommit... Ser ut att bli en bra dag imorrn ;)

Herregud vad jag älskar dom här skorna. Helt perfekta till våren och ÄNTLIGEN ska jag lära mig gå i klackar, en gång för alla!

FÖRSTA DAGEN I BACKEN PÅ ÅRET!

2011-01-03


Hej igen! :) Kom hem ca 7 från skidbacken och när jag kom hem slängde jag i mig lite till middag och gick sedan upp till badrummet och tog ett varmt bad. Var HELT slut efter dagen i skidbacken! Var väl inte van vid en hel dag med skidor, vilket är ganksa jobbigt om man tänker efter.
Så efter någon timme i badet med massa Frida-tidningar blev det att tvätta håret med inpackning, body butter och hela köret. Så nu känner jag mig fräsch!

Dagen i sidbacken var skitrolig! Och faktiskt kände jag mig inte ovan, som jag annars ALLTID brukar göra första gången jag står på skidor på året. Men jag kände mig van så det gick bra. Kände att jag fick in några snygga svängar! ;) Inga brutna ben, bara några kalla tår :) 
Där vi var var backarna bra pistade också och bra backar! Jag, Hanna och Elsa har varit där en gång tidigare med skolan förra året (friluftsdag), men det var kul att komma dit igen.
Skidåkning är ju verkligen kul... åker alltid minst två gånger om året. En mamma-och-dotterresa som är en tradition och en övrig med familjen. Kommer ihåg första gången jag stod på ett par skidor, tror jag var 3 eller nåt, och min första kommentar var: "Det är halt!" Haha,  nehe?! Menaru??

Nehe, nu går det tydligen inte att ladda upp bilder. Hade ändå bara en bild eftersom min kamera dog efter första fotot, men ändå... lite sur blir man ju. Kanske får se den sedan!




HÄLFTEN TURKOS, HÄLFTEN SILVER

2011-01-03




Gjorde en lite annorludna grej med mina smycken igår: på ena sidan var det bara turkosa mfärger, på den andra rent silver. Ja, allt på den silvriga sidan är faktiskt äkta, rent silver. Invigde mitt nya turkosa armband också! Älskar det, man kan bara trä på sig det och slipper krångla med annat. Bara att dra på sig det - klart!

Utkast: Jan. 3, 2011

2011-01-03


Godmorgon! Nu sover säkert alla, men jag har i alla fall vaknat. Satte klockan lite tidigare så jag kunde gå in på datan. Kunde som vanligt inte sova igår, somnade ca 2. Så jag har väl sovit i 4 timmar, men ändå är jag pigg. "Bra", kanske ni tycker, men snart kommer jag typ bryta ihop av somnbrist, hehe. Okej, att bryta ihop var kanske att ta i, men ni förstår nog vad jag menar :)

Nu ska jag gå upp och klä på mig, men idag blir det inte kläder och en massa smycken. Kläderna har bytts ut till underställ och flis, och skidhjälm med skidglasögon står för accessoarerna.
Om några timmar står jag i backen för första gången på året och kommer förmodligen ta mig ner långsammare än en 5-åring (så är det alltid första gången). Men det spelar ingen roll, dagen kommer bli himla kul i alla fall!

Vet inte riktigt när jag kommer hem, men ett tidsinställt inlägg har jag förberett. Hoppas ni får en fiiin dag med mycket skratt! :D ♥




Senaste gången jag var på skidresa, här i vemdalen. Inte för att skryta eller nåt, men visst är det en väldigt fin bild? Är faktiskt ganska stolt ;)

IDAG

2011-01-02




Mitt nya linne med dragkedja - Monki
Svart jeansjacka - Urban Outfitters (köpt i USA)
Jeans - Ginatricot
Örhängen - Köpta på Kreta (syns inte så bra på bilderna)
Armband - Thomas Sabo och Cocoo
Ringar - Thomas Sabo, Cocoo, Guldfynd by Kenza och en har jag fått av mamma.

Älskade dagens outfit! Enkelt men snyggt. Älskar verkligen linnet, det piffar verkligen upp!

Jag har skrivit om det i min förra blogg, men kan skriva det igen: mina outfits kan faktiskt påverka mitt humör lite, faktiskt. Om jag har en superdupersnygg outfit som jag känner mig bekväm i och som jag bara älskar, så höjs både självförtoendet och humöret. Det blir en bättre dag helt enkelt än om jag tar på mig mjukisbyxor och en tjocktröja. Därför försöker jag få till en så snygg och bekväm outfit som möjligt när det behövs.

Låter väldigt töntigt, men så är det i alla fall.

SHOPPING I STAN

2011-01-02


Har precis ätit middag, sushi :) Vi kom hem för ganska längesedan, men mamma skulle beställa ett par skor (berättar mer om det sedan) och så blev det massa krångel med koder och så. Men nu är min dator ledig!

Hade det trevligt med mamma och pappa (ja, han följde också med) i stan! Vi fixade farfars gamla klocka, så nu passar den min handled! Ska börja använda den så snart jag kan. Hann också köpa inomhusfotbollsskor. Ett par i läder, riktigt sköna som jag också kan använda på skolgympan. Ska ju spela inomhuscup nästa helg så det är perfa!

Och jag sålde Body Buttern till mamma, hehe ;)

Nu ska jag spela lite Kinect och sedan prova... skidor! Imorrn ska nämligen jag med Hanna, hennes pappa och Elsa och åka skidor! Vi ska vara där när liftarna öppnar, så vi sticker härifrån... halv 7. Jag vet, äckligt tidigt, men sånt får man väl tåla. Hanna sa till mig att ta med en kudde i bilen :)

Kul ska det bli i alla fall!





Kolla vilka ursöta skor jag hittade idag: ett par mini-converse! Som ni ser på bilden är dom mindre än min hand :)

FYRVERKERIER

2011-01-02














Hade lite our med vädret på nyår, som jag tror många andra hade: det var så himla molnigt så man såg ju knappt nåt! Man hörde ju bara pangandet, haha. Och herrejävlar vad det snöade!


IN TILL STAN

2011-01-02


Godmorgon! Sitter och lyssnar på Panic at the disco. Har inte lyssnar på dom ett tag, så nu har jag börjat med det igen.



Ny dag! Andra dagen på året. Idag ska jag in till stan med mamma! Jag måste fixa lite grejer, typ byta min Body butter som jag fick av Anna (fick ju en likadan på julafton), byta farmors julklapp (örhängen, hon hade inte ens hål i öronen, haha) och fixa klockan, farfars gamla klocka så att den passar min handled, nu är den alldeles för stor.
Dessutom fick jag ju i julklapp att ja skulle få inomhusfotbollsskor, så det ska vi nog också kolla på idag. Senare idag ska vi också beställa skorna jag också fick i julklapp! Längtar :)

Så det är ganska mycket som ska fixas idag! Har fixat ett tidsinställt inlägg också som kommer upp här vid 4.

Ha en bra dag! //Sara ♥


                       

               Dagens outfit visar jag när jag kommer hem ;) Och jag har håret uppsatt i en tofs, ser ut som jag är korthårig, haha.


PATRIK 1,5

2011-01-01


Första dagen av 2011 är snart slut. Ja, idag har man ju nte gjort så mycket. EFter brunchen hos Anna satt vi i sängarna (på madrasserna) och titta på Annas "Ingen bor i skogen"-DVD. Hade inte sett det förut, men herregud vad kul det var! Hahaha, Katla och Agneta är ju bäst, älska! :D

Menmen, dagen efter nyårsafton är väl lite till för att bara slappa och ta igen sig från gårdagen, inte sant?

Ska avsluta dagen med film och mys. "Patrik 1,5" är ju på TV!

Vi hörs imorrn, sov gott ♥


                           
                           

                                                                                       Just nu

NYÅRSOUTFIT

2011-01-01





Kavaj-liknande plagg - H&M (min nya!)
Vanligt svart linne - Ginatricot
"Glans"tights - Ginatricot
Halsband - Cocoo (mitt nya!)
Ringar från Thomas Sabo, Guldfynd by Kenza (ny!), Cocoo (ny! haha) och en har jag fått av mamma.

01-01-11

2011-01-01


Hemma från Anna! Shit, stannade ju där nästan hela dagen. Vi vaknade 12 imorse och åt brunch. Vi var pisströtta, men vi somnade ca 5 - halv 6, så det var väl logiskt..

Jag hade i alla fall en grym nyårsafton! Det var jag, Anna, Ebba och en tjej i deras klass. Under kvällen lekte vi mycket med varandras kameror (Ebba har en system, askul!), åt trerätters - rostat bröd med getost och honung, kycklig inlindat i parmaskinka, potatis och sås och en sjukt god tårta som Ebba gjort, typ fryst grädde med frukt, MUMS! -, spelade spel (cluedo, gissa vem som vann? ;)).

Men det jag tyckte var roligast på kvällen var på 12-slaget (förutom att Ebba fick åka hem en timme innan för att hon kände sig sjuk... hoppas hon mår bättre nu!). Två andra tjej-kompisar joinade oss och tillsammans stod vi på balkongen och tittade på alla fyrverkerier samt skålade med Pommac medan vi invigde det nya året. Det var en speciell känsla liksom...

...men ändå känns det inte alls som att det är 2011. Någon som håller med?
Men jag är grymt taggad inför det nya året och ska göra det till ett riktigt bra år, det bästa på länge.
NÅGON SOM HÅLLER MED?! :D




Lite tilltugg precis när vi kom dit - jordgubbar med lime och socker, chips och läsk :)





Den fina (och goda!) tårtan








Är hos Anna, bloggar när jag kommer hem:-)...

2011-01-01

Är hos Anna, bloggar när jag kommer hem:-) berättar mer om igår när jag kommer hem!


GOTT NYTT ÅR!!! :D<3

2011-01-01

dsc06205 (MMS)

GOTT NYTT ÅR!!! :D<3


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus